פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך וקצת מתלבט נתוני מערכת : ASUS P5KPL-CM4 Gb DDR2 800 KingstonIntel Core 2 Duo E7400Windows 7 Ultimate x64חשבתי על הGFORCE 9800GT כמו כן עדיפות רבה ל PASSIVE COOLINGאשמח לעזרה תודה !
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר ASUS VW222Uשימושים בעיקר משחקים והספק הוא די פשוט כמו כן כרגע יש לי GEFORCE 9500GT התקציב 700 שקל +-
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים יש את הHD4890 מRSMhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963אבל שני דברים לפני זה:1. הכרטיס הזה צורך די הרבה חשמל ובכלל כל כרטיס ברמה הזאת +- לכן חשוב לדעת דגם מדוייק של הספק ואם אתה אומר שהוא פשוט כנראה תצטרך לקנות גם ספק חדש.2. המעבד יהיה צוואר בקבוק,לא הכי נוראי אבל יהיה, אז מומלץ לעשות OC כדי לקבל ביצועים מקסימלים ועם המעבד שלך זו לא בעיה.
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר אני מעדיף GEFORCE ואם אפשר PASSIVE COOLING ספק אפשר להחליף וגם מעבד אבל כרגע מדובר על כרטיס מסך שמיועד בעיקר למשחקים
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים PASSIVE COOLING יהיה קשה למצוא וגם אם כן זה ממש לא שווה לקנות בגלל שכרטיסים כאלה פולטים הרבה חום וקרור מסוג כזה לא יעמוד בכמות החום שנפלטת.אם החשש הוא מרעש אז אין לך סיבה לדאוג המאווררים של הקירורים המקוריים עושים רעש מציק מ45% עוצמת מאוורר וקירורי צד שלישי בדרך כלל עושים הרבה פחות רעש מזה (תלוי בגוף הקרור).יש סיבה למה אתה מתעקש על GEFORCE או זה רק בגלל שלא ניסית אף פעם ATI? בכל מקרה אם תתעקש אז יש GTS 450.
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר הקטע עם הGEFORCE זה עניין של הרגל אני חושב ..לא אכפת לי לנסות ATI אבל עד כמה שאני יודע למשחקים עדיף GEFORCE כמו כן אני לא מתמצא כל כך בOC כדי לשפר את ביצועי המעבד אם יש איזה מדריך נחמד בנושא אשמח לקישור כמה עולה ה GTS450 ...?
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים GTS 450 עולה גם בסביבות ה 700-600 תלוי באיזה קרור יש עליו ואם זו גרסאת OC או לאמדריך לOC אתה יכול למצוא כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469912.0לא אכפת לי לנסות ATI אבל עד כמה שאני יודע למשחקים עדיף GEFORCE אז תרשה לי לתקן אותך, ATI לא פחות טובה ולפעמים יותר טובה מNV הכל תלוי בכרטיס, בגרסא ובמחיר.
פורסם 2010 בנובמבר 2614 שנים עד 700 ש"ח ה - HD4890 ללא ספק האופצייה הטובה ביותר.אבל הכל תלוי בספק, אם הוא חלש מדי תאלץ להתפשר על GTS 450.
פורסם 2010 בנובמבר 2614 שנים ATI זו הבחירה לא פחות טובה לגיימר ובביצועים מול מחיר הם בדרך כלל יותר משתלמים מ NVIDIA. אני יכול להגיד אץ זה בבטיחות כי היו לי כרטיסי NVIDIA ועכשיו יש לי HD 4870 ואני מאוד מרוצה. CUDA ופיזיקס של NVIDIA לא חשובים למשחקים בכלל. אז אל תפחד ותנסה את RADEON. לא תמצא כרטיס למשחקים עם PASSIVE COOLING כי הם צריכים קירור אקטיבי לרוב המקרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.