עבור לתוכן

אני מתלבט בין 4 כרטיסי מסך במחירים 200-400 ₪

Featured Replies

פורסם

עדכון:

עדכנתי את המעבד ל i5 760 , והמעבד הזה כבר לא תומך בכרטיס מסך מובנה, לכן אני חייב לקנות כ.מסך חיצוני.

ההתלבטות שלי היא בין:

GS8400 DDR3 של NVIDIA שעולה 200 ₪

GT 210 של NVIDIA שעולה 200 ₪

5450 של ATI שעולה 350 ₪

GT 220 של NVIDIA שעולה 400 ₪

אני מעדיף כמובן להשאר בסביבות ה 250 - 300 ₪ אבל השאלה היא אם שווה לי להשקיע עוד טיפה ולקבל ביצועים נורמלים או שההפרש בביצועים יחסית למחיר לא שווה את זה.

(דרך אגב, בסוף החלפתי ספק לספק של HEC 500W, עכשיו אני כבר יותר רגוע בקשר לספק...)

בהמשך לדיון שהתחלתי בפורום מפרטי מחשב:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481890.0

הסתפקתי אם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בכ.מסך או שזה לא ישפיע הרבה

המפרט שהזמנתי הוא:

מארז:

EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק

ספק כח:

A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN

החלפתי לספק של HEC 500W

לוח אם:

GA-H55M-UD2H GIGABYTE

מעבד:

אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156

החלפתי למעבד אינטל i5 760

זיכרון:

KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ

כ.מסך:

Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW DDR3

דיסק קשיח:

500GB SATA2 32MB C.G WD

צורב:

GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL

המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר):

2460 ש"ח

השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים

אמרו לי שם שהכרטיס מסך הזה לא שווה הרבה, אבל אני לא רוצה לחרוג הרבה מהתקציב שלי - 2500 ש"ח.

יש למישהו הצעה?

תודה רבה.

פורסם

השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים

אמרו לי שם שהכרטיס מסך הזה לא שווה הרבה, אבל אני לא רוצה לחרוג הרבה מהתקציב שלי - 2500 ש"ח.

יש למישהו הצעה?

תודה רבה.

מי שאמר לך את זה צדק נראה לי מפרט לא משהו

עם ספק כוח ומארז גנריים

נ.ב אחרי שראתי תתראד הקודם שלך

שאלה לי אלייך למה אתה כזה עקש שהולך עם הראש בקיר ענו לך כבר על הכול בתר'ד הקודם שלך

אבל לא אני לא מאמין וחושב שיש כאן יחצנים עסקיים שעובדים בחניות מחשב והם רוצים תקנה מהם ומציעים לך מה שכדאי להם !

אז אתה טועה מאוד ובגדול .. הפורום הזה נועד בשיל לעזור לאנשים ולהגיד מה משתלם לך ולא לחנות

תחשוב על זה ...

תאכלס אין לי מה להוסיף כי הכול כבר נאמר לך בפוסט הקודם שפתחתה !

פורסם

לשימוש משרדי אתה לא צריך כרטיס מסך. כרטיס מובנה שיש לך באמת יעשה את עבודה. לצרכים אחרים שלך כמו גרפיקה ומשחקים כרטיס שבחרת לא יהיה מספיק.

ספק שלך גנרי ולא יחזיק משהו חזק יותר, גם אין לך כסף, כי ב 200 ש"ח לא תקנה כרטיס נורמלי לגיימינג וגרפיקה.

פורסם
  • מחבר

התגובה שלי בנושא שפתחתי בפורום מפרטי מחשב:

אוקיי, הלכתי היום לחנות וביקשתי מהם לבטל את הכ.מסך, אני אחשוב עליו עוד קצת ואז אני אקנה, והחלפתי את המעבד ל i5 760 בתוספת של 300 שקלים, AMD אולי עולים פחות, אבל דיברתי עם כמה אנשי תחזוקת מחשבים (לא קשורים לחנות) שהתעסקו הרבה עם מערכות מכל הסוגים, וכולם אמרו לי באותו הסגנון - שלמעבדי AMD ישנם בעיות תאימות עם רכיבים אחרים לפעמים, ולכן כדאי לי להוסיף עוד קצת כסף ולקחת של אינטל.

