עבור לתוכן

WIN7 לסלולרים - הולכת להיות מהפכה במיקרוסופט ס

Featured Replies

פורסם

לפי רשמים שלי, אני מסתכל על התוכנה במכשירים השונים ורואים שהיא עובדת ממש טוב, עם תמיכה טובה במשחקים ומולטימדיה, (קישוריות ישירה למשחקים ב XBOX וכדומה), משחקים יפים מאוד שסופסוף מראים על שיפור נורמלי מ WM6 הגרועה במשחקים, והאיטית.

האם הולך להיות פה שינוי גדול לדעתכם בתוכנה של מייקרוסופט? אני מאוד מקווה,

כי כרגע אני מתלבט בין החלפת ה HD2 שיש ברשותי למכשיר W7, או אנדרואיד (אייפון -> אין סיכוי).

אבל השאלה העיקרית שלי היא, מה כדאי?

לבנתיים שתי התוכנות עדיין בחיתולים, במיוחד ה W7, האנדרויד כבר עובדת זמן מה ועוברת שיפורים ושדרוגים (כן, גם ה W7 כביכול, אבל לדעתי זה נחשב תוכנה אחרת כיוון שזו פלטפורמה שונה מהWM6), אבל עדיין, ולמרות שהצליחו להתקין W7 על HD2, בסופו של דבר אני אחליף מכשיר בחצי שנה הקרובה :P

מה אומרים? יש עתיד לW7?

פורסם

WP7 תישאר מערכת ההפעלה הפחות נפוצה ...הממשק כול כך זוועתי שזה מגעיל :kopfpatsch:

פורסם

תתקין על הHD2 שלך android ויעבור לך כל חשק גם להחליף את המכשיר וגם לעבור לwm7.

פורסם

דווקא הממשק נראה לי מאוד מאורגן ומסודר מבחינה לוגית.

באנדרויד הם עדין לא הגיעו לזה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תתקין על הHD2 שלך android ויעבור לך כל חשק גם להחליף את המכשיר וגם לעבור לwm7.

זה מה שתכננתי לעשות בנתיים :P

ולמה דווקא הממשק של הוינדוס נראה ליגה, צבעוני זורם, הכל זז חלק שם. הרבה יותר טוב מאשר ה6 המגעילה. מעבד 1 גיגב ולפעמים יש קרטועים מעצבנים.

פורסם

הממשק של win7 לסלולרי נראה כאילו נתנו לילדה בת 4 ערימה של צבעים, ואוסף מלבנים וריבועים, ואמרו לה, תתחרעי על הריבועים, ותסדרי אותם בתוך מלבן גדול.

או לחלופין, זה נראה כאילו מפלצת הסימטריה הקיאה על מכשיר סלולרי...

פורסם

ממשק מצויין לפי דעתי

אגב, מישהו ראה smallville השבוע?

:)

פורסם
  • מחבר

הממשק של win7 לסלולרי נראה כאילו נתנו לילדה בת 4 ערימה של צבעים' date=' ואוסף מלבנים וריבועים, ואמרו לה, תתחרעי על הריבועים, ותסדרי אותם בתוך מלבן גדול.

או לחלופין, זה נראה כאילו מפלצת הסימטריה הקיאה על מכשיר סלולרי...

[/quote']

:lol: דווקא אני מוצא את זה מאוד מושך לעין!.

ממשק מצויין לפי דעתי

אגב, מישהו ראה smallville השבוע?

:)

אני רואה כל הזמן, ואת הפרק האחרון של השבוע אני יראה עוד מעט :P

מה שכן לויס השתמשה הרבה ב TOUCH HD חח, מצחיק שזה נראה שמדביקים עליו בעזרת תוכנת מחשב גרפיקה כאילו היא משתמשת בתוכנה אחרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים