עבור לתוכן

כרטיס מסך \ טוסטר אובן

Featured Replies

פורסם

הי

קניתי לפני כשנה וחצי כרטיס מסך, 4850 של GB, בחנות מסויימת. הכרטיס היה קורס תחת עומס כך שהם החליפו לי אותו לכרטיס מחודש (תחת מחאה שלי כמובן אך לא הייתה לי ממש ברירה).

הטמפרטורות של הטוסטר \ כרטיס מחודש הזה היו גבוהות מההתחלה כלומר כ- 80 מעלות במנוחה ועד 109 תחת עומס. ניסית הכל מלשפר זרימת אוויר במארז (2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחורה , קירור למעבד 7 פרו וניקוי אבק בדגש על הכרטיס.

אני די בטוח שהטמפרטורות גבוהות מידי ושזה לא תקין אך בחנות אומרים שכל זמן שהכרטיס עובד בסדר אז אין בעיה והם לא יממשו את האחריות.

בנוסף אני גם לא יכול להחליף קירור לכרטיס (לדוגמה לשל arctic cooling) היות וזה יבטל את האחריות שלי כך שאם הכרטיס ימות בסופו של דבר כתוצאה מהטמפרטורות המטורפות יאשימו אותי..

עצות? 75-80 מעלות במנוחה עד 109 מעלות במאמץ זה יותר מידי ל 4850 או שזה אכן תקין כמו שהחנות טוענת? איך מומלץ להתנהל מולם?

תודה מראש

פורסם

זה מטורף. אם אפשר לדעת, ונראה לי חשוב לדעת, איזו חנות זאת?

אתה יכול ליצור קשר עם היצרן ולקבל מהם הודאה שזה לא תקין ואז לא יהיה להם מה להגיד...

חוצמיזה למה לא הייתה לך ברירה? אם הכרטיס לא תקין ויש אחריות מגיע לך חדש נקודה.

פורסם

לדעתי ,תן לו כמה שעות עם furmark . הכרטיס יעבור עינויים קשים על הדרך , ישרף . לך לחנות תגיד שנשרף הכרטיס בגלל טמפ' גבוהות ,ושיחליפו לך אותו :xyxthumbs:

פורסם

^

רעיון מטומטם, אל תעשה את זה.

הטמפ' בסדר. אם הוא יגיע ל- 120 מעלות תתחיל לדאוג.

פורסם

לי היה גם את אותה הבעיה בכמה כרטיסים של ATI

בX1950 הכרטיס היה קורס, הוא היה מגיע לי לטפרטורות מטורפות עד שלבסוף הוא נשרף. ב HD4870 הכרטיס היה בהתחלה בסדר, אבל אחרי כמה חודשים

המאוורר התחיל לעשות רעש מוזר והכרטיס התחיל לאט לאט להתחמם ולבסוף גם הוא נשרף והייתי צריך להחליף אותו.

המאווררים של ATI פשוט זוועה! אחרי חודשיים פעילות הם כבר לא מתפקדים כמו שצריך

בגלל זה הכרטיס מגיע לטמפרטורות גבוהות.

לדעתי תנסה לחפס איזה קירור טוב.

פורסם
  • מחבר

החנות לצערי הרב היא KSP וממש אין מה לדבר איתם. הייתי צריך לריב איתם זמן רב עד שבכלל הסכימו להחליף לי לאותו הכרטיס ולא לאחד זול יותר (שעל פי ה"תקנון" שלהם זה בסדר אבל על פי החוק ממש לא). הדבר היחיד שיכולתי לעשות זה לגשת לבית משפט וממש לא היה לי זמן כי הייתי סטודנט , עכשיו זה כבר איזה שנה אחרי אבל בזמנו אפילו שלחתי להם מכתב רשום. זה שהיה מגיע חדש אני יודע אבל זה היה או לקחת או להיות בלי מחשב בתקופה מאוד לחוצה בלימודים.

ניסיתי ליצור קשר עם היצרן, GB, במייל הם רק אומרים שהטמפרטורה משתנית כפונקציה של הסביבה (באמת?!) , כניראה הם לא רוצים להצהיר על זה בפומבי מסיבה כלשהי?

הטמפ' בסדר. אם הוא יגיע ל- 120 מעלות תתחיל לדאוג.

אתה בטוח? בנוסף לזה שזה נראה לי לא הגיוני בעליל זה גם מקצר את אורך החיים של הרכיב ובעקיפין עלול לקצר גם את אורך החיים של הרכיבים האחרים במחשב..

הכרטיס היה מההתחלה עם טמפרטורות גבוהות כאלה.

[br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 20:59:23

לדעתי תנסה לחפס איזה קירור טוב.

כמו שאמרתי , אז לא תהיה לי אחריות... ובכרטיס שעבד כל כך הרבה זמן על כאלו טמפרטורות אני ממש רוצה אחריות...

פורסם

הכרטיס לא תקין ,80 מעלות במנוחה ?אפילו במארז ג'נרי באמצע הקיץ הוא לא אמור להגיעה לרמות טמפ' כאלו ..

ככה או ככה אני צופה לכרטיס הזה מוות ארוך ומיגע בקרוב מאוד ,ככה שלדעתי לשרוף אותו זה לא רעיון רע בכלל .

פורסם

הכרטיס לא תקין ,80 מעלות במנוחה ?אפילו במארז ג'נרי באמצע הקיץ הוא לא אמור להגיעה לרמות טמפ' כאלו ..

ככה או ככה אני צופה לכרטיס הזה מוות ארוך ומיגע בקרוב מאוד ,ככה שלדעתי לשרוף אותו זה לא רעיון רע בכלל .

גם לי היה 4850. 75-80 במנוחה 103 במאמץ.

הכרטיס עשה לי בעיות והוחלף.

הכרטיס בנוי לעבוד עד טמפרטורות של 120 מעלות ...

לדעתי תתעקש על האחריות למרות נסיונך הקודם עם החנות.

פורסם

יש לי 4870 עם קירור משופר של SAPPHIRE ובדקתי כרגע ב IDLE הוא על 53 מעלות. 80 במנוחה זה חם בטירוף.

פורסם

ניסית ללכת אולי לסניף אחר שלהם? לפעמים זה עוזר.

פורסם

4850 עם ACCELERO S1 כ47 מעלות בIDLE.

פורסם
  • מחבר

ניסית ללכת אולי לסניף אחר שלהם? לפעמים זה עוזר.

שווה ניסיון..

תודה

פורסם
  • מחבר

גרף בדיקה מ OCCT. הייתה אמורה להימשך שעה ורבע אבל התרסקה אחרי חצי שעה בערך....

זה אחרי שניקיתי אבק ביסודיות וסידרתי יותר טוב את הכבלים במארז..

הגרף כשלעצמו זו הוכחה שהכרטיס לא תקין?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז זה שוב KSP? מה יש להגיד לנציג החנות עכשיו? להחליף חומרה באחריות לכרטיס משופץ זה פשות בזיון. בושה וחירפה לשירות לקוחות כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים