עבור לתוכן

עזרה| איזה כרטיס שווה לי לקנות? יש מפרט

Featured Replies

פורסם

INTEL Core i3 540 3.06GHz

DDR 3 2G / 1333MHz

לוח אם GIGABYTE עם ציפסט INTEL H55

עכשיו התקציב שלי הוא 200-300

אני לא רוצה לעוף עכשיו על כרטיס יקר רצח...

הכרטיס ישמש לתוכנות ומשחקים, אני מצפה ממנו שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים.

אמממ אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים!

תודה מראש אנשים!

פורסם

כדי שתוריד את הצפיות או שתעלה את התקציב בעוד איזה 200 שקל לפחות ...

פורסם
  • מחבר

מה ב300 שח אני לא מביא כרטיס טוב שיריץ את כל החדשים?

לא אמרתי באפשרויות הכי טובות, רק שיריץ בכבוד חח

300 לא עושה תעבודה?

נ.ב

ספק דלטא 400 וואט אמיתי.

תודה לעוזרים

פורסם

קודם כול יש לך גם כרטיס מסך זבל ... שנית תגיד את המושג בכבוד ,למשחקים כדי לפחות GT240 או HD5670 ,בתקציב שלך יש את ה220 אבל הוא בקושי מריץ משחקים של היום

פורסם

סביר שdavkl95 התכוון שהספק שלך הוא זבל, וזה לא בהכרח נכון, מההיכרות שלי עם הספקים הללו, הם פשוטים, לא שקטים, אבל מסוגלים להחזיק את מה שהם לפחות כביכול אמורים להחזיק. במסגרת התקציב כאמור יש לך את הGT220 באמת שסביר להניח שגם יענה על דרישותיך. הוא יריץ הכל בהגדרות לא גבוהות במיוחד, אלא אם אתה מתכנן על FHD, ואז לא יעזור לך לחפש כרטיס חדש ב200-300 ש"ח, אתה תאלץ לעלות בתקציב או לחפש יד שניה. שוב, הכל בהנחה שאין לך בעיה להתפשר.

עוד אופציה קצת מיושנת יותר אך חזקה יותר שבהחלט שווה לשים אליה לב היא:

TripleD Axle GeForce 9600GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e, יחידות 1

₪300

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2138

אם אתה מתעקש על משהו עדכני יותר ומוכן לחרוג לשם כך יש גם את הGT430 שמעט חזק מהGT220 אבל עדיין חלש מה9600GT בכ370 ש"ח.

פורסם

באיזה רזולוציה אתה משחק? אם מדובר על 1680X1050 אתה צריך לפחות 9600 GT ש yz101 הציע לך.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון- תודה רבה אנשים.

אמממ שתדעו שאני לא מבין כלום בכרטיסי מסך זה סתם לידע כללי ככה שאני ממש בונה עליכם אנשים.

עכשיו זה לא ברור לי, כי אני מבין שהמומלץ בשבילי זה 9600ג'י טי נכון? וכתבת שהוא חזק יותר מהאחרים אבל עולה פחות כסף- זה הגיוני?

תראו "לחרוג" מהתקציב ב50 זה לא בעיה. אם אני מביא כרטיס שיחזיק הרבה יותר ולתקופה ארוכה יותר אז ברור שאני מוכן לשים עוד 50 שח

בואו נגיד ש300 שח זה התקציב לחרוג ממנו בכמה עשרות שקלים זה לא בעיה, מה הכי מומלץ? ה9600?

תודה שוב מראש!

פורסם

9600 GT הוא כרטיס מדור ישן יחסית, לכן יש אפשרות למצוא אותו זול מאוד, בהשוואה למחיר שהוא היה נמכר, כאשר היה חדש. אבל הוא עדיין מספק ביצועים סבירים למחירו. כל כרטיסים אחרים יותר חזקים וחדשים יעלו לך לא כמה עשרות אבל כמה מאות שקלים יותר.

לא ענית באיזה רזולוציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

שמע בגלל שאני לא רוצה לעלות תתקציב אני ישחק ברזולוציה שהכרטיס יאפשר לי- יוציא ממנו הכי טוב שהוא נותן, הכי חשוב שיריץ ברמה סבירה

אני לא מתכוון לשחר על 800 על 600 אבל גם לא חובה לשחק על מטורפת..

סביר שיריץ סבבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים