עבור לתוכן

שאלה לגבי כ.מסך 9800GT

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא:

Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET

AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box

Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz

TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e

Cooler Master Elite 310 Blue

ספק Seasonic 430 80 bronza plus

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ

צורב LG GH22 SATA x 22 Black

קרור למעבד V1 Thermaltake

בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי

את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי.

להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה.

כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה ובהגדרות

הכי טובות. ב WIN XP לפתע הוא לא איפשר לי להגדיר אפשרויות מסוימות על האפשרות הכי גבוהה.

בטענה שכרטיס המסך שלי אינו מתאים להן, למרות שב WIN 7 לא הייתה בעיה עם הכרטיס.

את הרזולוציה הוא איפשר לי להשאיר על הכי גבוהה.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני מבין שWIN 7 מנצל את החומרה שלי יותךר טוב מXP למרות שחשבתי

ש XP תהיה מערכת יותר קלילה.

אנא עיזרו לי להנות כמה שיותר מהמחשב הנ"ל. מבחינתי אתקין שתי מערכות הפעלה וכשארצה לשחק

במשחקים אפעיל את ה-7 ובשאר הזמן אשתמש ב XP. (אני פשוט ממש מעדיף את ה XP על ה-7).

למרות שממש הייתי שמח לגלות שישנה דרך לעבוד רק עם XP ולהנות מהחומרה כמו ב 7.

תודה לכל מי שעוזר.

פורסם

אין לי תשובה לשאלה שלך.

אבל הגיע הזמן שתתרגל לעובדה ש-WIN7 זאת המערכת הפעלה שאתה צריך לעבוד איתה.

ואין לאן לברוח בטח שלא אחורה.

אתה תתרגל ותהנה מכל השיפורים שמציע WIN7 על-XP

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה להתקין WIN7 אבל כל זמן שאינך משחק להריץ מערכת XP וירטואלית (אני לא יודע האם בזמן הפעלת משחק המחשב יעבוד עם הדרייברים ה"אמיתיים" או הוירטואליים, אם זה האמיתיים בכל מקרה אז אפילו לא תצטרך לצאת מהXP הוירטואלי אף פעם).

פורסם

המשחק הזה לא תומך ב-DX10 במקרה, נכון?

פורסם

מחזק תדברים שנאמרו כאן WIN7 זאת מערכת ההפעלה האולטימטיבית, עובדת כמו WIN XP אבל מציע את כל השיפורים הכי מתקדמים כולל DX11. גם אני חשבתי לא מיזמן לפרמט אבל עכשיו אני יודע שמה שאני באמת צריך זה לפרמט ולהתקין מחדש WIN 7 ULTIMATE X64 ואני מציע גם לך להתקין את אותה הגירסה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המשחק הזה לא תומך ב-DX10 במקרה, נכון?

אני מתחיל להאמין שכנראה שכן וזו הסיבה.

מחזק תדברים שנאמרו כאן WIN7 זאת מערכת ההפעלה האולטימטיבית, עובדת כמו WIN XP אבל מציע את כל השיפורים הכי מתקדמים כולל DX11. גם אני חשבתי לא מיזמן לפרמט אבל עכשיו אני יודע שמה שאני באמת צריך זה לפרמט ולהתקין מחדש WIN 7 ULTIMATE X64 ואני מציע גם לך להתקין את אותה הגירסה :xyxthumbs:

כנראה שזה מה שאעשה. תודה.

פורסם

למשל BAD COMPANY 2 לא עובד עם כל ההגדרות גרפיות ב XP (למשל אין AA) כי אופציות האלה שמורות רק ל DX 10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים