עבור לתוכן

Motorola A853 VS Sony W995

Featured Replies

פורסם

אני יכול לקחת את אחד מהמכשירים האלה מסלקום עם זיכוי מלא.

אבל חובה חבילת גלישה של 50/60 ש"ח 300MB או 500 MB לבחירה.

כדאי לקחת אחד מהדגמים האלה מסלקום או לקחת דגם אחר מחנות פרטית כמו ELINE למשל ?

האם שווה לחכות למכשירים חדשים שייצאו ?

וחשוב לי בעקרון שלפלאפון תיהיה מצלמה איכותית שתוציא תמונות ברמה , נגן MP3 איכותי (עם אוזניות של סנהייזר) מסך טוב , תוכנת הפעלה נוחה וטובה , שהמכשיר לא יהיה איטי ועם תקיעות או באגים.

סוללה שלא תיגמר מהר ושיהיה עמיד .

תודה לעוזרים D:

פורסם

באיזו תכנית מדובר? ואתה כרגע בסלקום או בחברה אחרת?

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע תוכנית חיילים בסלקום

פורסם

בוא נעשה סדר - איזה מכשיר יש לך כרגע? האם אתה בהתחייבות לסלקום, ואם כן לכמה זמן? לאיזו תכנית חיילים בדיוק אתה רוצה להצטרף? כל השאלות הן כדי לבדוק האם כדאי לשדרג בסלקום או לרכוש את אחד המכשירים (לדעתי המיילסטון הרבה יותר טוב מה-W995) באופן פרטי.

פורסם
  • מחבר

אז ככה , יש לי מכשיר שקניתי לפני 3 שנים סמסונג L760 אין עליו שום התחייבות.

יש לי תוכנית חיילים התחייבות לעוד 17 חודשים 700 דקות +250 SMS ב 180 ש"ח לחודש.

אם אני אקח מכשיר אני אצטרך לשלם על חבילת גלישה עוד 60 ש"ח.

יעני 240 שקל לחודש.

פורסם

לפי מה שאני רואה התכנית עולה 209 ש"ח לחודש:

http://www.cellcom.co.il/pricePlan/pages/priceplan.aspx?ID=2a22fac7-6f80-4cfd-9b9f-5b76390ba711

אם אתה מקבל זיכוי של 30 ש"ח לחודש למשך 18 חודשים, כפי שהובטח לי בתכנית סטודנטים, המחיר אכן יהיה 239 ש"ח כפי שציינת. עם זאת, נשאלת השאלה האם אתה בכלל מדבר כל כך הרבה? אם אתה מדבר מעט, אולי כדאי לבחור בתכנית קטנה יותר (לדוגמא התכנית של ה-500 דקות) ועדיין לקבל את המכשיר ללא עלות. אופציה אחרת להוזלת העלויות היא שימוש בפרי טלקום כדי לבצע חלק מהשיחות שלך ולשלוח SMS ב-13 אג' וזאת מכיוון שממילא אתה משלם על חבילת הגלישה, אז למה לא לנצל אותה לטובתך?

פורסם
  • מחבר

השאלה אם להישאר עם חבילה של 180 ש"ח (כי אני מדבר בכמות כזו) ולקנות את הפלאפון מחברה פרטית בעלות של כ 2100 ש"ח , או לקחת פלאפון אחר מחנות פרטית או שפשוט לשלם 240 ש"ח בחודש ולקחת את המכשיר בחינם.

(כדאי לחכות ולקנות את milestone XT720?)

פורסם

מה שמנסים להגיד לך הוא שאם אתה גם ככה מדבר בסכום X שמזכה אותך במיילסטון חינם - לך על זה, גם בתוספת חבילת גלישה.

אם אתה לא מגיע לסכום ה-X שמזכה אותך, אל כדאי לך להתאמץ במיוחד ולשלם אקסטרא סתם כדי לקבל אותו חינם.

לפי מה שהבנתי, מצבך הוא כמו במקרה הראשון שתיארתי ואז כן, כדאי לך להוסיף 50-60 שקל לחבילת גלישה ולקחת את המיילסטון ולהתחיל להנות מהמכשיר שלך כמו בנאדם.

לגבי שני המכשירים, אם צילום זה לא בראש סדר העדיפויות שלך (ואני מניח שאם כן מזמן היה לך מכשיר עם מצלמה איכותית, או פשוט מצלמה רגילה ואיכותית) אין מה להשוות והמיילסטון לוקח בכל דבר

פורסם
  • מחבר

עוד דבר , כדי לחכות ל milestone 2 ? או פשוט לקחת את 1?

פורסם

אני בספק אם המיילסטון 2 יגיע לסלקום בשנה הנוכחית אז אל תבנה עליו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה חברים , אני אפנה לסלקום ואקח את המיילסטון :xyxthumbs:

פורסם

עוד דבר , כדי לחכות ל milestone 2 ? או פשוט לקחת את 1?

נראה לי שלסקום מגיע בקרוב או כבר הגיע סמסונג I9000 שווה לבדוק..

לגבי השאלה שלך בעיקרון אןי מה להשוות.. מיילסטון לוקח בסיבוב..

פורסם

אגב המיילסטון 2 מגיע לCLOVE עוד 4 ימים למלאי.

לא יקח לו זמן רב להגיע לסלקום, אני מצפה מקסימום בינואר.

הוא נהנה ממקלדת משודרגת, מעבד מהיר יותר (פי 2), 8GB זכרון מובנה, RAM מוכפל, ומצלמת וידאו של 720P.

הייתי מחכה, היום לקנות MILESTONE 1 חדש כאשר ה2 כבר בפתח זה לא הכי חכם.

פורסם

שמתם לב שהמיילסטון 2 עולה הרבה יותר מהמיילסטון הראשון, נכון? עקב כך, אין שום סיכוי שנראה אותו בחבילת החיילים בסלקום בחודשים הקרובים, אם בכלל נראה אותו בארץ ישראל אי פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים