עבור לתוכן

עזרה בהתקנה של GTX 470 ו RADEON 4550

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אם לא אז אנא להעביר.

אני צריך במחשב שלי במקביל את שני הכרטיסים הנ"ל. אני רוצה שהתמונה תצא דרך ה RADEON ולהשתמש ב CUDA ב NVIDIA. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, ולצערי הסלוט היחיד שבו יש מקום ל GTX הוא הסלוט הראשון. את ה ATI ניסיתי לשים גם בסלוט השני וגם בסלוט השלישי.

אני לא מצליח לקבל תמונה דרך ה ATI... ניסיתי את שני הסלוטים, ניסיתי לשנות ב BIOS את הפרמטרים של ה PCIE (החלפתי את הקונפיגורציה מ AUTO ל 16,16,1).

עוד דבר מוזר הוא שאני מצליח לקבל תמונה ב NVIDIA רק כשאני משתמש במתאם ל VGA ומחבר את הכבל לכניסת ה VGA של המסך. ניסיתי את זה עם שני מסכים שונים ועם שני כבלים שונים. גם כשחיברתי רק את ה ATI לא קיבלתי תמונה דרך DVI.

תודה,

חגי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

כל כרטיס NVIDIA שאני אקנה יעבוד ביחד עם ה GTX 470? או שרק חלק מהם?

פורסם

בשביל מה לשים 4550 אם יש GTX470? בלי שום קשר לCUDA מדובר בכרטיס חזק פי כמה וכמה שעולה בכל תחום על ה4550.

פורסם
  • מחבר

כי בשביל להריץ דיבאגר על קוד שרץ על כרטיס CUDA מסוים אסור שהוא ישמש לתצוגה.[br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 14:20:45

טוב, ממה שזה נראה הבחור פה הצליח לעשות את זה...

http://forums.amd.com/devforum/messageview.cfm?catid=328&threadid=117913

To confirm what mjharvey has stated, I have run several machines most of 2009 with this configuration. ATI as the desktop and additional cards in the system which ran CUDA. This is pretty easy in linux. I found installing nVidia drivers then CUDA and finally ATI drivers and Brook/CAL. Then configuring X to run the desktop using fglrx drivers.

The nVidia card didn't need a display but sometimes needed the devices created so I made a script to create them when they weren't automatically done without a head attached.

Windows had issues in Vista and XP loading the nVidia drivers. I always ended up with Windows complaining of a conflict and disabling the nVidia card.

הוא מריץ שם בדיוק מה שאני רוצה לעשות... כרטיס ATI בשביל התצוגה וכרטיס NVIDIA בשביל CUDA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים