עבור לתוכן

פורטים חסומים ללא סיבה נראית

Featured Replies

פורסם

שלום

גיליתי היום שכל הפורטים במחשב חסומים.

סגרתי את כל תוכנות ההגנה/פיירוולים שמותקנים, ביטלתי את הפיירוול של הוינדוס (וינדוס 7) והתחברתי עם חייגן.

בבדיקת פורטים כל פורט שאני מנסה חסום. התחברתי עם חייגן ממחשב אחר ובדקתי פורטים מאותו אתר ושם הכל פתוח.

ניסתי כבר לבצע ipconfig /renew

תודה לעוזרים

פורסם

מאיזה ספק אתה מחובר?

אני מחובר דרך בזק בינלאומי.

בערך חודש וחצי כבר שאני מרגיש שמהירות ההורדה שלי מביטורנט היא לא מה שהיא הייתה.

בבדיקה ראיתי שאני מחובר בטורנט מבוקש בעיקר דרך Peers (או משתמשים אחרים) שהם מישראל.

בטורנטים אחרים עם מעט משתמשים, קצב ההורדה איטי להחריד, משום שאיני מחובר לישראלים.

ניסיתי לעשות בדיקת פורטים וראיתי שהם חסומים, למרות שלא עשיתי שום שינוי בהגדות שלי בזמן האחרון.

השגיאה שאני מקבל היא TIMEOUT ולא REFUSED.

לא משנה מה עשיתי - הפורטים לא ניתנים לפתיחה.

עשיתי כל מה שאתה עשית בדיוק! מחובר כרגע דרך חייגן בלבד ועם FIREWALL של WINDOWS 7 מכובה!

ניסיתי גם לחבר את החיגן למחשב אחר אבל גם במחשב אחר זה לא עובד.

הבדיקות שלי נעשות דרך canyouseeme.org ודרך הבודק הפנימי של Azureus תוכנת הביטורנט שכעת ידועה כ Vuze

הייתי עם תומכים של בזק כשעה בטלפון היום והם הסבירו שמהצד שלהם הם לא עושים שום חסימה ושזה כנראה משהו מהצד שלי.

הם הציעו לי פקודות ב netsh שניסיתי ללא הצלחה..

הם הציעו להפנות אותי לטכנאי חיצוני שיעלה לי כסף למרות שאני יודע שאין שום דבר רע בהגדרות שלי ושהצד שלי בסדר גמור.

בדקות האחרונות בשיחה עם התומך הוא עשה כמה דברים ואמר לי להתנתק ולהתחבר.

עשיתי וכשסיימתי את השיחה שמתי לב שפתאום בבדיקה הפנימית ב Vuze הוא מראה על כל פורט שהוא פתוח!

בדקתי טורנט עם 6 SEEDERS ופתאום הוא הצליח להתחבר לכולם ברבע שניה! בניגוד ללפני השיחה שהטורנט היה פתוח זמן רב בלי שהצליח להתחבר לאף אחד.

ניסיתי להפעיל את הפיירוול וזה עדיין עבד טוב, עד ש... התנתקתי והתחברתי שוב ומאז זה אותו מצב.

אני מניח מהמצב הזה שבזק מתחילים לחסום בצורה מסוימת, או לפחות להאט את החיבורים לארצות אחרות.

התומך הביא לי אייפי מסוים שעבד טוב מאוד והתחבר במהירות מדהימה לכל 6 הPEERS האחרים והטורנט ירד תוך 30 שניות! כל בדיקה של הפורטים חזרה שהם פתוחים!

לאחר התנתקות והתחברות מחודשת כנראה קיבלתי שוב את האייפי הרגיל שאני מקבל בתקופה האחרונה ושוב לא הצלחתי להתחבר לארצות אחרות ובדיקת הפורטים חזרה כ TIMEOUT.

פורסם
  • מחבר

אני גם בבזק בינלאומי וגם מרגיש באיטיות בגלישה

אבל הבעיה של הפורטים היא במחשב שלי מכיוון שמחשב אחר בבית מראה שהפורטים פתוחים

פורסם

בזק בנלאומי מגבילים תעבורה של משחקי רשת! ( בעצם מגבילים הכל אבל פה זה בכלל מוגזם)

היום היה לי 80 פינג לשרת גרמני מחוץ לשרת ובתוך השרת 350 פינג, אחרי שיחה קצרה עם המוקד התכני העניין "תוקן" , שינו לי את ההגדרה לחבילת גיימר והופ הכל תקין ,גם האינטרנט התחיל לזוז ויוטיוב לא נתקע כמו פעם. פשוט מגבילים את ה UDP בלי בושה.

הם דורשים 25 שקל לגיימר ללא התחייבות ו 20 שקל להתחייבות של שנה.

עוד דרך להוציא את הכסף מהצרכנים.

כמו שהנציג אמר בלי גיימר אין פינג , אף אחד בתמיכה לא יעזור לך בכלל פשוט תשלם וזהו כי אנחנו מגבילים בלי בושה.

נראה מתי ההתחייבות נגמרת ונתנתק.

פורסם

בזק בנלאומי מגבילים תעבורה של משחקי רשת! ( בעצם מגבילים הכל אבל פה זה בכלל מוגזם)

היום היה לי 80 פינג לשרת גרמני מחוץ לשרת ובתוך השרת 350 פינג, אחרי שיחה קצרה עם המוקד התכני העניין "תוקן" , שינו לי את ההגדרה לחבילת גיימר והופ הכל תקין ,גם האינטרנט התחיל לזוז ויוטיוב לא נתקע כמו פעם. פשוט מגבילים את ה UDP בלי בושה.

הם דורשים 25 שקל לגיימר ללא התחייבות ו 20 שקל להתחייבות של שנה.

עוד דרך להוציא את הכסף מהצרכנים.

כמו שהנציג אמר בלי גיימר אין פינג , אף אחד בתמיכה לא יעזור לך בכלל פשוט תשלם וזהו כי אנחנו מגבילים בלי בושה.

נראה מתי ההתחייבות נגמרת ונתנתק.

לפחות אצלם בגיימר מקבלי פינג יחסית טוב. היה לי גיימר ב 012, שילמתי 99 ש"ח עם התחייבות לשנה עבור 5 MB וקיבלתי פינגים על הפנים. זה שיפר לי רק את בעיית הניתוקים כאשר פשות התנתקתי מהשרת.

פורסם
  • מחבר

חברה, שיניתם את הנושא למשהו אחר לגמרי

אני מבקש לא להגיב, אם זה לא קשור לנושא המקורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים