עבור לתוכן

בעיה בהתקשרות אלחוטית

Featured Replies

פורסם

היי

לאחרונה חיברתי תקשורת אלחוטית בדירתי

אני משתמש בנתב 3com 54 mbps 11g ובאדאפטר (מקבל) d-link g dwa-110

בהתחלה כשניסיתי להתחבר זה היה רושם לי כל הזמן שיש "קישוריות מוגבלת או חסרה".. אחרי שהגדרתי מחדש את ההצפנה (wep) בנתב עצמו זה נפתר.

מאז אני מצליח להתחבר אבל בערך כל 20 דקות האינטרנט מפסיק לעבוד לי (למרות שלא נראית שום בעיה באייקונים בפינה של שורת המשימות) ואני לא מצליח לשלוח פינג לנתב. אחרי שאני עושה קליק ימני ו"תיקון" הבעיה כביכול נפתרת לעוד 20 דקות וחוזר חלילה.

מישהו נתקל בזה ויודע מה יכולה להיות הבעיה?

יש לי winxp sp2 שהתחבר בעבר לרשתות אלחוטיות בלי בעיה

תודה מראש

פורסם

נשמע לי כמו בעיה בשרת ה - DHCP של הנתב או לחילופין, הכרטיס לא מצליח למשוך IP מהנתב.

שני דברים, הראשון, תעבור להצפנת WPA2 מכיוון שאת WEP קל מאוד לפרוץ. שנית, תנסה לקבוע כתובת IP קבועה לכרטיס הרשת. (מדריך להגדרת כתובת IP קבועה מתוך אתר Netcheif).

המחשב שמחובר קווית לראוטר מתחבר בלי בעיה?

כמו כן, וודא שאתה משתמש בגירסת הקושחה האחרונה שזמינה לנתב שלך, כמו כן, הדרייבר העדכני ביותר שזמין לכרטיס רשת שלך.

פורסם
  • מחבר

היי קודם תודה על העזרה

ניסיתי כבר את שתי השיטות, הגדרתי לעצמי אייפי בdhcp וראיתי שהמחשב שלי אכן מקבל את האייפי שהגדרתי לו

ניסיתי גם לקבע את האייפי במחשב וזה לא ממש עזר

אין מחשב שמחובר קווית לראוטר

השותף שלי גולש דרך מחשב נייד עם אדאפטר מובנה ואין לו בעיות גלישה, וגם כשניסיתי לגלוש עם הנייד שלי ראיתי שאין ניתוקים

בקשר להצפנה אני אשנה ברגע שתהיה לי רשת נורמלית, ניסיתי גם לבטל את ההצפנה לגמרי וראיתי שעדיין הבעיה מופיעה..

יכול להיות עדיין שזו בעיה של קושחה, אם יש מחשבים שגולשים על הרשת בלי בעיה?

את הדרייבר של הכרטיס רשת גם עדכנתי, לא עזר :\

פורסם

בעבר הכרטיס עבד טוב עם הראוטר הנ"ל?

נסה להשתמש במתאם האלחוטי על מחשב אחר ע"מ לשלול בעיות תוכנה.

פורסם
  • מחבר

לא עם הראוטר הזה, עם ראוטרים אחרים, אחד של tplink ואחד levelone

ניסיתי לחבר אותו ללפטופ שלי אבל זה קצת בעייתי, יש לי את הלפטופ מהמבצע של פלאפון (gsm) ויש בו כרטיס מובנה, נראה שכשאני מנסה לחבר את הכרטיס רשת החיצוני הוא לא ממש נותן

הצלחתי להתקין אותו וראיתי שהנורה מהבהבת (בניגוד לדולקת תמיד, אחרי כמה דקות כשהוא מחובר למחשב הנייח), זה נראה בסדר

אמרו לי שאולי צריך לשנות הגדרות בכרטיס רשת עצמו במנהל ההתקנים

ידוע לך משהו על זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים