עבור לתוכן

בקשה | שני מאווררים 12 ס''מ

Featured Replies

פורסם

היי אני צריך למראז שלי שני מאווררים 12 ס''מ שקטים וזולים סביבות 40-50 לאחד

אחד לקדימה ואחד לצד

עכשיו יש לי אחד אחורי שמוציא אוויר הקדמי רצוי שיכניס כמובן והזה בצד יהיה על הכ''מ ככה שאני לא יודע אם הוא צריך להכניס או להוציא את השאלה הזו אני משאיר למומחים פה

אין חברה מועדפת אך יש רצון לחברה אמינה כמו scyth artic וכו'

פורסם

חיפוש היה עונה לך על השאלה..

בכל מקרה לך על הSFELEX של SCYTHE או הAF של AC..

לגבי הכרטיס מסך..לרוב רוצוי שהמאוורר בצד המארז יכניס אוויר..בדוק איך זה עובד אצלך..

פורסם

המאוורר בצד אמור להוציא אווויר לא? מהחום של המעבד, כרטיס מסך, ספק כוח שהם מולו?

לכרטיס מסך יש קירור משלו לא ניראה שזה בעיה.

פורסם
  • מחבר

לא ממש ניראה לי הsflex הזה בכל זאת 65 שקל למאוורר נירא לי מוגזם האם יש בכל זאת איזה המלצה למשהו זול יותר ואני יודע שאני מדבר על הבדל של 30 שקלים ככה אבל אין לי מי יודע מה הרבה לבזבז שלא נדבר על זה שיש דברים חשובים יותר להוציא עליהם כסף מאשר שתי מעלות בכללי במארז... [br]פורסם בתאריך: 25.11.2010 בשעה 23:00:56

טוב החלטתי ללכת על הsleapstream שניראה לי הרבה יותר CFM בעליה של רק 5DBA וירידה של 20 שקל...

עכשיו לשאלה איזה עדיף לי לקנות 1600 1200 או 800? ותתחשבו שצריך אחד לקדימה שיכניס אוויר ואחד לצד שיהיה נחמד

חשבתי על 1600 קדימה 1200 בצד שכן מהצד יש הכי הרבה רעש

חשבתי נכון?

פורסם

לי יש אחד על 1400 ו2 נוספים על 1200 תלוי כמה הרעש חשוב לך?[br]פורסם בתאריך: 26.11.2010 בשעה 00:00:28

לי יש אחד על 1400 ו2 נוספים על 1200 תלוי כמה הרעש חשוב לך?

פורסם
  • מחבר

כמה כבר הם מרעישים? אני כל כך רגיל למחשב טרקטור שהמחשב שיש לי עכשיו עם המאוורר שיש מהמארז נשמע לי חרישי לפעמים אני משאיר הורדה והולך שאני חוזר אני לא שומע כלום ואני מתחיל להתעצבן ולצעוק מי נגע לי במחשב :lol:

אתה יכול לראות את המפרט בצד ככה שאני חושב שה1600 יעשה אפילו פחות רעש מהנוכחי שלי לא?[br]פורסם בתאריך: 26.11.2010 בשעה 09:52:19

ראיתי יש לזה 3PIN CONNECTOR לאן לעזאזל אני מחבר את זה?
פורסם

1200 שקט..ה1600 גם שקטים לחלקנו בחירה שלך..

והוא מגיע עם מתאם מ3 פינים לספק..את ה3 פינים פשט תחבר ללוח האם..יש לך כניסות פנויות..

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצאתי את הMALE שלו אבל מצאתי רק אחד על הלוח אז את השני פשוט להתאים לספק אתה אומר? ואם כן אז איזה מהם את הקדמי או מהצד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים