עבור לתוכן

איזה כרטיס עדיף במקום GTX460 ??

Featured Replies

פורסם

למי שזוכר יש לי כרטיס gigabyte gtx460 1 gb oc תקול ואני הולך להחליף אותו מחר.

מה הייתם מייעצים לי לקחת במקום מהחנות - hd6870 ? או GTX470 או GTX460 אחר לא מקורר של חברה אחרת

אני חושב לקחת את ה- HD6870

עכשיו יש להם שם שני יצרנים ל ATI ספירא או GIGAGBYTE מה עדיף, אני מחפש את הכרטיס שהוא הכי שווה ערך לכרטיס שלי. המפרט מחשב שלי בצד פה, והאם כדאי להוסיף כסף ל 470 או שזה ישתה לי את הספק וירעיש? כי כרגע המחשב ממש שקט. תודה

פורסם

אני רוצה להבין, האם החנות אמרה לך "תביא את הכרטיס, נזכה אותך ותיקח משהו שווה ערך או תוסיף את ההפרש למה שאתה רוצה"?

כי בדרך כלל אתה מביא להם את הכרטיס, ואלא אם הוא נקנה תוך זמן קצר ממש, הם נאלצים לשלוח אותו ליבואן, שאו שמתקן את הכרטיס שלך, או שמחליף אותו בהתאם לתנאי האחריות. בקיצור, אלא אם החנות אמרה לך, משהו בסגנון של האמירה הנ"ל או שהכרטיס ממש חדש, נשמע שאתה צפוי לאכזבת מה.

אם לא דיברת מראש עם החנות, שווה אולי לקרוא את תנאי האחריות, שבדרך כלל נמצאים או באתר החברה או על החשבונית.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי מיבואן לא מחנות. יבואן רשמי של GIGABYTE בארץ, את כל המערכת שיש לי בצד במעל 4000 שח.

הם אמרו לי תפרק את הכרטיס תשים אותו בקופסא המקורית ותקבל מה שאתה רוצה ששווה ערך ומתאיים למחשב שלך, כי כנראה אני לא היחיד שהתלונן על בעיית התאימות של הGTX460 וכל הבאגים האלו.

מקסימום אני אוסיף 100 שקל למעלה למרות שאני יכול להתווכח על זה שהם נתנו לי ציוד תקול.

הם אמרו מפורשות שהם יתנו לי כרטיס אחר תמורת זה שיש לי שמתאים למחשב שלי.

פורסם

אני קניתי מיבואן לא מחנות. יבואן רשמי של GIGABYTE בארץ, את כל המערכת שיש לי בצד במעל 4000 שח.

מי זה, מידיקום?

פורסם

על איזו רזולוציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

תראו הכרטיס שלי עלה 1200 שקל, היום אני יכול למצוא במחיר הזה GTX470 רק הבעיה שלדעתי היצרנים ספירא וGIGABYTE יותר יקרים מ1200 שקל.

מה לעשות לקחת 6870 וזהו? אולי אם אני אבקש מהם החזר של 1200 שקלו ואקנה GTX470 מחנות אחרת? [br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 10:04:39

על איזו רזולוציה אתה משחק?

רוולוציה של מסך 22 אינץ

פורסם

היי

אם בחנות מסכימים להחילף לך כל כך בקלות, אז תיקח כבר את ה6870 , זה כרטיסשחזק בהמון מה460 GTX .

פורסם
  • מחבר

טוב תראו ביבואן של גיגהבייט הסכימו להחליף לי ל470 של GIGABYTE OC ללא תוספת תשלום.

פשוט לא היה להם את זה במלאי וזה יהיה רק בדצמבר ובנתיים רצו לתת לי כרטיס חלופי אחר שהוא פתוח למשך שבועיים - 5750.

אז בסוף לקחתי GIGABYTE HD6870 בתוספת של 45 שקלים.....האמת אני קצת מתחרט כי הבנתי שה470 קצת יותר טוב

והיתרון של ה6870 זה צריכת חשמל יותר נמוכה.

עכשיו עוד דבר שמפריע לי זה יכול להיות שה6870 מרעיש יותר מה460 GTX ?

לדעתכם עשיתי בחירה טובה?

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3615#dl

איך אני יודע שהמאוורים של הכרטיס מסך עובדים? הכנסתי את הכרטיס למחשב לתושבות שלו, הידקתי עם 2 ברגים.

חיברתי את 2 הכבלי PCI E מהמספק לכרטיס, וחיברתי בחיבור HDMI..וביטלתי את הזיהוי של הווינדוס. ואני מתקין את הדרייבר הכי חדש מהאתר של גיגהבייט.

זה הגיוני אבל שה6870 ירעיש טיפה יותר? עם ה460 המערכת שלי הייתה ממש שקטה לא יכלתם לדעת בכלל שהמחשב דולק

בכל מקרה אני מקווה שהכרטיס הזה שלקחתי איכותי ושווה את התוספת רעש.

פורסם

בחירה מעולה.

פורסם

תתחדש, לדעתי היה כדאי יותר 470 איכות תמונה טובה יותר, דריברים טובים יותר, ביצועים טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

תתחדש, לדעתי היה כדאי יותר 470 איכות תמונה טובה יותר, דריברים טובים יותר, ביצועים טובים יותר.

אז איך זה שעל ה 6870 רצו 45 שקלים יותר? גם לא היה להם את ה470 במלאי, זה רק בדצמבר בתוצרת GIGABYTE יגיע לארץ וזה ספינות לך תדע כמה זה יתעכב.

מי קבע ש470 יותר טוב? תאמת יכלתי לקחת 5770 זמני ואז לקבל את ה470 אבל לא רציתי את כל הכאב ראש הזה..

:nixweiss: :nixweiss:

בנתיים שיחקתי משחקים כמו NBA LIVE 2011 , grit ורואים ממש מעולה ויותר טוב מה460 יותר מהיר גם

לא משנה בתכלס היה לי 460 קיבלתי במקומו 6870 זו לא התקדמות או שגם ה460 יותר טוב?

פורסם

יותר חום וצריכת חשמל.

VAZ, לקחת כרטיס מעולה, תתחדש ותהנה ממנו

פורסם

אתה רואה VAZ אמרתי לך רוץ וקח את ה6870 , תיתחדש לקחתה כרטיס מעולה וחזק יותר מה460 . טוב מאוד שלקחתה אותו,

רוני

פורסם

perfrel_1680.gif

perfrel_1920.gif

פורסם
  • מחבר

טוב אז מה שאני מבין זה שה470 חזק בכמה אחוזים בודדים מה6870..ולצערי גם הפסדתי את ה CUDA והפיזיקס :'( :'( :'( :'(

אבללל תמורת 45 שקלים קיבלתי כרטיס הרבה יותר מה460 המעפן שהיה לי וגם צריך שלא לוקח הרבה חשמל

ואולי ATI ייוציאו דרייברים שיחזקו את הכרטיס הזה :-* :-* :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים