עבור לתוכן

Laggg ותקשורת מקרטעת בWOW. ו014+HOT

Featured Replies

פורסם

למישהו יש ספייקים של לאגים קטנים כל הזמן בשעות הערב בזמן האחרון, ככה שלושה ימים אחרונים?

יענו Lag Spikes

גם אני וגם חבר סובלים מאותה בעייה.

אחרי 40 דקות בטלפון עם הוט, אני חושב אולי אני עצבני על החברה הלא נכונה..

אז החיבור הוא MPLS, ללא חייגן, בבזק בינלאומי, דרך תשתית הוט.

עוד מישהו סובל?

פורסם

לא יודע לגבי הימים האחרונים, אבל היום בשעות האחרונות יש לי בעיות ואני עוד עם גיימר.

מצד שני, זה עבד מעולה עד עכשיו.

אולי תנסה לבדוק איך החיבור עם חייגן.

פורסם

גם אצלי בעיות דומות HOT + בזב"ל (ללא חייגן)

מיואש...

בזב"ל מאשימים את כל העולם בבעיות חוץ מאת עצמם.. לא מכירים בבדיקות מהירות כמו SPEEDTEST.NET וכו...

לפחות חיכו איתי 20 דקות על הקו עד שחזר הפינג לארה"ב...

שוקל לחזור למודם 14400...

פורסם

פותח הנושא, תכנס לאתר speed.hot.net.il תעשה בדיקת מהירות, בדיקה זו מתבצעת מול שרתי הוט, אם אתה מקבל את המהירות המקסימלית ופינג של עד 50,

אז הכל תקין בתשתית שלך והבעיה בספק, יום טוב.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין אבל עבדתי הרבה מאוד זמן בתמיכה של נטויזן,

אני יודע איך הספקיות והתשתית עובדים

ויש לי הרבה נסיון מול הוט

אני כבר אחרי כל הבדיקות, המעקבים, בדיקות הורדה וניסויי פינגים מתמשכים.

צמצמתי את זה לשתי אופציות:

- משהו לא בסדר בבזב"ל, ז"א השרתים שלהם לא עומדים בעומס בשעות הערב, אני שאני צריך חייגן כדי לקבל את הטבות ה"גיימר"

- משהו לא בסדר אצלי בבית בחיווט של הוט, ולהם אין דרך לראות את זה. פחות סביר כי אז זה לא היה בשעות מסויימות, והייתי מקבל LAG SPIKES גם בשלוש בלילה, מה שלא קורה. אין נפילות של המודם, המהירות היא טובה 12מגה, אין איבודי מידע, ובבדיקות של הוט הכל יוצא תקין ואני מאמין להם.

מדובר רק על הלאגים הקטנטנים האלה, שמופיעים אחד אחרי השני ברצף, ופשוט עושים את המשחקיות בלתי נסבלת.

פורסם

פותח השרשור, כנס למודם 192.168.100.1 ותרשום לי את העוצמות שהוא מקבל, עוצמות נמוכות מידי משפיעות לרעה וזה מורגש במהירות תגובה.

פורסם
  • מחבר

modemc.png

תודה על העזרה,

כל תאוריה בקשר לבעיה אפשרית תתקבל בברכה.

EDIT:

בדקתי את העוצמות ככה במשך כמה דקות, והרמה נעה ביציבות בין 6 ל 5.5, בערכים שליליים כמובן.

פורסם

גם אני עם הוט ובזק בינלאומי ויש לי את אותם תופעות בדיוק בזמן האחרון.

אפילו הגלישה איטית באופן משמעותי.

מקווה שזה זמני והם יתקנו את זה מהר

פורסם

העוצמה בטווח התקין של הוט שהוא -10 עד 10 ,למרות שעדיף פלוס 1 עד 10, לכן אני בספק שהבעיה בהוט..

תנסה להריץ פינג לgoogle.com במשך חצי שעה, אמור להיות לך 0% packet loss או 1% מקסימום,

תנסה לעשות לשרת ישראלי גם כן במידה וזה תקין אז הבעיה לא בתשתית אלא בניתוב או בעומס השרתים של הספק.

נ.ב - אני חייב לציין שחיבור MPLS הוא הפחות עדיף למשחקים והורדות כי חיבור זה ידוע שלספקיות אין שליטה על המהירות ולכן הן מגבילות מאוד את כל המשתמשים בחיבור זה, ובחיבור עם חייגן לכל משתמש ישנו תעדוף שונה בהתאם למהירות שלו, לכמות השימוש שלו ברוחב פס, ובסוג החבילה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים