עבור לתוכן

טמפרטורות CPU גבוהות מדי עם MUGEN II

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב עם מעבד I7 920, וגוף קירור Scythe Mugen II. פעם עשיתי לו אוברקלוקינג לבערך 3.6 ג'יגה והוא התחמם לאיזור ה 100 מעלות. היום, בלי אוברקלוקינג הוא רץ ב Idle בערך ב 45-50 מעלות ובעומס בערך ב 65-70 מעלות. חידשתי לו את הגריז התרמי כבר בערך 3 פעמים ולא נראה שזה עושה משהו.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שגורם לזה הוא שלא הרכבתי אותו בחיבור ה "קלאסי" כיוון שזה תפס לי סלוט אחד של זכרון שהייתי צריך, אלא ב 90 מעלות והמאוורר פולט את האוויר החם למעלה במקום הצידה. האם זה יכול לגרום לטמפרטורות האלה?

פורסם

יכול להיות... איך הסירקולציה אצלך במארז?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה מתכוון לאיזה מאוררים יש לי?

המארז שלי הוא CM 690, יש לי את המאווררים שהגיעו איתו. (נראה לי ששניים). זה אמור להספיק?

פורסם

1. מה שאר המפרט? איזה ספק? איזה לוח? איזה כ.מסך?

2. מאיזה סטפינג המעבד?

פורסם
  • מחבר

1. לוח אסוס P6T Deluxe, כרטיס מסך Radeon HD 4550 ספק Enermax Modu82+ 525W

2. אני חושב ש 0, לא בטוח. קניתי אותו במרץ 2009. יש איזה דרך לבדוק את זה בלינוקס?[br]פורסם בתאריך: 18.11.2010 בשעה 12:44:46

מצאתי איך, סטפינג 4.
פורסם

הכל תלוי במתח....ואין שום "בעיה" בהתקנה שלך..אם הסירקולציה במארז שלך היא סטנדרטית..

אז יש לך מאוורר קידמי שמכניס אוויר..ומאוורר אחורי שמכנס אוויר..בדוק את זה..

פורסם
  • מחבר

המתחים שלי בערכי ברירת מחדל כמה שאני זוכר.

יש איזה דרך אינטליגנטית לבדוק שהמאורר מכניס אוויר או שאני פשוט צריך לשים את היד?

פורסם

תראה את הלהבים או איפה הצד של "המדבקה"..וככה תוכל לדעת..

פורסם
  • מחבר

טוב, המאווררים נראים בסדר אבל אני לא בטוח, אני אעלה תמונות מחר.

כמה התפתחויות מהימים האחרונים - קודם כל, ה BIOS נותן CPU FAN ERROR. לא יודע אם זה קשור. המאוורר מסתובב בערך ב 1000 RPM לפי הביוס. עדכנתי לביוס אחרון, לא עזר.

הסתכלתי גם בתמונות של התקנות של אנשים באינטרנט, ונראה לי שמצאתי משהו רלוונטי - ה MUGEN אצלי יושב על החלק שלפי התמונה הזאת

http://www.legitreviews.com/images/reviews/1053/scythe_mugen_2_009.jpg

ומדריך ההתקנה של Scythe אמור להיות מפורק... קניתי את המחשב ב KSP, יכול להיות שכל הבעיות שלי הן בגלל שהם שכחו להוציא את התפס הזה?!

אני אמור לשים את גוף הקירור ישר על ה CPU, בלי התפס? אם כן, אני מקווה שהוא ישב טוב לרוחב...

חגי.

פורסם

זאת התושבת הוא חייב להיות מורכב על זה..זה מחזיק את המעבד ;D :xyxthumbs:

אתה צריך לפרק את זה כדי להתקין את הפלטה האחורית שמגיעה עם הקירור ואז לחזק את זה יחד עם הפלטה..

מה שבטח עשו בחנות..

והERROR שאתה מקבל נובע מזה שהביוס קורא את הRPM של המאוורר..והוא מצפה לRPM גבוה יותר (בגלל הקירור סטוק)..

פשוט כנס לביוס..לHW MONITOR ותבטל (DISABLE) את הקריאה של הRPM..

פורסם

מחזק את האפשרות.

קירור חזק בOC חייב להיות צמוד היטב עם ברגים, אחרת זה לא תופס טוב.

במקביל אתה יכול לפתוח את המארז ולשים עליו בצד מאוורר חדר כדי לראות אם יש הצטברות חום בסירקולצית המארז עצמו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... נמשיך לנסות.

בתמונה הזאת: http://www.legitreviews.com/images/reviews/1053/scythe_mugen_2_011.jpg

נראה שהלוח האחורי מוברג ללוח האם ב 8 ברגים, גם במדריך של היצרן יש שמונה חורים בשביל LGA 1366. אצלי אני כמעט בטוח שהוא מוברג רק בארבעה, אני אוודא אחר כך. לפי מה שאתם אומרים זה נשמע הגיוני שזאת הסיבה לחום.

מאיפה אני משיג את הברגים החסרים?

פורסם

מכיוון שאתה לא התקנת את הקירור, אולי עדיף שתמצא את האפשרויות לפני שאתה מתעסק עם זה או חוזר לחנות.

אלה אם כן אתה יודע מה אתה עושה או מוכן לקחת את האחריות על פירוק והרכבת כל הסיפור.

שלום,

יש לי מחשב עם מעבד I7 920, וגוף קירור Scythe Mugen II. פעם עשיתי לו אוברקלוקינג לבערך 3.6 ג'יגה והוא התחמם לאיזור ה 100 מעלות. היום, בלי אוברקלוקינג הוא רץ ב Idle בערך ב 45-50 מעלות ובעומס בערך ב 65-70 מעלות. חידשתי לו את הגריז התרמי כבר בערך 3 פעמים ולא נראה שזה עושה משהו.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שגורם לזה הוא שלא הרכבתי אותו בחיבור ה "קלאסי" כיוון שזה תפס לי סלוט אחד של זכרון שהייתי צריך, אלא ב 90 מעלות והמאוורר פולט את האוויר החם למעלה במקום הצידה. האם זה יכול לגרום לטמפרטורות האלה?

לפי זה אתה הרכבת את זה.

הצלחת לבלבל אותי.

בכל מקרה כשאתה אומר 65-70 מעלות בעומס הכוונה OCCT או משהו דומה ?

כי אם כן אז אולי הקפיצה בחום היא בגלל מתח אוטומטי שהלוח נותן יותר מדי וצריך להגדיר ידנית.

פורסם

פותח התרד אני חוזר שוב..

ההתקנה של הMUGEN מתבצעת בשני שלבים..אתה צריך לפרק את התושבת המקורית של הלוח אם (התמונה הראשונה), ואז להדק את המסגרת בחלק העליון של הלוח אם לפלטה האחורית (תמונה 2 שלך) ואז יש לך 4 ברגים במרכז, ועוד 4 ברגים בכל קצה שאלו הברגים שמחזיקים את הקירור עצמו..

וזה מה שאתה רואה..וזה תקין ;D

פורסם
  • מחבר

אכן הצלחתי לבלבל, אני אסביר. קיבלתי את המחשב מותקן מ KSP, אבל בלי זכרונות כיוון שהזמנתי אותם מחו"ל. כשקיבלתי את הזכרונות גוף הקירור כיסה את אחד הסלוטים ואז פירקתי והרכבתי אותו חזרה ב 90 מעלות.

העומס שאני יוצר הוא דרך קוד שאני כתבתי בלינוקס, אני רואה את החום דרך איזה תוכנה לקריאת סנסורים בלינוקס ששכחתי את שמה.

taotao, לא הבנתי. אם אני מפרק עכשיו את ארבעת הברגים שאני רואה אז התושבת בחלק התחתון נופלת. זה לא אומר שהיא לא מחוברת לפלטה בחלק העליון? ולמה אני רואה רק ארבעה ברגים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים