פורסם 2010 בנובמבר 1414 שנים יש לי 4 מאוורים במחשב ו2 מהם לא עובדים .. זה שממול איפה שמחברים את הכבל רשת לא עובד וזה ליד הכפתור שמדליקים את המחשב ... וזה גורם לי לריסטרטים ולהתחממות של המחשב.. איך אפשר לסדר אותם?וכמה עולים מאוורים כולל התקנה?
פורסם 2010 בנובמבר 1414 שנים ראית לאן הם מחוברים ? בדקת שהם מחוברים לחשמל בכלל ? יש עליהם אבק ? ניסת לסובב אותם עם האצבע קצת ?
פורסם 2010 בנובמבר 1714 שנים מחבר כן ניסיתי לסובב עם האצבע אי אפשר. . ומסתומרת זה מחובר לאיזה מקום ואולי בגלל זה זה לא עובד? אולי יש לך תמונה שלאיפה צריך לחבר את זה
פורסם 2010 בנובמבר 1714 שנים יש לך חיבור ישיר לספק או ללוח האם..אין מה להתבלבל פה..אתה מוזמן לבדוק לאן זה מחבור ולעדכן אותנו..
פורסם 2010 בנובמבר 1914 שנים מחבר אני לא יודע איפה זה הספק כוח וזה .. נראה לי שהקבל של זה בחוץץ של המאווריםאין לך תמונה לאן צריך לחבר אותם
פורסם 2010 בנובמבר 2014 שנים מחבר לא לא כל כך שמתי לב יש שם מלא חוטים ואני לא מבין בזה לאן כל אחד הולך אבל לא קשורר תקשיב אפילו שאני מסובב עם האצבע זה לא מסתובב ו גם עם הפן זה לא מסתובב ומאוורר אחר עם האצבע הוא זז מהר ועם הפן הוא טס וזה לא :jump: :jump: :jump: :jump:
פורסם 2010 בנובמבר 2014 שנים בקיצור אין לך סרקולציה במארז זה יכול לגרום להיתחממות יתר וכיבוי של המחשב.כמו שאמרו תקנה מאוורר חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.