פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים או "זבל" כמו פוג'יקום ועוד חברות שהמכשירים שלהן פשוט מתפקרים ומתקלקלים כל הזמן?האם MIO איכותיים?יש דגם ספציפי מומלץ? מחיר עד 600 ש"ח עם IGO ? רצוי 8 תודהערן
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים QUE היא חברה קוריאנית קיימת, יחסית חדשה בשוק ולא כזו גדולה, אבל קיימת ולא עוד מותג מדבקה. אתה מוזמן להיתרשם מרוב הדגמים בכל אופיס דיפו... יש לי מכשיר ניווט של QUE והוא די איכותי ואיכות הרכבה וחומר די גבוה. אגב היבואן של QUE בארץ הוא חברת ח.י. שהוא היבואן של LG ועוד חברות בארץ.
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים QUE היא חברה קוריאנית קיימת, יחסית חדשה בשוק ולא כזו גדולה, אבל קיימת ולא עוד מותג מדבקה.מאיפה הבאת את זה? מדובר במותג מדבקה לכל דבר, אני אשמח לראות הוכחות לטענות שלך.
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים לאחר חיפוש קל מצאתי את האתר שלהם:http://www.que-electronics.com/ובהחלט נראה שזה מוצר מדבקה או מותג פרטי (יבואן בארץ שחשב ש- QUE זה שם מגניב שימכור הרבה)
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים QUEMIOהם המותגים המובילים בשוק הישראליהמפות הן זהותמה ששונה זה התוכנות המציגות את המפות
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים נכון, עכשיו יש בארץ יש את GARMIN, שהיא נחשבת לחברה מצויינת בעולם אבל הבעיה איתה בארץ שהתוכנה איתה המכשירים מגיעים זוועתית ביותר ולא מתקרבת לרמה של IGO בכלל.
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים מחבר בסדר, הבני ש QUE זה מוצר מדבקהאבלהאם יש כאן איכות של חומרה או מכשיר לא איכותי?לקנות פוג'יקום? אפקס? או שיש יתרון איכותי ל QUE ?או לקנות מיו עם IGO ? מיו איכותיים ולא מדבקה, נכון?תודהערן
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים תקרא ביקורות על המכשירים של MIO, שהן בכלל לא משהו. הרבה אנשים שקנו מיו טוענים שהמכשירים איטיים ונתקעים הרבה.ועוד דבר - MIO לא מגיע עם IGO אלא תוכנה שנקראת MIO MAP...
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים מחבר אז מה לקנות?תקציב עד 700 ש"חIGO רצוי 8 (מה ההבדל בין שלל הגירסאות שלהם...?)ערן
פורסם 2010 בנובמבר 2214 שנים קנה GPS סיני מ-ebay ב-100$. מניסיון עושה את העובדה. שוק מכשירי ניווט מאד הצטמצם בשנה-שנתיים האחרונות כי כל מכשיר סלולרי מודרני מגיע עם מסך גדול ואנטנט GPS. מכשירי ניווט יכחדו בדיוק כמו מחשבי כף יד.
פורסם 2010 בנובמבר 2214 שנים מחבר ברור שהתוכנה חשובה-הבנתי ש IGO מומלצתהאם לקחת רק את 8 ?מה הסיפור של FUN ואחרות? מה ההבדלים?ושוב אני מנדנד לגבי המכשיר- החומרה- החומרה מתקלקלת!! על פוג'יקום שמעתי זוועות...נראה לי שאקנה QUE ואקווה לטובערן
פורסם 2010 בנובמבר 2214 שנים QUE זה מותג שהולך די טוב בארץ, ועד עכשיו לא שמעתי על בעיות עם המכשירים שלהם. ודבר שני QUE מגיע עם IGO שזו התוכנה הכי טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.