פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים יש לי עכבר Microsoft SideWinder X8 Mouse ויש לו מלא כפתורים ואפשרויות מאקרו אני הייתי רוצה להגדיר אחד מהמקשים שלו שבזמן שאני גולש לחיצה על העכבר תעביר שיר אחד קדימה (תעשה נקסט) מישו מכיר את העכבר הזה?
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר יש אבל המקלדת במגירה כזו נשלפת ולא כל פעם שאני רוצה לעבור שיר אני יזוז אחורה כדי לפתוח אותה וחוץ מזה תמיד היד על העכבר אז ככה שזה נח ויש לה מלא מקשים (לעכבר) אז זה ניראה לי אפשרי
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים לא יודע לגבי מייקרוסופט כי לי יש עכבר לוג'יטק...אבל בהגדרות של העכבר בתוכנת setpointאפשר שכפתור בעכבר יוגדר בתור keystrokeואז אולי אפשר לבחור את הכפתור במקלדת שאחראי על next track
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים מחבר בדיוק זה גם מה שאני חשבתי אבל מקשי המולטימדיה לא מופיעים שאני לוחץ עליהם כל מקש אחר מהאותיות כן...מוזר שלא חשבו על זה כי יש שם כל כך הרבה אפשרויות שלא כולם כאלה חשובות..יותר מיזה ניסיתי לעשות משו אחר במדיה פלייר הקיצור במקלדת לשיר קדימה הוא ctrl + f והקלדתי את זה ב keystroke וזה עובד יופי אבל רק שאני במדיה פלייר אם אני ממער אותה זה כבר לא תופס... אני בטוח שיש איזשהיא פקודה לזה כדוגמת "C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe" -Iskinsאו משו כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.