בהמשך הזמן אני אראה כמה אני באמת צריך כ.מסך, ואם אני אצטרך אני אקנה. מכיוון שאני לא משחק אלא השימוש היחיד שלי בכ.מסך טוב נצרך לגרפיקה, לא ודאי ששוה לי להשקיע בכ.מסך בלי להיות בטוח שאני באמת צריך אותו.

בקשר לספק כוח, אתם צודקים שהוא לא מוכר, אבל זה גם לא גנרי לדעתי, פה בארץ לא מוכרים אותו הרבה, אבל קראתי ביקורות על החברה, והם היו בסדר גמור, מה גם שיש לו הגנה מפני נפילת מתח פתאומית, ו... אתם יודעים מה, גם מצאתי את INWIM בחדשות פה: http://hwzone.co.il/news/132946 אמנם לא כתוב כמעט כלום על החברה וזה לא אומר כלום על האיכות, אבל עדיין יש לה נוכחות.

החנות שקניתי בה מייבאת באופן אישי את הספקי כח האלו, ולכן סביר להניח שלא נתקלתם בהם הרבה בחנויות,

אני מקווה שלא נפלתי בפח, אבל זה מה שיש.

תודה לכולם על התגובות, עזרתם לי מאוד, ואני אשמח לשמוע עוד ביקורות (אבל אם אפשר ביקורות עם מקור, לא סתם ביקורת "*** דפוק, כולם אומרים ככה..."), (תמיד טוב לדעת להזמנה הבאה) ואם יהיו בעיות עם הספק כח, אני אדאג לספר לכם כדי שלפחות אתם לא תיפלו בפח...

פורסם

לתכנות תלת מימדי הייתי משקיע עוד מעט על הכרטיס.

נראה לי שה- HD5670 של nVidia לא רחוק במחיר, לא?

פורסם
  • מחבר

אני עוד לא יושב ממש על תלת מימד, אני רק מתחיל ללמוד את זה, אני מתאר לעצמי שבשלב זה אני לא אזדקק לכ.מסך חזק.

פורסם

חפש ביקורות עם שם הספק המלא (ז"א גם שם הדגם). יש לו איזשהם תגים (80+, 80+ ברונז, סילבר או גולד)?

אני כבר כמעט 10 שנים עם AMDים (החל מK7) ואין לי שום בעיות תאימות.

לתכנות תלת מימדי הייתי משקיע עוד מעט על הכרטיס.

נראה לי שה- HD5670 של nVidia לא רחוק במחיר, לא?

אולי כדאי לקחת אןוידיה ולא AMD (הכרטיס שהצעת הוא של ATI). כי למיטב הבנתי, הכרטיסים שלהם "עוזרים" למעבד בחישובי פיזיקה, אבל חכה לתגובות נוספות לאשש את זה.

למשל זה:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2142

פורסם

מבדיקה אישית שעשיתי בין כרטיס מסך שיושב על מעבד-I5-670 לבין כרטיס חיצוני 8400GS

יצא שהכרטיס המובנה יותר חזק

תסתכל על התוצהה של ה-GPU ולא על התוצהה הכללית.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את המעבד ל i5 760 , והמעבד הזה כבר לא תומך בכרטיס מסך מובנה, לכן אני חייב לקנות כ.מסך חיצוני.

ההתלבטות שלי היא בין:

GS8400 DDR3 של NVIDIA שעולה 200 ₪

GT 210 של NVIDIA שעולה 200 ₪

5450 של ATI שעולה 350 ₪

GT 220 של NVIDIA שעולה 400 ₪

אני מעדיף כמובן להשאר בסביבות ה 250 - 300 ₪ אבל השאלה היא אם שווה לי להשקיע עוד טיפה ולקבל ביצועים נורמלים או שההפרש בביצועים יחסית למחיר לא שווה את זה.

(דרך אגב, בסוף החלפתי ספק לספק של HEC 500W, עכשיו אני כבר יותר רגוע בקשר לספק...)

פורסם

למה החלפת ספק כח .אני מבין

למה החלפת מעבד ?

תחזיר את המעבד הקודם.ותשקיע יותר בכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

אני לא משחק כמעט, (והקצת שכן זה במשחקים ישנים יחסית) אז אני צריך מעבד חזק וכרטיס מסך חלש יותר,

אם יש המלצה אחרת על כרטיס מסך ב 250 - 300 ₪ אני אשמח לשמוע, פשוט 4 הכרטיסים שהזכרתי נמכרים בחנות שקניתי את המחשב, אבל אני יכול כמובן לקנות גם בחנות אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים