עבור לתוכן

מודם כבלים מומלץ לשרת הUFI

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

ביום שני בערב באים להתקין לי אינטרנט של הוט במהירות 12 מגה,איזה מודם מומלץ לבקש?

חשבתי על אחד מהטומסונים בגלל גודלם (המודם יתחבר לPRIVATE BOX של בזק בנלאומי) כמה שיותר קטן יותר טוב לי שלא יהיו יותר מידי קופסאות נראות לעין בפינת עבודה. איך הטומסונים עובדים עם מהירות 12 מגה?בעיות למינהן?

קראתי בפורומים שהמודמים של מוטרולה מומלצים אבל אני לא מעוניין בהם בגלל גודלם ועיצובם המגושם.

מה גם לגבי המודמים של סיסקו שהוט התחילו לעבוד איתם ? בעיה להוציא מהם את המודם הנל? (בגלל השם - סיסקו נשמע כמו מודם טוב מחברה טובה)

תודה לעוזרים

פורסם

בתור לקוח הוט משנת 2005 יכול להגיד לך שבדרך כלל טכנאי מתקין את מודם שיש לו כרגע ברכב. אם יש לו יותר מדגם אחד והוא במצב רוח טוב ;) אתה יכול לבקש לבחור. ב 2005 התקין לי טכנאי 4100 MOTOROLA SURFBOARD הלבן שגסס אחרי שנה בערך. בא טכנאי שם לי טומסון שעובד בסדר גמור במשך 4 שנים כבר. לכבלים עכשיו יש MOTOROLA 5100 שיותר טובים. סקרתי קצת באינטרנט ורוב אומרים שמוטורולה יותר טוב וגם יותר יקר. אבל עם טומסון גם תהיה בסדר. לפני חודשיים לקחתי 12 MB (לפני זה היה לי 5) ומודם עובד מצוין.

מודם CISKO ששאלת עליו הוא מודם מצוין שעובד בטכנולוגיה DOCSIS 3.0 והוט מתקינה אותו רק במהירויות גבוהות יותר מ 16 MB.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,תודה רבה על העזרה

פורסם

תעדכן מה שמו לך ;)

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה,ההתקנה ארכה 3 שעות! לא יאומן! פעם היה קשה להתנתק מהוט עכשיו זה גם להתחבר xD.

קיבלתי בסוף מודם של ARRIS שנראה לי הם שמים אותו גם בתור מודם לטלפון שלהם (יש לי אותו אחד בטלפון נראה לי) כי לא היה למתקין טומסון.

פורסם

אבל אין לך טלפון של הוט, רק אינטרנט, נכון?

פורסם

אפשר להגדיר אותו בצורה שהוא יעבוד כמודם רגיל. גם לי יש אחד כזה, עד היום לא עשה לי בעיות.

פורסם
  • מחבר

אבל אין לך טלפון של הוט, רק אינטרנט, נכון?

יש לי טלפון של הוט ז"א יש לי בבית 2 קופסאות כאלה אחת משמשת למודם של האינטרנט אחת למודם של הטלפון,דוגרי היה יכול לאחד לי אותם לקופסא אחת לא ?

פורסם

הוא מודם אינטרנטי ומודם טלפוני, לצערי יש לי 2 כאלה, כי מודם בודד לא יכול להתמודד עם 2 המשימות יחד.

הם חדשים אצלי, ויאמר לזכותם שהם יציבים, גם במצבי חום (הם סגורים אצלי בתוך ארון תקשורת)

בגדול, אני מרוצה (בעשר שנים האחרונות אני הייתי נאמן לאלקטל הוותיק שלי)

פורסם

מודם בודד יכול לבצע את שני המטלות.

הקטע הוא שהוט חייבת לבצע הפרדה בין שירות הטלפון שלהם ושירות האינטרנט שלהם. מסיבות רגולטריות.

אז יש להם מחלקות שונות שמטפלות בדברים האלה.

ואפילו קבלני משנה שונים להתקנת טלפון ואינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים