עבור לתוכן

עדכון - טלפון האנדרויד הזול ביותר, 150 דולר בלבד.

Featured Replies

פורסם

לכבוד חג השישי השחורה בארה"ב ניתן להזמין טלפון של tmobile פריפייד עם מערכת אנדרויד froyo 2.2 במחיר של 150 דולר בלבד.

http://www.amazon.com/T-Mobile-Comet-Prepaid-Android-Phone/dp/B00466HQC4

דרך חברה כמו mustop או דומות מדובר במחיר של כ-800 שח לטלפון אנדרויד.

נכון שלא מדובר בשיא הטכנולוגיה, או באייפון אבל למי שמחפש להתקדם לטלפון חכם עם מערכת אנדרויד זו כנראה האופציה הזולה ביותר.

פורסם

אבל הוא נעול ל-t-mobile - כלומר לא sim free?

הוא יעבוד בכלל בארץ?

פורסם

יש גם מכשיר של אורנג' UK - מסך 3.5 עם רזולוציה 800X480 כמו שצריך להיות במכשיר כזה וחומרה ברמה סטנדרטית, והוא עולה 99 פאונד.

קוראים לו Orange San Francisco

אבל הוא בא עם 2.1 ואני לא יודע מתי ואם בכלל ישדרגו אותו ל2.2

ויש גם את HTC Wildfire שיש לו מסך 3.2 עם רזולוציה נמוכה אבל זה מפריע רק באינטרנט. (אני יודע כי יש לאבא שלי כזה, חוץ מבדפדפן לא מרגישים בעיה בכלל)

ואפשר להשיג אותו ב1200 שקל +- באירופה.

מכשיר איכותי קטן וחמוד מאוד והוא מקבל 2.2 בקרוב.

ולrealmagic אני מתאר לעצמי שאפשר לעשות אותו סים פרי תוך כמה דקות, ממתי זה שיקול בכלל?

פורסם

עדיין יש לי טראומה מ-N73 שהזמנתי נעול (בטעות) ולא הצלחתי לפרוץ עד היום.

פורסם

T-Mobile Comet = Huawei Ideos u8150

מקבל אותו השבוע(הגיע לארץ אתמול).

פורסם

הגיע היום :)

סקירה בקרוב

פורסם
  • מחבר

יש לא מעט אתרים שמראים איך לפרוץ את המכשיר ל-simfree חינם, לדוגמה

http://hyfeno.com/unlock-t-mobile-comet-free/

בנוסף מוכרים קוד פריצה שלו באיביי מותאם לפי ה-imei של המכשיר שלך ב-5 דולר.

יש גם מכשיר של אורנג' UK - מסך 3.5 עם רזולוציה 800X480 כמו שצריך להיות במכשיר כזה וחומרה ברמה סטנדרטית, והוא עולה 99 פאונד.

ויש גם את HTC Wildfire שיש לו מסך 3.2 עם רזולוציה נמוכה אבל זה מפריע רק באינטרנט. (אני יודע כי יש לאבא שלי כזה, חוץ מבדפדפן לא מרגישים בעיה בכלל)

ואפשר להשיג אותו ב1200 שקל +- באירופה.

מכשיר איכותי קטן וחמוד מאוד והוא מקבל 2.2 בקרוב.

את הסן פרנסיסקו מוכרים באנגליה ב-100 פאונד לפני מס או דרך ebay ב-120 פאונד לפני משלוח.

המחיר הכי זול שראיתי עם משלוח היה כ-150 פאונד (כמעט 1100 שח עם מיסים)

בנוסף את ה-wildfire לא ראיתי בפחות מ-300 דולר לפני מיסים, ואחרי משלוח ומס הוא יגיע למחיר של כ-1500 שח בארץ.

המכשיר הזה עולה עם משלוח ומס פחות מ-1000 שח, ומגיע עם froyo מובנה

פורסם

תודה על העדכון לגבי המבצע. נראה כמו מבצע קבוע ולא משהו שמיוחד ליום שישי השחור. דרך אגב פה יש סרטון פרסומת של המכשיר:

אם מישהו מבין באנדרואיד רציתי לדעת, האם יש אפשרות להעיף את הגרסה שמגיעה עם המכשיר ולהתקין גרסה נקיה ישירות מגוגל. ככה אפשר להפטר מכל האפליקציות והשטויות שהמפעילים דוחפים? כמו כן, מעניין אותי מאוד שדרוג ל 2.3 שאומרים שתגיע תוך שבועיים שלושה, אז האם יהיה אפשר לשדרג לזה אם מתקינים על המכשיר גרסה נקייה של גוגל? אודה להסבר.

פורסם

תודה על העדכון לגבי המבצע. נראה כמו מבצע קבוע ולא משהו שמיוחד ליום שישי השחור. דרך אגב פה יש סרטון פרסומת של המכשיר:

אם מישהו מבין באנדרואיד רציתי לדעת, האם יש אפשרות להעיף את הגרסה שמגיעה עם המכשיר ולהתקין גרסה נקיה ישירות מגוגל. ככה אפשר להפטר מכל האפליקציות והשטויות שהמפעילים דוחפים? כמו כן, מעניין אותי מאוד שדרוג ל 2.3 שאומרים שתגיע תוך שבועיים שלושה, אז האם יהיה אפשר לשדרג לזה אם מתקינים על המכשיר גרסה נקייה של גוגל? אודה להסבר.

רק עם היצרנית עושה גרסאת unbranded, ואין לזה שום קשר לעדכונים, עדכונים מגוגל מגיעים רק למכשירים של "גוגל"(נקסוס, G1 וכו'). גם אם למכשיר שלך יש גסראת UB העדכונים עדיין יופצו ע"י יצרנית המכשיר. והקומט לא יקבל 2.3/3.0 הוא לא עומד בדרישות של גוגל.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מסך 2.8"?!

נראה לי לא רציני בעליל :smile1:

פורסם
  • מחבר

האמת שיצא לי לראות אותו, וגודל המסך מסתדר בלי בעיה.

זה נראה קצת קטן במפרט, אבל למי שעובר מנוקיה או טלפון רגיל - מדובר בקפיצה רצינית.

להביא את הטלפון הזה לארץ יעלה משהו כמו 700-750 שח דרך חברה כמו usaddress.co.il

במחיר הזה, יש לך מתחרים בעיקר של נוקיה כמו ה-Nokia 5230 או ה-6120.

בשני המקרים מדובר באופציה הרבה יותר טובה.

פורסם

קניתי כזה לעצמי ויש לי אותו כבר כמה ימים. הוא נקרא גם zte blade

950 שקל מebay.co.uk (בלי מכס שוויתרתי עליו :silly:)

רזולוציה טובה, מסך גדול, מעבד טוב, 512 ram, ממש כמעט desire

גם מרגיש איכותי ועובד טוב.

מריץ raging thunder (משחק מירוץ תלת מימד) ממש כמו כלום וגם angry birds שלא עובד על מכשירים עם רזולוציות קטנות.

לא רואה שום סיבה לקנות מכשיר עם מסך 2.8 מיניטורה (זה בערך מסך של dumb phone) שיש באותו מחיר את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים