עבור לתוכן

קופסת אחסון איכותית מחומר גמיש וחזק ל HTC Desire

Featured Replies

פורסם

שלום, אני עומד לקנות HTC Desire ואני רוצה קופסת אחסון (אם ניתן לקרוא לזה ככה, למעשה זה Case) גמישה, ואיכותית.

הסיבה שאני בכלל שואל כאן ולא פשוט הולך לקנות היא בגלל שאני רוצה להיות בטוח שמה שאני עומד לקנות הוא האיכותי ביותר בשוק.

http://www.youtube.com/watch?v=0hCiH9gIwtQ

זו פרסומת למוצר הזה (זו החנות שמפרסמת): http://www.wirelessground.com/htc-desire-case-clear.html

האם המוצר הנ"ל (שמחירו מופקע לחלוטין) הוא אותו דבר כמו לדוגמה זה, אבל המחיר הוא בגלל הפרסום (המאוד משכנע, אני חייב להודות) ? האם בכלל יש חברות איכותיות יותר וחברות איכותיות פחות לייצור כאלה "דברים"? תודה.

פורסם

יש הבדלים, הכל נע סביב השאלה... מאיזה חומר זה באמת עשוי

אני אישית מסתובב עם מגן גוף זול מTPU עם הנקסוס שלי ומגן סיליקון זול (זה מה שהיה) לקפטיבייט שלי

אבל אני מזמין עכשיו מגן נורמלי מOtterbox או Seidio פשוט כי אין מבחר גדול לקפטיבייט כרגע

יש חברות טובות מאוד בשוק, כאמור Otterbox, Seidio ואחרות, הכל תלוי במכשיר שלך

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי זה ל HTC Desire ואני רוצה שזה יהיה עשוי מחומר קצת גמיש (לא מדי, אבל שיהיה אפשר להכניס מגן מסך בלי ליצור שלוליות כאלה) וחזק. יש משהו ספציפי שאתה יכול להמליץ עליו, ולא רק חברות בכלליות? אתה זוכר את השמות של החברות הנוספות שציינת? ורגע, אתה טוען ש TPU הוא לא חומר איכותי?

פורסם

אתה עושה חיפוש קצת בגוגל וזהו... או נכנס לXDA לפורום של המכשיר שלך ורואה חוות דעת של אנשים

שוב, אתה חייב להפריד בין הדברים... יש מגן גוף ויש מגן מסך, אין משהו שמשלב את שניה

למגני מסך יש רשימה של חברות מכובדות כמו invisible shield, ZAGG וכו... אין סוף לתעשיה הזאת

לגבי ה"שלוליות"... אתה מדבר פה על מגן מסך ועל בועות אוויר שנוצרות כשמדביקים אותו לא טוב... זה כבר בעיה שנוצרת מהמשתמש ולא מהמוצר עלמו

פורסם
  • מחבר
זה נראה מצוין. יש אותו באיביי ב 25 דולר.
פורסם

כאמור, חברה טובה... מתכנן לקנות קייס לעצמי מתישהו בקרוב רק סדרה שונה

לגבי המחיר.. תבדוק שזה המחיר כולל המשלוח (עושים את השטות הזאת כל פעם) otterbox שולחים לישראל בFEDEX, לא יקר האמת ומהיר פי כמה

פורסם
  • מחבר

אני שולח את זה לכתובת בארה"ב ככה שאין בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים