עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך,יש סיבה?

Featured Replies

פורסם

היי,יש לי HD4850 עם קירור של זלמן.כרגע הוא על סטוק.יש סיבה לעשות לו OC?אם כן לכמה?יהיה הבדל בביצועים?

פורסם

ישנו הבדל משמעותי בד"כ, במיוחד בכרטיסים החדישים. תלוי ביכולות הכרטיס שלך, שאותן אין לדעת עד אשר תבצע את ה- OC... זה עניין לא גדול ולא מצריך התעסקות רבה כמו OC למעבד, נסה את זה, אתה רק תרוויח.

פורסם
  • מחבר

הסטוק הוא 625.

700 תיהיה התחלה טובה או שאפשר יותר?איך לבדוק את היציבות לאחר הOC?

עריכה:העלתי עכשיו ל650 דרך הדריבר.איך לבדוק שזה באמת עלה?אני לא סומך עליהם.

פורסם

אני לא יודע מה אתה מצפה מאוברקלוק ,אבל בשביל לקבל תוספת ביצועים מורגשת במשחקים תצטרך לעלות הרבה יותר.

ואתה יכול לסמוך על הדריבר אבל אם זה לא מספיק תבדוק ב-EVEREST.

פורסם
  • מחבר

לכמה להעלות?

פורסם

תריץ חיפוש בפורום ובמדור ביקורות..תראה+- לאן הגיעו עם הכרטיס מסך הזה..כמו כן יש לך מדריך בסטיקי לתוכנה של MSI בדוק אותה :xyxthumbs:

פורסם

אומנם זה באנצים ישנים אפשר לראות לפי הדרייבר..אבל משהו כזה אפשר להגיע עם HD4850

התמונה הראשונה זה כרטיס רגיל .התמונה השניה זה כרטיס שמגיע עם אוברקלוק מהיצרן .אז היה אפשר להתעלל בו קצת יותר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אווו, התבלבלתי, חשבתי שיש לך HD5850.

בכרטיס שלך תוכל להגיע לתוצאות נחמדות, שיפור של כמה אחוזים נחמדים, שזה יפה. לא מטורף, אבל עדיין - בשביל מעט התעסקות רק תרוויח מזה. חפש בפורום באמת, ותוכל להשתמש בתוכנה MSI Afterburner שמדריך אליה נמצא בסטיקי. בהצלחה ותעדכן אותנו :)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם...הדריבר ממש לא אמין.העלתי ל700 ושום דבר לא השתנה,לא טמפרטורה ולא ביצועים ככה שכדאי שאני אנסה עם תוכנה אחרת.

אני אנסה עם התוכנה שנתתם ואעדכן.

תודה :xyxthumbs:

בקרוב אני אפתח פה גם דיון על OC למעבד.יש לי קירורים איכותיים,למה לא לנצל אותם?

פורסם
  • מחבר

אוקי,העלתי ל705 ורגע הטמפרטורות במנוחה הם סביב ה40-45,כמעט ללא שינוי מקודם(אולי מעלה~).

במאמאץ אני אבדוק אחר כך ואדווח.תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים