פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים אהלן..ברשותי לוח אם מדגם ASUSTeK Computer INC. P5QL-EMומעבד E8400 עם קירור Scythe Yasyaואני פשוט לא מצליח לעשות אוברקלוק, בביוס יש לי אפשרות של AI overclock profile ואני יכול לעשות רק 5%...ואם אני עושה מעל 5% המחשב לא עובר POST ונתקע לי עם הודעה Overclock failed or voltege error.ואם אני עושה את זה ידני.. אני מנסה להעלות את הFSB עד 340.. אם אני עושה מעל. אני מקבל את אותה הודעת שגיאה?האם הלוח אם שברשותי דפוק או לא מתאים לביצוע אוברקלוק? X_Xתודה מראש לעוזרים
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים לפני הכל תנעל את התדר שלה זיכרון והPCI-E..לאחר מכן תגדיר OC ידני..אם יש לך LOAD CALEBRATION תאפשר את האופציה הזו..תבטל את הSPREAD SPECTRUM למיניהם.לאחר מכן תעלה ותראה מה קורה..אם ל איציב..תבדוק מה המתח הקיים למעבד..ותגדיר אותו ידני..או מדרגה שתיים מעל..
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים מחבר אממ אני ממש חדש בתחום..הינה מה שיש לי בתפריט הManual http://yfrog.com/0525112010505jהPCI - EI נעול על 100.. למה אין לי כל כך הרבה אפשרויות שם? למשל כמו אלה שציינת? זה נורמלי? -.-
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים אז לפני הכל תתחיל מלקרוא מדריכים ולהריץ חיפוש בפורום..כמו כן קרא את הMANUAL של לוח האם שלך..ואז תתחיל...אם משהו לא מובן שאל כאן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.