עבור לתוכן

בעיה עם מדפסות ברדר (?) ומחפש מדפסת משולבת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הית לי מדפסת Brother MFC-490CW

ולפתע הדיו השחור הפסיק להדפיס, החלפתי למקורי - ללא שינוי.

לקחתי למעבדה ואמרו לי משהו ממש מוזר:

אם לא מדפיסים במשך כשבועיים במדפסת אזי ראש הדיו נסתם ומתייבש ואז יש צורך להחליף את הראש מה שלא כ"כ כלכלי

הם אמרו לי שזו בעיה ידועה למדפות ברדר

האם שמעתם משהו על זה? הייתכן?

אני מחפש מדפסת משולבת -סורק, פקס, צילום וכו'

שתקרא כרטיסים , אלחוטי לא קריטי.

לשימוש ביתי

אשמח לתגובות והערות

תודה

פורסם

שלום לכולם,

הית לי מדפסת Brother MFC-490CW

ולפתע הדיו השחור הפסיק להדפיס, החלפתי למקורי - ללא שינוי.

לקחתי למעבדה ואמרו לי משהו ממש מוזר:

אם לא מדפיסים במשך כשבועיים במדפסת אזי ראש הדיו נסתם ומתייבש ואז יש צורך להחליף את הראש מה שלא כ"כ כלכלי

הם אמרו לי שזו בעיה ידועה למדפות ברדר

האם שמעתם משהו על זה? הייתכן?

אני מחפש מדפסת משולבת -סורק, פקס, צילום וכו'

שתקרא כרטיסים , אלחוטי לא קריטי.

לשימוש ביתי

אשמח לתגובות והערות

תודה

יש לך מדפסת מצוינת. כנראה שלא הבנת מה שהם אמרו לך/הם לא הסבירו את עצמם טוב.

אכן ראש הדיו יכול להתייבש אם לא מדפיסים הרבה זמן.

במדפסות ברדר יש מגנון אוטמאטי של ניקוי ראש באופן אוטומאטי (וזה למה ייתכן שבלילה תשמע רעשים מוזרים ;D..)

המדפסת באחריות? לקחת למעבדה הרשמית? גם אם לא, רוב הסיכויים שיותר שישלם לך להחליף את ראש ההדפסה השחור (מה שהלך); אלא אם הם יתחילו להשתגע עם התימחור בהשוואה לחדשה ומקבילה מבחינת פונקציות.

:)

פורסם

היום הרבה מדפסות מגיעות עם ראש שהוא חלק מהמחסנית, וכל העניין הזה נפתר. אבל מה שאמרו לך בעקרון נכון, הראש יכול להסתם מדיו יבש. מה שכן, זה בטוח לא קורה תוך שבועיים זה לא ראיתי בשום מדפסת בעולם. אולי אם לא מדפיסים כמה חודשים טובים במדפסת גרועה זה ייסתם.

בכל מקרה, מה שאתה יכול לעשות זה לפרק את הראש ולנקות אותו עם אלכוהול. זה יכול לפתוח קצת את הצינוריות והשאר יתנקה עם הדפסה או שתיים. גם מים חמימים יכולים לעזור. שוב אני פחות מכיר את הדגם ואת הראש הזה, אבל אני יודע שבזמנו הטריק הזה עבד יופי במדפסות של קנון שגם בהן היה ראש נפרד.

פורסם

היום הרבה מדפסות מגיעות עם ראש שהוא חלק מהמחסנית, וכל העניין הזה נפתר. אבל מה שאמרו לך בעקרון נכון, הראש יכול להסתם מדיו יבש. מה שכן, זה בטוח לא קורה תוך שבועיים זה לא ראיתי בשום מדפסת בעולם. אולי אם לא מדפיסים כמה חודשים טובים במדפסת גרועה זה ייסתם.

בכל מקרה, מה שאתה יכול לעשות זה לפרק את הראש ולנקות אותו עם אלכוהול. זה יכול לפתוח קצת את הצינוריות והשאר יתנקה עם הדפסה או שתיים. גם מים חמימים יכולים לעזור. שוב אני פחות מכיר את הדגם ואת הראש הזה, אבל אני יודע שבזמנו הטריק הזה עבד יופי במדפסות של קנון שגם בהן היה ראש נפרד.

נתקלתי דווקא לאחרונה באיזה 1-2 אנשים שקנו לפי דעתי את ה490CW והיה להם בעייה כזאת, אבל כמובן שהיא האחריות ואז אין כלל בעייה

פורסם

תמיד יכול להיות שיש איזה פאק בדגם הזה ספציפי שגורם להתייבשות מהירה יותר, אולי תכנון לא נכון של צינוריות הדיו. שווה לנסות לשחרר ואם לא לקנות חדש.

פורסם

אני עובד בברדר וישמח לעזור, צור קשר בפרטי

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

אני מודה למגיבים !

הרבה זמן לא נכנסתי לפה כך שלא ראיתי את ההודעות עד היום.

המדפסת שלי כבר לא היתה באחריות

לא הדפסתי הרבה זמן במדפסת, לפחות חודשיים

קצת מאוחר מבחינתי כי זרקתי אותה ואחרי שעה היא נעלמה :)

לפרק את הראש בעצמי אולי אסתבך אבל חבל שלא ניסיתי

במיוחד אם אנני אלך לקנות משהו חדש

תמיד לומדים דברים חדשים להבא לא אמהר לזרוק לפני שמיצית את כל האפשריות

תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים