פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים האם קיים קירור אחר יותר טוב מזה שמגיע עם הכרטיס ?לאחרונה יש רעש מוגבר מהכרטיס.. הוא עובד על 35% מהירות במצב עבושה רגיל (לא במשחקים )
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים קיים קירור יועדי לכרטיס מסך שטוב בהרבה (ביצועים/רמת רעש) מהסטוק..אבל לא תמיד אתה צריך אותו..אם הקירור רועש גם ב35% נסה לנקות אבק..ולראות אם יש שינוי..
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים מחבר זהו שניסיתי וניקיתי את האבק .. כנראה המאוורר עצמו נדפק או משהו . אם אני נוגע טיפה במאוורר אז הוא שוב עובד בסדר ואז אחרי כמה זמן שוב רועש יותר מדי.. אין לי בעיה להוציא כסף . אני רק רוצה שיהיה לי שקט כשאני עובד במחשב Accelero TWIN TURBO PRO הקירור הזה טוב ?
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים מחבר רגע אתה אומר פשוט לבוא לחנות ולומר שהכרטיס עושה רעש מעל מה שצריך ולתת להם לבדוק ?זאת אפשרות ..מחר בעבודה אני אעשה לו לחץ אוויר ואם זה לא יעזור אז אני בהחלט אלך לחנות .. יש לי איזה כרטיס חלופי שיחזיק לי את המחשב בנתיים.מחליפים כרטיסים במקרה שכזה?
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים אם המאוורר של הכרטיס מיצר רעש חריג שלא צריך להיות..זאת אומרת שהמאוורר והקירור תקולים..וזה במסגרת האחריות..
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים מחבר כשאני מביא את הכרטיס לחנות , הם בודקים לבד או ישר שולחים ליבואן או לחברה עצמה לבדיקה ?הרעש הוא לדעתי לא סטנדרטי והוכחה לכך היא , כאשר אני מזיז אותו טיפה עם היד אז הוא נרגע ויכול אחרי כמה זמן ( לא מוגדר) שוב להשמיע רעש מופרז .כל זה בפעילות שוטפת ולא במשחקים או משהו..
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים מחבר אני אנסה לבדוק עם החנות מה אפשר לעשות .. מקסימום אני אחליף קירור ,למרות שחבל אם יש אחריות שווה לבדוק . תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.