עבור לתוכן

איזה כרטיס עדיף במקום GTX460 ??

Featured Replies

פורסם

זה הגיוני אבל שה6870 ירעיש טיפה יותר? עם ה460 המערכת שלי הייתה ממש שקטה לא יכלתם לדעת בכלל שהמחשב דולק

בכל מקרה אני מקווה שהכרטיס הזה שלקחתי איכותי ושווה את התוספת רעש.

אם ה-6870 רועש לך, אז תגיד תודה שלא לקחת את ה-470. הוא בסדר גודל רועש יותר מה-6870. אמנם הכרטיס חזק, אבל רואים בבירור שהוציאו אותו לשוק מהר, לפני שנעשו עליו אופטימיזציה של הספק. הוא מאוד חם ומצריך הרבה איוורור = הרבה רעש.

הגרסה היחידה שלו שאינה מרעישה, היא של Inno3 שכוללת 3 מאוררים בשורה במקום מאורר הסטוק המקורי.

חוץ מזה, הבדל של עד 4% בביצועים אינו כל כך משמעותי. יש גם סיכוי שההבדל הזה יצטמצם כשהדרייברים ל-6870 יבשילו יותר.

לדעתי, עשית בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

אם ה-6870 רועש לך, אז תגיד תודה שלא לקחת את ה-470. הוא בסדר גודל רועש יותר מה-6870. אמנם הכרטיס חזק, אבל רואים בבירור שהוציאו אותו לשוק מהר, לפני שנעשו עליו אופטימיזציה של הספק. הוא מאוד חם ומצריך הרבה איוורור = הרבה רעש.

הגרסה היחידה שלו שאינה מרעישה, היא של Inno3 שכוללת 3 מאוררים בשורה במקום מאורר הסטוק המקורי.

חוץ מזה, הבדל של עד 4% בביצועים אינו כל כך משמעותי. יש גם סיכוי שההבדל הזה יצטמצם כשהדרייברים ל-6870 יבשילו יותר.

לדעתי, עשית בחירה טובה.

הוא לא כזה מרעיש כמעט ולא שומעים..אבל עם ה460 לא ידעת שהמחשב שלי בכלל דולק ועובד כי כל המערכת מאוד שקטה, הספק שלקחתי והאוורור וכדומה, אבל בקטנה.

הבנתי ש ATI לא ממש טובים בדרייברים אבל נקווה שזו רק שמועה. אם איזו תוכנה אני בודק את הטמפרטורות של הכרטיס מסך ומה אמורה להיות טמפרטורה נורמלית במאמץ ובעבודה?

פורסם

טוב אז מה שאני מבין זה שה470 חזק בכמה אחוזים בודדים מה6870..ולצערי גם הפסדתי את ה CUDA והפיזיקס :'( :'( :'( :'(

אבללל תמורת 45 שקלים קיבלתי כרטיס הרבה יותר מה460 המעפן שהיה לי וגם צריך שלא לוקח הרבה חשמל

ואולי ATI ייוציאו דרייברים שיחזקו את הכרטיס הזה :-* :-* :-*

היי

כן זה נכון , ATI יוציאו דרייבר מתאים רק בחודש הבא 11.12 , שם יהיו שיפורים משמעותים ל6800 , עזוב את הפיזיקס ,גם לATI החדשים יש מדמה פיזיקס ,וCUDA זה רק לישומיי גרפיקה כבדים כמו פוטושופ או אוטקאד . אני גם רואה שאתה כבר לא מיתלונן על תקלות עוד , לקחתה כרטיס חזק מאוד ששוה לכרטיס העוצמתי 5870 .

רוני

פורסם

אם(עם) איזו תוכנה אני בודק את הטמפרטורות של הכרטיס מסך ומה אמורה להיות טמפרטורה נורמלית במאמץ ובעבודה?

טמפרטורה לHD6870 במנוחה, מאמץ, ומאמץ+OC

temp.gif

GPU-Z

http://hwzone.co.il/diagnosis/monitoring/?download=412&section=664&version=407

gpu-z0.2.5.gif

MSI Afterburner

http://hwzone.co.il/diagnosis/performance_and_stability/?download=467&section=665&version=459

97022987be3661b7200efdef387c76971288898498_full.png

Real Temp

http://hwzone.co.il/diagnosis/monitoring/?download=414&section=664&version=409

realtemp_screen_565.png

פורסם

הוא לא כזה מרעיש כמעט ולא שומעים..אבל עם ה460 לא ידעת שהמחשב שלי בכלל דולק ועובד כי כל המערכת מאוד שקטה, הספק שלקחתי והאוורור וכדומה, אבל בקטנה.

הבנתי ש ATI לא ממש טובים בדרייברים אבל נקווה שזו רק שמועה. אם איזו תוכנה אני בודק את הטמפרטורות של הכרטיס מסך ומה אמורה להיות טמפרטורה נורמלית במאמץ ובעבודה?

