פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים האם עדיף לי לחסוך כסף ולקנות את NVIDIA GTX 580 החדש או לקנות שתי כרטיסי רדאון חזקים באותו מחיר?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים לא, המטרה היא לזיין בשכל ולבזבז כסף... נכון, כמו הדיון האחר שלך עם מחשב המותג עם ה8GB זכרון אבל כרטיס מסך של ניידים, שהחלטת פשוט לזרוק לפח כשהתברר לך שלא תוכל לשדרג אותו?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים יש לי 2 אפשרויות בשבילך,1. HD 68701370 שקל בKSP.2. GTX4701650 שקל בKSP.יש כרטיסים יקרים יותר, אני ממליץ להיסתכל בטבלה לדעתי מחשב לא צריך יותר מהכרטיסים שהצעתי לך.יש שם השוואה, 470 חזק במעט מה6870 http://techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6850/28.html
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר תקשיב הבנתי שהמחשב שלי הוא בעייתי אז החלטתי לקנות חדש עכשו אין לי הרבה ידע בריבוי כרטיסם אז רק שאלתי אם עדיף כרטיס אחד חזק מאשר שתיים חלשים יותר לא הבנתי על מה כל העצבים מה אסור לשאול
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים תקשיב הבנתי שהמחשב שלי הוא בעייתי אז החלטתי לקנות חדש עכשו אין לי הרבה ידע בריבוי כרטיסם אז רק שאלתי אם עדיף כרטיס אחד חזק מאשר שתיים חלשים יותר לא הבנתי על מה כל העצבים מה אסור לשאולהבאתי לך 2 אופציות לבחירה, עדיף כרטיס אחד טוב.CF זה אפשרות עתידית להוסיף כרטיס נוסף אבל כמו שהבנתי זה לא מוסיף מבחינת ביצועים עוד כרטיסזה משפר במעט את הביצועים הקיימים.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר נראה לי אני אלך על כרטיס רדאון אחד שהבנתי שהוא יספיק לי לכמה זמן ועוד איזה שנה שנתיים אני אחליף למשהו חזק יותר במקום להשתמש בהכפלת כרטיסי מסך שהבנתי שהיא לא יעילה מוסיפה רק 20% יותר ביצועים לביצועים הקיימים בכל מקרה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.