עבור לתוכן

מה זה ORTHOS?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמתי לב שיש לי תיקייה על שולחן העבודה שקוראים לה "Orthos" ולא זכור לי שהוספתי אותה... ניסיתי להיזכר מתי הפעם האחרונה בוודאות לא התיקייה לא הייתה קיימת ואז נזכרתי שהמחשב שלי היה בתיקון והחליפו כרטיס מסך, כנראה שבמעבדת התיקון שמו את התוכנה הזו על המחשב שלי (בדקתי בתאריך ההיווצרות של התיקייה וזה תואם ל"חשד" באותה תקופה המחשב היה אצלם). נכנסתי לתיקייה וראיתי תוכנה עם אייקון שנראה כמו ציור ב"צייר" (או פיקסל ארט) של ילד בגן חובה בשם ORTHOS. מה שמוזר זה שתאריך ההיווצרות (נוצר) הוא ב2010 ו"השתנה" ב2006 ???

החלטתי שפה זה המקום לשאול על התוכנה כי כשנכנסתי אליה ראיתי דברים שקשורים לחיישני חום, מהירות מעבד, RAM וכו'...

מישהו יודע מה זה בכלל?

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתה מתבדח כשאתה שם לי לינק ל LMGTFY...

אם הייתי מבין מה זה כשחיפשתי בגוגל לא הייתי שואל כאן...

פורסם

תוכנה לבדיקת מאמץ ועוד כמה פרמטרים של המעבד...מעין בדיקה משופרת של PRIME95 (שגם היא תוכנה ידועה) :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

??? בשביל מה לעשות למעבד בדיקת מאמץ כשאתה מחליף כרטיס מסך?

פורסם

??? בשביל מה לעשות למעבד בדיקת מאמץ כשאתה מחליף כרטיס מסך?

עד שמצאת מעבדה שאשכרה עושה stress test למחשב שיוצא מתיקון אתה מתלונן?

פורסם
  • מחבר

חס ושלום שאני אתלונן! שירות עילאי!

חוץ ממשהו קטנטן... העובדה שלקח להם מעל שבועיים להחליף כרטיס מסך (לטענתם אם הייתי רוצה שזה יהיה של SPARKLE כמו הישן הייתי צריך לחכות עוד שבועיים)

רק שאלתי מה הקשר בין בדיקה במאמץ למעבד אם החלפת כרטיס מסך... מילא אם זה היה בדיקה לכרטיס...

פורסם

זה בודק מאמץ של כלל הרכיבים כולל הכרטיס מסך ,

יש חפרים שלא בודקים אים הכרטיס עובד פשוט שמים וקוראים לך לקחת את המחשב.

הם בדקו בסך הכל שהמערכת יציבה.

פורסם
  • מחבר

איך מפעילים בדיקה כזו באופן הכי טוב? נגיד אם אני רוצה לעשות בדיקה בעצמי אני צריך לסגור הכל כדי לשפר את התוצאות או שאין מצב ספציפי בו המערכת צריכה להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים