עבור לתוכן

מפרט כללי/משחקים 3.2K ללא ציוד היקפי.

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי מחשב ישן שמת שבק חיים ולא שווה לי לתקן מה שכן אני מתכנן לשמור בו זה את המארז הצורב DVD ואת הדיסק קשיח הקטן (160 גיגה שישמש לגיבוי)מחפש מחשב שיהיה לא ממוקד רק משחקים כך שיהיה לו גם מעבד טוב למשימות כלליות כגון ישומי OFFICE PHOTOSHOP וכו'.

את הכרטיס מסך אני מוכן להוסיף בעתיד אם יהיה שווה לחכות אבל אז התקציב שאני מוכן לשים על המחשב זה K2.7 כרגע יותר חשוב שיהיה לי מחשב במקום זה שמת שיוכל להריץ סרטים ולא הרבה מעבר. אז אני מוכן להשתמש בכרטיס מסך OB.

אני עוד מתלבט בקשר לתכונות כמו USB3 כי הבנתי שלא אוכל להוסיף אותו בעתיד אם הוא לא מובנה בלוח אם??

בכל מקרה אני רוצה מפרט מ KSP (החנות הנורמלית היחידה באזור שלי) וחשוב לי מחשב שקט!

אני מוכן להשקיע ולשפר את המחשב בעתיד כלומר להסתפק כרגע ב 2GB ואז להוסיף עוד 2 או יותר.

ואני הולך להרכיב בעצמי את המחשב !

פורסם

לא ברור מה התקציב פה בסופו של דבר, 2700 או 3200?

לא ציינת גם איפה אתה גר, אבל לKSP יש היצע מחורר, מה שאומר שקשה למצוא בו רכיבים משתלמים ברוב התקציבים.

פורסם
  • מחבר

אני מירושלים 2.7 בלי כרטיס מסך או 3.2 אני נוטה ל 6850 אבל אז זה על חשבון מעבד לוח אם זכרון או קירור עם כרטיס מסך כשהכוונה היא להוסיף כרטיס מסך בעתיד (אחד יותר חזק במידה ותהיה ירידת מחיר או שיביאו לי אחד מארה"ב).

מאחר ואני הולך להרכיב את המחשב לבד אני יכול לשלב עם מוצרים מחנויות אחרות במידה ושווה לי החסכון.

חוץ מזה כמה גמישות החנויות כשמדובר על לקנות את כל הרכיבים אצלם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים