עבור לתוכן

סמארטפון מארה"ב עד 600$

Featured Replies

פורסם

אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות סמארטפון איכותי וטוב, מכיוון שממש אין לי זמן לשבת על זה אין לי שמץ מה היתרונות של כל אחד ומה כל אחד נותן, את האמת ? זה גם לא כזה משנה לא, לא משנה לי אם זה אנרואיד או לא, משנה לי שתהיה לי אפשרות להתקין עליו WAZE או כל תוכנת GPS נורמאלית, שהוא יהיה מאוד מהיר, עם מסך גדול וכ'ו.

זה יכול להיות אייפון, זה יכול להיות כל מכשיר מבוסס אנדרואיד..

אני רק רוצה לגרום לו לפעול עם הסים שלי עוד לפני שאני חוזר לארץ(יש עלי לאפטופ ככה שאם צריך לעשות קינפוג מסויים אין בעיה)

אה ועוד דבר, אני גם אשמח לדעת איפה לקנות אני בניו יורק רוב הזמן, אז עדיף שהחנות תהיה בניו יורק :)

עריכה : יש לי אפשרות לקנות את האייפון 4 מאפל סטור ב650 דולר, כמובן שעדיין אין לי אפשרות להשתמש בו בישראל כי הוא בא עם גירסאת מודם 02.10.04..

השאלה היא אם כדאי לקנות ולחכות לפריצה.

תודה לעוזרים - גיא :)

פורסם

השאלה מה הצרכים שלך ,

בכללי ,המכשירים הכי מומלצים כיום הם הSamsung Galaxy S והiPhone 4 .

לאיפון 4 יצא אנלוק רק אחרי שתצא גירסה 4.2 , וגם האנלוק יצא רק למודם של גירסה 4.1 . אז אתה תצתרך לקנות מכשיר עם iOS 4.1 כדי שתוכל לעשות אנלוק שאמור לצאת בימים הקרובים ,כי האנלוק הבא יצא בעוד כמה חודשים רק ...

בSamsung Galaxy S האנלוק עד כמה שאני יודע הרבה יותר פשוט, אבל הGPS במכשיר הזה לא כול כך אמין ,יש כאלה ששם הוא עובד מעולה ,יש כאלה ששם הוא בקושי מתפקד ,ויש כאלה שהוא עובד "ככה ככה" (יש שירשוש של 200 עמודים שרובו קשור רק לGPS ... )

לSamsung Galaxy S יש 5 גרסאות ,הI9000 שהיא הגירסה הבילאומית,אבל לפי דעתי היא לא נמכרת בארצות הברית

,אלה רק הגרסאות של ספקיות הסלולר ,כאשר יש לך (ציינתי רק את אלו שיעבדו בארץ )

Samsung Vibrant שהיא הגריסה של T-Mobile

Samsung Captivate שהיא הגירסה של AT&T

בסך הכול שני המכשירים זהים חומרתית , ההבדל הוא בעיצוב שטיפה שונה ,וגם התדרים שבהם הם עובדים טיפה שונים .

בשביל רשת פלאפון מומלץ שתיקח את הSamsung Captivate מהסיבה שהוא היחיד שתומך בתדר ה850 שפלאפון משתמשת בו ,

בשיבל סלקום/אורנג' תקח את הSamsung Vibrant (עם האיפון 4 המצב שונה,הוא מתאים גם לסלקום ,אורנג' וגם פלאפון)

בסך הכול לכול מכשיר יש יתרונות חסרונות

יתרונון של האיפון 4 על פני הSGS

- מצלמה קצת יותר טובה

-עיצוב

-GPS יותר אמין , כזה שלא עובד מתי שהוא רוצה ...אלה מתי שאתה רוצה :yelclap:

-iOS יש כאלו שמחשיבים את זה בתור יתרון ...

-דק יותר

יתרונות של הSGS

-קרינה טיפה נמוכה יותר

-אנדרואיד ,כנ"ל יש כאלה שמחשיבים אותה בתור יתרון

-יכול להציג DIVX מהקופסא ,לעומת האיפון ששם צריך להתקין VLC או CineXplayer שלדעתי האישית עדיפה

-קל יותר

יש עוד יתרונות לכול אחד מהם אבל חבל סתם להכנס בסופו של דבר לוייכוח ,שניהם מדהימים ומאוד מומלצים .

