עבור לתוכן

עזרה| בבחירת נתב

Featured Replies

פורסם

לקחתי טופס מאתר אחר(FXP לכל המעוניין)

1.הבחירה היא בין הנתבים הבאים TL-WR841N/TL-WR941ND/TL-WR1043ND ואני אקח את הנתב שיהיה מספיק בדיוק לשימושים שלי, דיי חשבתי לקחת את TL-WR941ND, אגב אפשר להניח את הנתב על רמוקלים(יחסוך לי מקום בשולחן :P)? אם זה מפריע לנתב בדרך כלשהי שאני לא מודע אליה אז אני יניח אותו על השולחן.

2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת?2 נייחים רוב הזמן ולפעמים 2 ניידים(90% מהזמן הניידים לא יהיו מחוברים).

4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא.

5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא, אין לי צורך.

6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). נייח ראשון רק הורדות/העלאות בµTorrent והורדות ישירות לפעמים ומשחק רשת שפועל ברקע, נייח שני+ניידים רק גלישה.

7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?נייח ראשון יחובר לנתב בעזרת כבל רשת, נייח שני יחובר באמצעות כרטיס רשת(USB) בתקן N של Edimax מדגם EW-7711UMn, הניידים בעזרת הכרטיס רשת המובנה שלהם בתקן G

8.תשתית ספק וחייגן?תשתית הוט, ספק בב"ל, חייגן L2TP

9.מה דגם המודם שקיים כעת?

Touchstone® Telephony Modem TM602A

http://www.arrisi.com/product_catalog/listers/index.asp?id=419

10.חברת נתבים מועדפת?אין כזאת.

11.מה הציפיות שלך מהראוטר?כל מה שמשנה לי זה שהראוטר יעמוד בכמות גדולה של הורדות/העלאות בµTorrent (רוב הזמן זאת כמות גדולה של העלאות).

תקן מועדף (G\N)?תקן N

מהירות האינטרנט כרגע? 2.5Mb/0.25Mb

מרחק של המחשב הכי רחוק מהראוטר?הנייח השני יהיה במרחק של 3 מטר(במרחק הזה כלול גם ארון וקיר ממ"ד שמפרידים), לגבי הניידים זה לא משנה שלא תיהיה הקליטה הכי טובה(אפשר להתנייד איתם בתוך הבית וגם 90% מהזמן הם לא יהיו מחוברים כמו שאמרתי).

פורסם
  • מחבר

מישהו ???

פורסם

tl-wr941nd יספק אותך בהחלט, ההבדל מה-1043nd הוא שהוא כולל חיבור קווי של ג'יגה וחיבור USB להתקן דיסק חיצוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים