פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ובו שני כרטיסי 6850מאיזה חברה כדאי לקנות אותם?יש את HIS, PowerColor, Sapphire (ההבדל במחיר זניח אז לא צריך להתייחס אליו)
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים אני אישית קצת מעדיף את Gigabyte בגלל ה- Dual fans(ובכלל הקירור פשוט נראה איכותי).Sapphire הוא בהעדפה שנייה.
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים אם היית עורך חיפוש קצרצר בפורום, היית מגלה שהשאלה הזאת נשאלה כל כך הרבה פעמים... ובנוסף היית מקבל את התשובה שלך הרבה יותר מהר.קח את גרסא הכרטיס הזולה ביותר. מה שעולה הכי פחות - אותו אתה קונה. נכון, נשמע מוזר, עכשיו המוח שלך אומר לך "אבל היי, אם זה הכי זול אז זה הכי פחות טוב!" - זו טעות.
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים ^זה לא מדוייק.ל- HD6850 כל חברה רשאית ליצר קירור משלה, ויש הבדלים בין הקירורים השונים(אמנם לא מהותיים, אבל בכל זאת).ל- HD6870 עדיין AMD דורשת להשתמש רק בקירור רפרנס ולכן אין הבדל בין היצרנים שונים.כמו כן משך האחריות הוא גם פקטור חשוב בהחלטה.
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים לכרטיסי ATI נראה לי SAPPHIRE זה מותג המכובד ביותר. אבל POWER COLOR גם בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.