עבור לתוכן

android vs winmo 7 vs iphone4 - will it grill?!

Featured Replies

פורסם

זה היה מצחיק כשהכנסנו אותם לבלנדר... אבל זה?!

אני כמעט בוכה פה!

תרבות בזבזנית!!! :pissed:

פורסם

למה אתה אומר ,זה אחלה ניסוי מדעי שמספר כמה דברים על המכשירים / מערכת .

קודם כול לiOS יש מערכת ניטור טמפ' שאם המערכת חמה מידי היא נכבת ,מה שאומר שהאיפודים המתפוצצים הם חרטא גמורה ,

הDesire z פחות עמיד מהאיפון 4 ופשוט מת , ושלWP7 לא אכפת מטמפרטורות ,היא תחזיק עד שהמכשיר פשוט לא יתפרק :D[br]פורסם בתאריך: 13.11.2010 בשעה 17:58:44

עם לא היה לי כבר איפון 4 אז אולי באמת היה לי חבל על המכישירם ,אבל זה לא שלי אז...

למרות שמצד שני עם לאנשים יש כסף מיותר אז במקום סתם לשרוף אותם כמו מפגרים היו יכולים לעשות תחרות לחלק את המכשירים לאנשים שאין להם בדיוק 500$ מיותרים לבזבז על פלפאון ...

פורסם

מה שאתה מתכוון זה - ל-ynet יש פחות כסף להוציא על דברים כאלה, ולכן הוא הסתפק במקלדת מעאפנה...

פורסם

זה אומר יותר על חומרת המכשיר ואיך הוא בנוי ופחות על מערכת ההפעלה (מה הקשר בכלל?).

יחד עם זאת משעשע מאד..

אנא שנה את הכותרת בבקשה.

פורסם

זאת בסך הכל פרסומת של חברת המנגל: אם תסתכלו על שם המשתמש של מעלה הסרטון תגלו חפיפה מדהימה בין השם לבין המנגל.

פורסם

כל כךל "סיננתי" את המנגל הזה שכנראה זה לא פירסומת משהו...

פורסם

כן, פרסומת איומה, אבל היי, היא עשתה באזז פה... וראיתם איך המנגל נדלק טוב ובקלות? ואיזה עיצוב מהמם? והמחיר הנמוך? אני רץ להזמין מחו"ל עם מחיר משלוח של 50 דולר (לא כולל מיסים ומע"מ)....

פורסם

זאת באמת פרסומת איומה ...

התסכלתם על המנגל או על המכשירים שנמצאים בו .. אולי זה פרסומת ,אבל משום מה רוב המוקד הוא למכשירים (המסכנים ... )

פורסם

כמו שאומר הפתגם (לא שהוא נכון): אין דבר כזה פרסום שלילי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים