עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך וקצת מתלבט

נתוני מערכת :

ASUS P5KPL-CM

4 Gb DDR2 800 Kingston

Intel Core 2 Duo E7400

Windows 7 Ultimate x64

חשבתי על הGFORCE 9800GT כמו כן עדיפות רבה ל PASSIVE COOLING

אשמח לעזרה תודה !

פורסם
  • מחבר

ASUS VW222U

שימושים בעיקר משחקים והספק הוא די פשוט כמו כן כרגע יש לי GEFORCE 9500GT התקציב 700 שקל +-

פורסם

יש את הHD4890 מRSM

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963

אבל שני דברים לפני זה:

1. הכרטיס הזה צורך די הרבה חשמל ובכלל כל כרטיס ברמה הזאת +- לכן חשוב לדעת דגם מדוייק של הספק ואם אתה אומר שהוא פשוט כנראה תצטרך לקנות גם ספק חדש.

2. המעבד יהיה צוואר בקבוק,לא הכי נוראי אבל יהיה, אז מומלץ לעשות OC כדי לקבל ביצועים מקסימלים ועם המעבד שלך זו לא בעיה.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף GEFORCE ואם אפשר PASSIVE COOLING ספק אפשר להחליף וגם מעבד אבל כרגע מדובר על כרטיס מסך שמיועד בעיקר למשחקים

פורסם

PASSIVE COOLING יהיה קשה למצוא וגם אם כן זה ממש לא שווה לקנות בגלל שכרטיסים כאלה פולטים הרבה חום וקרור מסוג כזה לא יעמוד בכמות החום שנפלטת.

אם החשש הוא מרעש אז אין לך סיבה לדאוג המאווררים של הקירורים המקוריים עושים רעש מציק מ45% עוצמת מאוורר וקירורי צד שלישי בדרך כלל עושים הרבה פחות רעש מזה (תלוי בגוף הקרור).

יש סיבה למה אתה מתעקש על GEFORCE או זה רק בגלל שלא ניסית אף פעם ATI?

בכל מקרה אם תתעקש אז יש GTS 450.

פורסם
  • מחבר

הקטע עם הGEFORCE זה עניין של הרגל אני חושב ..

לא אכפת לי לנסות ATI אבל עד כמה שאני יודע למשחקים עדיף GEFORCE כמו כן אני לא מתמצא כל כך בOC כדי לשפר את ביצועי המעבד אם יש איזה מדריך נחמד בנושא אשמח לקישור

כמה עולה ה GTS450 ...?

פורסם

GTS 450 עולה גם בסביבות ה 700-600 תלוי באיזה קרור יש עליו ואם זו גרסאת OC או לא

מדריך לOC אתה יכול למצוא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469912.0

לא אכפת לי לנסות ATI אבל עד כמה שאני יודע למשחקים עדיף GEFORCE

אז תרשה לי לתקן אותך, ATI לא פחות טובה ולפעמים יותר טובה מNV הכל תלוי בכרטיס, בגרסא ובמחיר.

פורסם

עד 700 ש"ח ה - HD4890 ללא ספק האופצייה הטובה ביותר.

אבל הכל תלוי בספק, אם הוא חלש מדי תאלץ להתפשר על GTS 450.

פורסם

ATI זו הבחירה לא פחות טובה לגיימר ובביצועים מול מחיר הם בדרך כלל יותר משתלמים מ NVIDIA. אני יכול להגיד אץ זה בבטיחות כי היו לי כרטיסי NVIDIA ועכשיו יש לי HD 4870 ואני מאוד מרוצה. CUDA ופיזיקס של NVIDIA לא חשובים למשחקים בכלל. אז אל תפחד ותנסה את RADEON.

לא תמצא כרטיס למשחקים עם PASSIVE COOLING כי הם צריכים קירור אקטיבי לרוב המקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים