פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אבל אני שואלאם לדעתכם זה למקום אחר אנא אימרו לי ואל תתנו לי להיות בלי תשובה וללא יחסיצא לי להתעסק עם מחשב הנ"לP4-2.4 GHZלוח אם Asus P4P800שני כרטיסי זיכרון של 512 מגה DDR1 הארד דיסק של לא יודע כמהאחד פלופי1 צורב די וי די וכרטיס מסך ASUS V9570/TD/128MBאו ASUS FX 5700וספק כח של FSP 300Wהמערכת הזו אמורה לעבוד עם ספק כח כזה?יכול להיות שהכרטיס מסך קצת חזק בשביל ספק כזה?כי פעם המחשב הזה עבד עם ספק כח קצת יותר חזק לא יודע של כמהוהבנאדם שהמחשב הזה שלו אומר שהיה לו איזה בלגאן משהו שפרצו לו למחשב ועשו לו בלגאן וניתק את התקע מהחשמל.....ואחרי זה החליפו לו ספק אמרו לו שזה מחשב ישן ושמספיק לו 300 ווט.....ואז המחשב עבד איזה תקופה ואחרי זה הפסיק לעבודכשמניעים אותו הוא מניע אבל מראה מסך שחור ולא משמיע שום צפצוף ולא משמיע רעש של בדיקת זיכרון או משהו כזהניסיתי להוציא את הכרטיס מסך מהמחשב ואז המחשב עובד מצפצף זתומרת מגיע לביוס ובודק זיכרון ומזהה שאין כרטיס מסךניסיתי גם לבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר וואלה עובדלספק כח יש כבל של מולקס שמחובר ללוח אם וגם 24 פינים או 20שניהם היו מחוברים בלוח אם טובבכל אופן למערכת כזו עם כרטיס מסך כזה כמה במינימום צריך ספק כח?(אה כן והמחשב שעשיתי בו בדיקה עם הכרטיס מסך זה היה עם ספק כח ג'נרי של 400 ווט וזה לעומת 300 ווט של FSP..)עשיתי גם בדיקה במחשבון PSUורשום שלפחות 400 אני חושב מומלצכמה למערכת כזו כדאי לשים ספק כח? ומישהו מכיר את החברה הזו VANTEC (ספקי כח)?חוצמספק כח זה יכול להיות עוד משהו או שזה הדבר היחידי ההגיוני שנשמע?בתודה מראש ואשמח מאוד אם תעזרו לי גידי
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים אם הספק תקין לא צריכה להיות בעיההכרטיס מסך לוקח כ25W במאמץ מלא של משחק (הוא באמת מאוד ישן) והמעבד 60W-85W לא יודע בדיוק איזה P4 זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.