אני לא FANBOY של NVIDIA אבל קרה כך ש היו לי 3 כרטיסי מסך של NVIDIA ברצף וכולם היו בסדר ועבדו כמו שצריך (חוץ מ האחרון שלי 8800 GTS 512 של GIGABTYTE שהתחיל לעשות לי בעיות אחרי שנתיים). אז כאשר החליפו לי כרטיס האחרון שלי לי ATI HD 4870 גם הייתי בלחץ ואמרתי אני רוצה NVIDIA אפילו הייתי מוכן ל GTS 250. שמע אני שמח שיצאתי מהקופסה ולקחתי HD 4870. הכרטיס מקביל ל GTX 260 חזק מאוד וכל המשחקים שלי עובדים הרבה יותר טוב מ 8800 GTS שלי. לא נתקלתי באף בעיה עם דרייברים ואני משחק הרבה כולל משחקים החדשים ביותר כמו BORDERLANDS, ASSASSIN'S CREED 2, MEDAL OF HONOR, BAD COMPANY 2, COD:BO. אז זה הכל שמועות ותעמין לאף אחד. ל ATI יש דרייברים נורמליים.

למדידת טמפרטורה תשתמש ב CPU-Z

http://www.filehippo.com/download_gpuz/

פורסם

למדידת טמפרטורה תשתמש ב CPU-Z

http://www.filehippo.com/download_gpuz/

CPU-Z לא מראה טמפרטורה, אלא GPU-Z שאותו כבר הצעתי(אבל אתה רק עונה ולא ממש קורא הודעות של אחרים) שאליו מוביל הלינק להורדה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה זה אוברלוק, למה לי לעשות את זה? אני לא שיחקתי משחקים הרבה שנים כי היה לי מחשב ישן, העיקר זה מריץ משחקים חלק וסבבה.

אני מצרף קובץ של תוצאות של GPU Z זה קצת יותר נמוך התוצאות מהתמונה שהראית זה גם בסדר?

[attachment deleted by admin]

פורסם

CPU-Z לא מראה טמפרטורה, אלא GPU-Z שאותו כבר הצעתי(אבל אתה רק עונה ולא ממש קורא הודעות של אחרים) שאליו מוביל הלינק להורדה שלך.

שמע, אני לא מתחרה אתך על הכותרת של העוזר אולטימטיבי. ענית 3 דקות לפניי, כאשר כתבתי ולא ראיתי שכבר ענית. אז תרגע קודם כל.

פורסם
  • מחבר

יש למישה פה בפורום את הכרטיס הזה?

במצב של הדלקה מחדש ובמנוחה אחרי 20 דקות בערך הכרטיס הזה מגיע לטמפרטורה של 41 בערך

ואתמול שבדקתי אחרי יום וחצי שהמחשב היה דלוק ואחרי משחק זה היה 54 מעלות גם שהמשחק סגור זה בסדר או גבוה מידי?

נכון שחיברתי את הכרטיס? יש 2 יציאות של PCI-E 1 ו2 זה משנה איזו הכנסתי ראשונה?

פורסם

היי

תירגע , תירגע VAZ, אל תחפש פגמים סתם, הכרטיס בדיוק כמו שלי הטמפרטורות , זה טמפרטורות מעולות :xyxthumbs:

עובדה שאתה אומר שהוא מריץ משחקים מעולה,

עכשיו תעזוב הכל ותהנה מהכרטיס המשובח שלך ושתהנה סוך סוף מהמישחקים שלך ידידי :D

תיתחדש , עשיתי טוב מאוד שהחלפתה את הכרטיס הפגום מהר .

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

תירגע , תירגע VAZ, אל תחפש פגמים סתם, הכרטיס בדיוק כמו שלי הטמפרטורות , זה טמפרטורות מעולות :xyxthumbs:

עובדה שאתה אומר שהוא מריץ משחקים מעולה,

עכשיו תעזוב הכל ותהנה מהכרטיס המשובח שלך ושתהנה סוך סוף מהמישחקים שלך ידידי :D

תיתחדש , עשיתי טוב מאוד שהחלפתה את הכרטיס הפגום מהר .

רוני

יש לך גם את ה6870? תראה המחשב שלי במצב מנוחה מראה 53 מעלות. עכשיו תראה את הסרטון הזה

במצב של מארז פתוח הוא על 41 מעלות. אולי לא חיברתי משהו טוב אצלי בכרטיס? יש 2 כבלים של PCI E מהספק לכרטיס איך אני יודע מי לשים למעלה ומי למטה?

שניהם באותו גודל ובאותה צורה ולא כתוב את מי לחבר ראשון?

פורסם

אתה צריך את שניהם! חיברת הכל בסדר. VAZ, אל תחפש סתם צרות. יש לך אחריות, אם כרטיס יישרף תחליף אותו. 10 מעלות יותר גבוה שיש אצלך זה לא כל כך קריתי. אל תלחץ, כי סתם תקלקל משהו בכרטיס התקין עובד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים