עבור לתוכן

012 מהירות נמוכה ביוטוב וב megaupload

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני חודש העלתי את המהירות ל 5 מגה

בגלל שהמהירות נמוכה עשיתי מנוי ל megaupload

עם המנוי המהירות נעה בין 50-300 לעיתים רחוקות היא ממריאה ל 600

גם ביוטוב המהירות נמוכה בצפייה

מה עושים??

אני מרגיש ששילמתי לשווא גם למגהאפלוד ו כמובן ל 012 :pissed:

גם התחייבתי לשנה לעזעזל

מה שעבד עלי, זה שיש שירותים שהאינטרנט עובד במהירות מקסימלית ככה שלא הייתי בטוח אם באמת הם משחקים לי במהירות

פורסם

תנסה גיימר ? כי אחרת האינטרנט זוועה יותר גרוע מ-צב שהולך לאט, כל הספקיות עושות פיירוול וניתוב כל כך גרוע של המידע ככה שרק מי שמשלם יותר יקבל ומי שלא יסבול

פורסם
  • מחבר

היום זה עובד במהירות 630KB כמו שצריך במגהאפלוד

אני צריך לבדוק איך המהירות במשך השבוע

אתמול עבד ממש לאט ובדיוק עשיתי מנוי לכן רתחתי

פורסם

בהורדות גדולות צריך לבדוק את מבחן התוצאה לא את המהירות הורדה בפועל כי בשעות העומס אם הספק לא יגביל אותך משתמשים אחרים יגבילו אותך . אין שום סיבה לשדרג את המהירות אלא אם כן זה נותן לך איזה מהירות מינימום מסוימת או עדיפות על משתמשים אחרים(אי אפשר לדעת מה זה נותן חוץ ממקסימום יותר גבוה). כרגע אין שום סיבה למשתמשים להגביל את עצמם בחבילות השתממש כפי יכולתך. ברמה התיאוריתית אם היינו משלמים על מים כמו שאנחנו משלמים לאינטרנט אף אחד לא היה סוגר את הברז. ;)

מהירויות מקסימום גבוהות עוזרות בעיקר בשעות השפל וכל מה שזה נותן לך זה אפשרות להוריד יותר תוכן בפרק זמן מסוים אבל זה לא אומר שהזמן הורדה שלך יתקצר בהרבה. גם אם המכונית שלך מסוגלת לנסוע 300 קמ"ש בשעה 8 בבוקר אתה תיסע 20 קמ"ש במקרה הטוב כמו כולם. ב3 לפנות בוקר כשהכביש פנוי אתה יכול לנסוע על מקסימום אם לא אכפת לך לקבל שלילה ל10+ שנים , קנס בומבסטי ואולי גם עבודות שירות/מאסר. ;)

פורסם

היי lev 25,

מהירות ההורדה משרתי הורדה כמו "Megaupload", תלוייה בעומסים השונים שיש עליהם

במהלך שעות היממה. יש שעות בהן מהירות ההורדה תגיע למקסימום, ושעות בהן המהירות לא תגיע ל100kb/s.

תמיד מומלץ לבצע בדיקת מהירות באתר יציב כדי לבדוק שאין בעית מהירות כללית.

לגבי צפייה ב"Youtube", אם אתה גולש דרך ראוטר - מומלץ לשנות את ערך הMTU ל1456.

אורן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים