עבור לתוכן

יש דבר כזה אנטנת WIFI לסללורי ?

Featured Replies

פורסם

יש לי סלולרי עם WIFI פנימי ואני רוצה לחבר לו אנטנת WIFI חיצונית כדי להגביר את הקליטה.

יש מוצר כזה לסלולרי ?

פורסם

למרות שממש ממש לא נראה לי שיש דבר כזה (אבל לך תדע, גם אני טועה לפעמים)...

אבל למה אנשים לא רואים לנכון להגיד איזה מכשיר יש להם כשהם שואלים שאלה על המכשיר?!?!

מצטער, נמאס לי מאנשים שלא מסוגלים לשאול שאלה כמו בן אדם... כל כך קשה לציין איזה מכשיר יש לכם?

פורסם

אתה יכול בחלק לא קטן מהמכשירים, אבל זה דורש פירוק של המכשיר(החיבור לאנטנה זהה ברוב המקרים לחיבור אנטנה שיש בניידים)..

פורסם

מה הקשר לפורום כללי? מועבר לפורום גאדג'טים, בפעם הבאה הדיון פשוט יינעל.

פורסם
  • מחבר

בסלולרי שלי יש MICRO USB 2.0

מישהו מצא לינק לאנטנת WIFI שמתאימה לסלולרי ?

פורסם

בסלולרי שלי יש MICRO USB 2.0

מישהו מצא לינק לאנטנת WIFI שמתאימה לסלולרי ?

מה קשור USB?

:s07: :s07: :s07:

פורסם
  • מחבר

האנטנה אמורה להתחבר ל USB

הריי לאנטנה יש חיבור עגול כזה (עם הברגה)

מה שצריך זה לקנות מתאם שמצד אחד הוא USB ומהצד השני הוא בצורת עיגול עם הברגה

פורסם

כן ואיך זה יתחבר לאנטנה הקיימת במכשיר? דרך האת'ר הקסום של מימד X? או שאתה מפתח דרייבר וכרטיס רשת אלחוטי בUSB לפלאפון, או שאתה פותח את המכשיר ומשתמש בחיבור הקיים של האנטנה בשביל לחבר אנטנה חיצונית, הפתרון השני לפחות אפשרי...

פורסם
  • מחבר

למה בכלל לחבר את זה לאנטנה שקיימת בתוך המכשיר ולא ל USB ?

במחשבים נייידים שיש להם WIFI פנימי האנטנה החיצונית מתחברת ל USB ועם דרייבר זה פועל !

אז למה שאנטנה שמיועדת (ואני מדגיש את המילה מיועדת) לסלולרי לא תגיע עם דרייבר מתאים ? (את הדרייבר מתקינים על מחשב נייד או נייח ומהמחשב להוריד את הקובץ לסלולרי )

הקובץ (שהוא הדרייבר) ידע להפעיל את האנטנה דרך הUSB

פורסם

במחשבים נייידים שיש להם WIFI פנימי האנטנה החיצונית מתחברת ל USB ועם דרייבר זה פועל !

אז למה שאנטנה שמיועדת (ואני מדגיש את המילה מיועדת) לסלולרי לא תגיע עם דרייבר מתאים ? (את הדרייבר מתקינים על מחשב נייד או נייח ומהמחשב להוריד את הקובץ לסלולרי )

אם אתה רוצה להגדיל את טווח הקליטה זה ע"י חיבור לאנטנה המקורית.

או שאתה יכול לקנות את האנטנה ולחבר אותה לנתב שלך, יותר פשוט לא ?

פורסם

האנטנה החיצונית שאתה מתאר זה לא אנטנה, זה כרטיס רשת WIFI עם אנטנה, אנטנות חיצוניות מתחברות לחיבור תקני של אנטנה לא לUSB...

בשונה ממערכות הפעלה, אין חבילות פיתוח דרייברים לטלפון וגם אין שוק מעבר לילדים משועממים כמוך, אבל ניחא אם אתה רוצה לפתח על עוור אתה מוזמן.

+ למיקרו USB אין יציאת מתח ככה שאתה גם צריך כרטיס רשת עם מקור מתח נפרד, סתם טיפ קטן למקרה שאתה רוצה לפתח... ::) ::) ::)

יש פתרון ריאלי אחד וזה לחבר אנטנה לחיבור אנטנה קיים, אנשים עשו את זה עם GPS ועם אנטנות WIFI במכשירים עם בעיות קליטה(בד"כ הסתפקו בחוט מוליך ולא באנטנה חיצונית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים