פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים הנתונים בביוס הם:Ai Overclock Tuner : ManualCPU Ratio Setting : 10FSB Frequency : 290PCIE Frequency: 100FSB Strap to North Bridge : AutoDRAM Frequency: AutoDRAM Timing Control: AutoDRAM Static Read Control: AutoDram Read Training : AutoMEM OC Charger : AutoAi Clock Twister : AutoAi Transaction Booster : AutoCPU Voltage : 1.325CPU GTL Reference: AutoCPU PLL Voltage : 1.50FSB Termination Voltage: 1.20DRAM Voltage : AutoNB Voltage : AutoPCIE Sata Voltage: AutoLoad Line Calabration : EnabledCPU Sread Spectrum : DisabledPCIE Spread Spectrum : DisabledCPU Clock Skew: AutoMB Clock Skew: Autoהמפרט בצד.ניסיתי כל מיני וריאציות של מכפלה וFSB בשביל ל הגיע ל3000 אבל המחשב עלה והווינדוס לא.איזה תצורה הייתם מנסים?אני יודע שאפשר להגיע ל3.2 GHZ
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים DRAM Frequency: Auto תגדיר את זה ידני..בהתם לזיכרון שלך..ככה שהתדר שלו לא יעבור את התדר בסטוק.. DRAM Static Read Control: Auto אתה יכול לבטל את זה למטרת יציבות.. NB Voltage : Auto תעלה גם את המתח בהתאם.. ולבצע OC זה קצת יותר מלשנות באס ומתח למעבד..יש עוד פרמטרים להתחשב בהם תעדכן אותנו בתוצאות..
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר עשיתי את השינויים שאמרת והעליתי קצת גם את המתח למעבד. NB על 1.22 וולטעכשיו המערכת על 3GHZ והזכרונות על בערך 720 (הם 667 במקור)יכול לקרות משהו לזכרונות?בנוסף, החום בעומס עומד על 67 מעלות. זה בגדר הסביר?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים לדעתי אים אתה מתכוון לעשות OC תחשוב על גוף קירור טוב שיחזיק את המערכתהכרטיס מסך שלי מגיע למעלות האלה בזמן מאמץ בינוני.המעבד שלי בזמן מאמץ על כ 50 מעלות
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים אתה יכול להוריד את הזיכרון עוד..למנוע בעיות יציבות..ואז להתרכז במעבד עצמו... כמו כן תמדוד טמפ' עם REAL TEMP
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים מחבר לזכרונות כרגע יש אופציה או להיות על 600 או 720. מצד אחד לא בא לי להיות על פחות ממה שהם יכולים מצד שני לא רוצה להגזים. בקשר לקירור, מה שיש לי לא מספיק? (דובר על טמפ. מעבד)
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים תוריד אותם ל600 שכן ככה תדע שהם לא מגבילים אותך..אחרי שתסיים עם הOC למעבד..תוכל לעלות אותם ולבדוק יציבות.. כל עוד הטמפ' תקינה..אז כן הקירור שלך מספיק
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים מחבר המארז לא משהו מיוחד וכל השאר רשום במפרט:קירור: Arctic cooling freezer 7 pro מה ההשפעה של הזכרונות על חווית המשתמש אם הם ב600 או 720?
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים חווית משתמש ? אתה מוזמן לבדוק עם באנצים את ההבשדלים בקצב העברת הנתונים עם EVEREST..ולראות מה ההבדל..אבל כמו שציינתי כבר..כרגע ובשביל למנוע מצב שהזיכרון מגביל אותך..פשוט תוריד אותו ל600..אחרי שתסיים עם הOC למעבד...ותגיד לתדר וקונפיגורציה שאתה רוצה..פשוט תעלה את הזיכרון ותבדוק יציבות..
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים מחבר זהו שאני חושב להישאר על 3GHZ. לא בטוח עדיין אם אני ממשיך עוד.בקשר למתחים: האם יש מתח אופטימלי לכל תדר או שבעיקרון כמה שיותר מתח (בגבול המותר והחום המותר) יותר טוב?
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים אין מתח לכל תדר..יש מתח מקסימלי שמומלץ למעבד שזה באזור ה1.45V+- כמובן בהתאם לטמפ'.. המטרה בOC היא להגיע לMAX תדר ומינימום מתח..ולכן הכל עניין של ניסוי על המערכת שלך.. בודק מתי ובאיזה קונפיגורציה הוא יציב..ותנסה להישאר במינימום מתח..
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים מחבר תדר כרגע על 3.05GHZמתח למעבד 1.4לNB 1.28 טמפרטורות 38-9 במנוחה ו 62 במאמץ.לפי realtemp. תוכנות אחרות מראות יותר. האם להסתמך עם realtemp? האם צריך איזשהי קונפיגורציה לתוכנה?
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים תשתמש בREALTEMP ויש לך בסטיקי את הTJ שצריך להיות מגודר..למרות שאני סומך עליה בלי כיול כלשהו..
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים מחבר עכשיו זה לא ברור. לפי הטבלה ה TJMAX שלי הוא או 70 או 80. (לא יודע מי משניהם)כרגע בלי לשנות התוכנה על 90 והטמפ במנוחה 37 (שנראה הגיוני)אם אני משנה את ה TJMAX ל80, אז הטמפ 27. יכול להיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.