לי יש איפון 4 ,ככה שאם יש לך שאלות נוספות עליו אתה יכול לפנות אלי בהודעה פרטית .

פורסם
  • מחבר

האייפון מהחנות כרגע מגיע עם גירסא 4.1, רק עם מודם 02.10.04 שעדיין לא פרוץ וכרגע גם לא יודעים אם תצא פריצה שלו בזמן הקרוב..

לגבי הגאלאקסי : http://www.jr.com/samsung/pe/SAM_GALAXYS8GB/

לא כתוב שם איזו מהגירסאות זאת, וGPS מאוד מאוד מאוד חשוב לי.

מה לגבי הmilestone II 720 ?

פורסם

אני יודע ...הנקודה שלא כדי לך לחכות יותר מדי ,כי אז כבר יגיעו המכשירים עם 4.2 ואתה תשאר עם איפון טאץ' דור רביעי ולא עם איפון ...

עם GPS ממש חשוב לך ,לא ההיתי קונה את הSGS ,עדיין לא ברור עם זה בעיית חומרה,או בעיית תוכנה שתיפטר בגרסאות הבאות ...

המיסליון X720 הוא לא בדיוק מכשיר מדהים ,הוא המקביל של הDRIOD X ...אני לא ההיתי ממהר לקנות אותו ,גם תדרים בעיתיים ,וגם החומרה נחותה מהSGS / איפון 4 שמגיעים עם אותו המעבד, וכרטיס גראפי דומה .

בקשר לGPS ,לא שמעתי על בעיות מסויימות איתו ...

אם יש לך סבלנות לחכות לאנלוק עוד כמה ימים ,ואין לך בעיה עם אפל (כמו שיש להרבה אנדראויד פאנבויס ... ) אתה יכול ללכת על האיפון ,

הפריצה ל2.10.04 אמורה לצאת יומיים אחרי יציאת 4.2 ,הבעיה שאף לא בטוח מתי 4.2 ,כי היא היתה אמורה לצאת יום שישי שעבר ונדחתה ,אחרי זה השמועות דיברו על היום ,אבל היא עדיין לא יצא ...

פורסם
  • מחבר

אבל שום דבר כאן לא בטוח.. בגלל זה אני קצת מודאג.. לך תדע מתי תצא פריצה למודם 02.10.04, אי אפשר לדעת.

פורסם

זה לא בטוח ב100% ,אבל 90% שהאנלוק ישוחרר יומיים אחרי יציאת ה4.2

פורסם
  • מחבר

יש לך לינק שמאשר כזה דבר?

זאת אומרת איזה טוויט או הודעה של מישהו מהDEV TEAM או של GEHOT ?

פורסם

אם GPS ממש ממש חשוב לך, אל תיגע בגלקסי. נכון לרגע זה הGPS בגלקסי הוא הימור. למרות שיש קושחות שבהן הוא כנראה, אולי, עובד כמו שצריך, אף אחד לא באמת בטוח בזה. זה נראה כאילו חלק מהבעיות הן תוכנה, וחלק הן חומרה. (כמו שאמרתי בת'רד של הגלקסי אני מרגיש בר מזל שנפלתי על מכשיר עם GPS מתפקד, מצד שני הבאתי אותו מגרמניה.) מה שמוכרים באתר שהבאת, לפי התמונה, הוא הגרסא הבינלאומית I 9000. באייפון אני לא מבין כלום. אם אתה רוצה מכשיר מכובד, הייתי שוקל ללכת דווקא על הHTC Desire HD. (שבו, למיטב ידיעתי הGPS תקין, למרות שלא עשיתי מחקר מעמיק במיוחד, מהצד השלילי, יש לו חסימת Root חומרתית)

פורסם

שאלה כדרך אגב - מה מאפשרת פריצת המודם באייפון?

פורסם

חוץ מלהשתמש באיזה סים שרוצים ...כלום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים