עבור לתוכן

מחפש: קירור סטוק ל-Gigabyte HD5770

Featured Replies

פורסם

מצטער להטריד את מנוחתכם, ובכל זאת.. אני מחפש אם למישהו יש קירור סטוק של HD5770 Gigabyte. אני יודע שזו יריה באפילה, אז תוך כדי גם אשאל איפה אתם ממליצים לי לחפש אותו? אפילו תמורת מחיר סמלי נדיב. תודה וסליחה אם עברתי על חוקים.

פורסם

אתה בסה"כ מחפש פיתרון צד 3 לקירור 5770

אתה יכול לפרסם בחלק של האתר-TZ

או לבקש המלצה לחדש .מחברי הפורום..

פורסם
  • מחבר

דווקא לא צד שלישי, מחפש את המקורי בשביל האחריות, משהו נדפק לי בכרטיס ורק ככה אוכל לממש את האחריות.

תודה.

פורסם

אתה בבעיה.

תצטרך מישחה טרמית באותו צבע דחיסות ויובש כמו המקורית.

תצטרך לעבוד בעדינות על הברגים שלא יהיו סימני פתיחה

ראיתי שפירסמת ב-TZ יפה מאוד.כדאי להוסיף כמה אתה מוכן לשלם על הקירור.ותן מחיר הגיוני.אולי למשהו יהיה שווה לקנות קירור צד שלישי ולמכור לך את המקורי.

הקיצר אתה במבצע לא קטן.

עם אפשר רק פרטים על התקלה של הכרטיס.הוא שהוא נפל לך מהידיים על הקירור ורואים סימניים שבירה ?

ומאז לא נידלק.חפש עוד נזק פיזי על ה-PCB עם זה המקרה ?

פורסם
  • מחבר

קצת פרטים על המקרה, החלפתי קירור לפאסיבי ועבד מעולה עד לפני שבועיים, מקבל BSOD כאשר מתקין דרייברים אך עובד בלעדיהם.

נתתי לקייאספי, שמהם קניתי את רוב החלקים כולל הכרטיס, לבדוק העניין והתשובה היתה שהכרטיס לא שמיש ויש להחליפו, אבל כדי שהאחריות תתממש צריך להחזיר אותו למצבו המקורי. לכן כל מה שאני צריך זה מישהו כמוני שהחליף את הקירור ואין לו צורך בו עוד. נראה לי חמישים שקלים מחיר סביר.

פורסם

סתם סקרנות, מה עשית לקירור שלך אחרי שהחלפת? לא שמרת אותו?

פורסם
  • מחבר

בדיוק עברתי דירה ובין הדברים יצא שזה נזרק, אני מודה שזאת היתה טעות מרה פשוט היה לי הרבה ג'אנק...

אני מבין שזה הולך להיות קצת קשה, אני מנסה בפורומים בארץ ובחו"ל וכולי תקווה שכמה שיותר אנשים יראו את הפוסט. ואולי אחד שעשה מוד לכרטיס הספציפי הזה יראה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים