עבור לתוכן

גוף קירור עבור i5 760

Featured Replies

פורסם

שלום, יש ברשותי i5 760, על לוח H55M-UD2H בתוך מארז ANTEC VSK-2000. הסלוט העליון של הלוח אם תפוס ע"י כרטיס מסך (הזכרונות נמוכים, אז שם לא תהיה בעיה).

רציתי לדעת איזה גוף קירור עדיף לקחת, אם אני רוצה לדחוף את המעבד שלי לעבר 4GHz.

כרגע אני עם AC Freezer 7 Pro עם 3.6GHz, על טמפ' באזור 75~ תחת Linpack.

ראיתי פה הרבה המלצות לMugen II Rev B, עד כמה הוא טוב? אני חושב כרגע על Noctua NH-U12P SE2, אבל אני פתוח לכל הצעה :P

הבעיה הגדולה כרגע היא שהלוח שלי דיי צפוף, וגופי קירור גדולים כמו הNoctua NH-D14, כנראה לא יכנסו.

פורסם

יש לי מעבד כמו שלך וAC היה לי. החלפתי ל NOCTUA ואני יותר ממרוצה. לפי דעתי אם אתה רוצה להגיע ל-4 ולהישאר באזור ה68-75 מעלות ה NOCTUA עדיף .

פורסם
  • מחבר

עניין הוא שאני לא חושב שיש לי מקום לNH-D14, אז הוא בדיוק אפשרות. :(

פורסם

הMUGEN 2 מומלץ ביחס לעלות מחיר..הNoctua NH-U12P SE2 גם מצויין וטוב יותר מבחינת ביצועים אבל יקר יותר..

בגדול זה בחירה שלך..אם הזיכרון שלך בעל פרופיל נמוך..אף גוף קירור לא יגביל אותך..

פורסם

חחח.. הייה לי את החשש הזה עד לשניה שסגרתי את הדלת של המארז. המארז שלי לא גדול במיוחד וה noctua יושב בול, קצת צפוף בפנים אבל בסופו של דבר המארז נסגר! :-) אני עם CM 370.

איזה מארז יש לך?

וחוצמזה, יש באתר של היצרן תאימות מבחינת לוחות וזכרונות..

פורסם
  • מחבר

הMUGEN 2 מומלץ ביחס לעלות מחיר..הNoctua NH-U12P SE2 גם מצויין וטוב יותר מבחינת ביצועים אבל יקר יותר..

בגדול זה בחירה שלך..אם הזיכרון שלך בעל פרופיל נמוך..אף גוף קירור לא יגביל אותך..

באתר של נוקטואה, המפרט של NH-D14 מציין שהלוח אם שלי נתמך, אבל הסלוט PCIE הראשון יוצא ממש צמוד לגוף הקירור (תמונה להמחשה: http://www.noctua.at/images/faqs/nh_d14_clip_insulation.jpg), והייתי ממש לא רוצה לקצר את הכרטיס מסך שלי :(

חחח.. הייה לי את החשש הזה עד לשניה שסגרתי את הדלת של המארז. המארז שלי לא גדול במיוחד וה noctua יושב בול, קצת צפוף בפנים אבל בסופו של דבר המארז נסגר! :-) אני עם CM 370.

איזה מארז יש לך?

וחוצמזה, יש באתר של היצרן תאימות מבחינת לוחות וזכרונות..

כמו שציינתי למעלה, המארז שלי הוא ANTEC VSK-2000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים