עבור לתוכן

המלצה לכרטיס ללוח ישן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

החלטתי לשדרג מעט את המחשב, וכחלק, להחליף גם את כרטיס המסך שלי.

הלוח שהכרטיס צריך להתאים לו הינו Gigabyte GA-K8NF-9, שאמנם ישן, אבל עדיין יש לו חריץ PCI-E.

כעת יש לי GeForce 6600GT, והייתי רוצה כרטיס שיוכל להריץ משחקים מה- 3 שנים האחרונות בעיקר. אין לי מה לרוץ למשחקים מהדור האחרון לדעתי..

אני כן אדרוש שהכרטיס יוכל להריץ משחקים אלו ברזולוציה 1680x1050 (מסך מחשב 20") ואם אפשר גם ב-FHD (טלויזיה 37").

יש לי גם קירור די עוצמתי שהוספתי על הכרטיס שלי (ZALMAN VF900CU) כך שאשמח לכרטיס שאוכל להעביר אליו את הקירור, למרות שבהחלט לא חובה.

לא יודע אם זה משנה, אבל שאר המפרט הינו מעבד Athlon 3000+ שאמור להיות מוחלף ל3800\4200 דו ליבתי, זיכרון- (3GB (DDR1 . וספק- 500W ג'נרי. אם אני אראה שיהיה צורך אחליף גם אותו.

הסיבה שאני לא נותן תקציב, היא שהייתי רוצה שתתנו לי מושג פחות או יותר איזה סוגי כרטיסים אני אוכל להתקין בתצורה הקיימת. האם זה רק כרטיסים ישנים יותר מסדרות ה-8XXX וה- 9XXX של geforce? או שניתן להתקין כל כרטיס שהוא? (האם התקן התופס היום הוא עדיין PCIE ? או שהסטנדרט היום הינו PCIE2 ?)

את כל החלקים אני מתכוון לקנות מיד שניה, ולכן התקציב שאני אתן כאן לא יעזור כל כך אני מעריך.

פורסם

זאת חומרה בת חמש שנים.

לא עדיף כבר לרכוש מערכת מחשב חדשה?

פורסם
  • מחבר

לא ממש. בחצי התקציב של מע' מחשב חדשה למשרד ולאופיס אני אוכל לשדרג מעט את המחשב שיריץ משחקים ו multi-tasking בצורה נורמלית.

אני לא רוצה עדיין לקבור לגמרי את המחשב, יש לו עוד זמן..

לכן, אני חוזר- אם למישהו יש המלצה לכרטיס או קצת מידע לסוגי הכרטיסים שאני אוכל להתקין במע' הקיימת אני אשמח מאוד לשמוע ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים