פורסם 2010 בנובמבר 2414 שנים Noctua NH-D14אוThermalright Venomous X חשוב לציין שבשני הקירורים אני מחליף את של נוקטועה ב 2 מאווררים סליפ סטרים 1900 סל"ד.ול VENOMOUS X אני שם 2 מאווררים סליפ סטרים 1900 סל"ד.
פורסם 2010 בנובמבר 2414 שנים נתחיל מהיבש..בסטוק הNoctua טוב יותר במעלות בודדות..אם תשים לשניהם את אותם מאווררים גוף הקירור בעל השטח פנים הגדול יותר ינצח (הגיון+הערכה שלי)..וזה שוב הNoctua ..אם אתה בעניין של לחסוך מקום ולהיות פרקטי הThermalright יהיה אחלה בחירה..אם אתה התוספת 1-3 מעלות חשובה לך..לך על ההNoctua ...ולדעתי זה לא ממש חכם לרכוש קירור כמו הNoctua ולהתקין עליו מאווררים כאלו..הוא בנוי בצורה שמאווררים של 1000-1300+- RPM יספיקו גם לספק ביצועי על וגם להיות שקטים..
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר זהו ששמעתי ש VENOM טוב יותר אבל אני לא בטוח.אל תישקח יש לו גם דבר כזה לכוון אז זה יביא קירור טוב יותר אם אני יסובב ימינה לא?ואגב ראיתי ש VENOM מיתקרב לביצועים של קירורים טובים כאשר אין עליו שום מאווררים.השאלה אם הוא יותר טוב מנוקטועה אני לא יודע.כי יש קירורים עם שטח גדול יותר אבל תוצאות פחות טובות.ואגב איך המשכה של VENOMOUSE?
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים שמעת ?הנה הדוגמא בשבילך:http://www.overclockerstech.com/cpu-cooler-shootout-am3-platform-review/5/הThermalright עם מאוורר בודד מגיע לביצועים של לNH-D14, עם מאוורר אחר הוא מציג מעלה-שתיים יותר טוב מהVenomous X..בסופםו של דבר זה בחירה שלך..שניהם מצויינים..הבדלים זניחים ביותר..תראה מה מתאים לך מבחינת גודל וכו..
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר רשמנו שב RPM נמוך VENOM עוקף את D14 ב 2 מעלות C.אבל ב RPM גובהה ה D14 עורף את VENOM במעלה.בכל מיקרה יש לי מארז די קטן אז אני ניראה לי ילך על VENOMOUS ויבר אליו 2 מאווררים סליפ סטרים 1900 סל"ד שיש לי.טוב תודה רבה חברה!אגב לאיזה כיוון לסובב את MOUNTING PLASSURE כדי שיביא ביצועים טובים יותר?
פורסם 2010 בנובמבר 2614 שנים מחבר אני יודע חח.ןתגידו יש אפשרות לקנות קירור מים טוב ב 600 שקל?(לא H50\70).משהו טוב יותר מקירורי האוויר המובילים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.