עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך לגיימינג, ודעות אם יש בזה טעם בכלל

Featured Replies

פורסם

אני לא כ"כ יודע להגיד מה המפרט שלי חוץ ממה שיש ב-dxdiag, אז אני מתנצל מראש אם משהו חסר. בכל אופן:

Intel Core2 CPU 6600 @ 2.40 GHz

2GB RAM

NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb

Creative SB X-fi

וכונן הארד דרייב של 240gig

אני יודע שזה לא בדיוק מפורט להחריד, אבל אני אשמח אם בכל זאת יהיה אפשר לדלות מזה מספיק פרטים בשביל לענות לשאלה שלי.

אני כרגע משחק SC2 ויש לי קצת בעיה עם ה-FPS ברגע שיש יותר מדי יחידות ובניינים על המפה, ובמיוחד כשיש קרב גדול. כשאני אומר "קצת בעיה עם ה-fps" אני בעצם מתכוון ל-"ה-FPS שלי יורד ל-0 ואני מפסיק להיות מסוגל לשחק". התחלתי לשקול ברצינות לקנות כ"מ חדש, אבל לפני שאני משקיע כסף בזה, רציתי לדעת אם לדעתכם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך בהתחשב בשאר ה-specs של המחשב, או שזה יהיה יתן לי שיפור מאוד זניח?

במידה ויש טעם, איזה כ"מ יתאים לצרכים שלי במסגרת תקציב של 600-900 שקלים? (כש-900 זה במידה וההבדל בין הטווח הנמוך של התקציב לטווח העליון באמת שווה את הכסף לדעתכם).

תודה מראש.

פורסם

GTS 250 יתאים לך, מעבר לו לא הייתי משקיע למערכת הזאת.

לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10269

יש גם HD5750 ב - 50 ש"ח יותר שחדיש יותר וצורך הרבה פחות חשמל ואוברקלוקר יותר טוב, אבל עם פחות זיכרון (לא כזה משמעותי מלבד במערך של שני כרטיסים ברזולוציות גבוהות).

לינק - http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1451

מבחינת ביצועים שניהם די שווים.

פורסם

כרטיס מסך שלך ישן וחלש יחסית. כמובן המלצות ש dennis נתן לך ישפרו את המצב, אבל כך בחשבון שמשחקי RTS דורשים גם מעבד חזק.

פורסם
  • מחבר

אני אכן מודע לזה שהמערכת שלי כרגע דיי ארכאית, אני כנראה אחליף אותה לגמרי בעתיד הלא מאוד רחוק, אבל כרגע אני בעיקר מעוניין בלהיות מסוגל לשחק SC2 בצורה כמה שיותר חלקה, גם אם זה יהיה עדיין על ההגדרות הכי נמוכות.

עלתה לי כרגע שאלה נוספת, שלא חשבתי עליה קודם - כיצד אני יכול לדעת אם הספק כוח שיש לי כרגע יתאים לכ"מ או שאני אצטרך לקנות אחד אחר?

תודה על העזרה המהירה.

פורסם

עד כמה שזכור לי SC2 צריך מעבד טוב אבל שלך אמור להספיק בהחלט כי אני הסתדרתי יופי עם משהו דומה לשלך. נסה לעשות המהרה למעבד שלך. צריך לעזור.

הכרטיס מסך לדעתי מגביל.

באמת GTS250 יתאים יופי אבל הייתי הולך על 5750 בגלל צריכת חשמל יותר נמוכה.

אתה יכול גם להוריד את הגדרות הגרפיקה. אין הבדל ענק בין ULTRA ל- HIGH.

לגבי ספק, קודם כל תגיד מה יש לך עכשיו. וזו גם עוד סיבה למה ללכת על 5750 :)

פורסם

שמתי לב ש - SC2 נהנה מכמות זיכרון גדולה ולכן ה - GTS 250 1GB יתאים במיוחד למשחק הזה.

וגם ה - 8800GTS 320MB צורך לא מעט כך שאם הספק מחזיק אותו הוא יחזיק גם GTS 250.

פורסם
  • מחבר

הספק כוח שלי כרגע הוא Enermax Liberty ELT400AWT.

Dimer, תאמין לי, אם לרדת מאולטרה ל-High היה הסיפור בכלל לא הייתי חושב לקנות כ"מ חדש. הבעיה היא שכרגע אני משחק כשכל ההגדרות שלי על Low, וה-FPS שלי עדיין צונח ל-0 בקרבות גדולים ובמשחקים קבוצתיים.

אני כנראה אכן אלך על ה-GTS 250 במידה והספק כוח שלי יתאים, לפי קריאה כללית שעשיתי בנושא זה נשמע שאכן SC2 נהנה מתוספת זיכרון של הכ"מ.

פורסם

הספק סבבה

אני עם 4770 עם חצי ג'יגה זיכרון והמשחק רץ על אולטרא סבבה לגמרי על 1680X1050. מה הרזולוציה שלך?

הייתי לוקח 5750 אבל זה כסף שלך.

פורסם

לפי המפרט שלך - רק שדרוג כללי (מעבד + זיכרון + כ.מ ) יביא אותך לתוצאות גיימינג טובות ללא "זיופים" וגמגומים ותקיעות למינהם... -FPS DROP.".)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים