עבור לתוכן

עזרה| ווידנוס 7 עם 8800gt התחיל לעשות בעיות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

אחרי שרשמתי לכם את האשכול הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099466#msg4099466

גיגלתי קצת ומצאתי שיש הרבה אנשים שזה קרה להם בזמן האחרון. לא כל כך הבנתי את הפיתרון אבל הוא לא לקנות כרטיס מסך חדש.

ווינדוס 7 פשוט מוציא את הכרטיס משימוש. אין לי מושג למה. בגלל זה באתי לכאן, בשביל לשאול אתכם.

מישהו יודע מה הבעיה? מה הפתרון?

תודה.

פורסם

למה לא פשוט לקנות כרטיס חדיש יותר ולגמור את הסיפור?

חוץ מזה איזה לוח אם יש לך?

פורסם

יש לי WIN 7 והיה לי 8800 GTS 512 במשך חצי שנה והכל עבד מצוין.

בהתחלה היו לי בעיות במשחקים וחזרתי ל XP והתקנתי WIN 7 שוב, אבל BIOS FLASH סידר את כל הבעיות שלי. לא יודע עד כמה זה אקטואלי במקרה שלך אבל לי זה עזר.

פורסם
  • מחבר

מה זה ביוס פלאש?

אגב יש לי אחריות, נגיד ואין להם 8800gt והום לא יכולים לתקן אותו, הם מתחייבים ליותר או אותו דבר. יש רשימה שמסודרת לפי חוזק כרטיסי המסך?

תודה.

פורסם
  • מחבר

וואו תודה :)

מזל שיש אחריות

רק מה זה הDiscrete וה Mobility?

פורסם

TOM'S ממליץ לשדרג כרטיס מסך כאשר שידרוג לפחות 3 מדרגות מעל הכרטיס הנוכחי. אז כל DISCRETE זה מדרגה אחד. MOBITY אצל ATI ו GO MOBILE אצל NVIDIA אלה כרטיסים לניידים באותה מדרגה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך אתה בנאדם טוב.

אגב, יש לי לוח אם msi p35 neo. כל כרטיס מסך יוכל לעלות עליו? אני מדבר מבחינת הלוח אם בלבד.

פורסם

שיהיה לך לבריאות ושלא יהיו צרות עם מחשב יותר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אגב, יש לי לוח אם msi p35 neo. כל כרטיס מסך יוכל לעלות עליו? אני מדבר מבחינת הלוח אם בלבד.

זאת המערכת:

e8400

2gb ram

מאיזה כרטיסי מסך יתחיל להיות לי צוואר בקבוק במערכת?

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה?

פורסם

לוח אם שלך PCIEX, לכן כל כרטיס מסך חדש יתאים. בקשר לצוואר בקבוק זה שאלה לא כל כך פשוטה. יש לי גם מעבד כמו שלך, והיה לי קודם 8800 GTS 512 שבכמה משחקים חדשים התחלתי להרגיש שהוא לא חזק כמן שהיה פעם. עכשיו יש לי HD 4870 ואני מאוד מרוצה. גם תלוי באיזה רזולוציה אתה משחק - כמה שיותר גבוה, כך מעבד פחות עושה צוואר בקבוק, אבל עדיין לכרטיס מסך חזק צריך מעבד טוב. בגדול אני חושב משהו ברמה של GTX 460 או HD 6850-6870 יתאימו טוב.

המעבד שלנו עדיין אוב, רק הבעיה שלו שהוא ליבה כפולה ויש כמה משחקים כמו BAD COMPANY 2 שדרושים מרובעת ליבה ושום שדרוג של כרטיס מסך לא יעזור לך לשפר דרמטי את FPS במשחקים האלה.

פורסם
  • מחבר

דורשים או ממליצים?

ראיתי שזה פועל גם על כפול ליבה.

תודה רבה לך! ושוב, אתה בנאדם טוב :)

פורסם

גם אצלי היה 8800GT שכנראה נשרף חצי שנה אחרי המעבר שעשיתי לווינדוס 7.

מה אתה אומר שבעצם הוא לא שרוף, אלא יש בעיה עם מע' ההפעלה?

פורסם

דורשים או ממליצים?

ראיתי שזה פועל גם על כפול ליבה.

תודה רבה לך! ושוב, אתה בנאדם טוב :)

Recommended Frostbite PC Specifications for Bad Company 2 & Battlefield 1943:

* Processor: Quadcore

* Main memory: 2GB

* Graphics card: GeForce GTX 260

* Graphics memory: 512MB

* 15GB of HDD space for digital version, 10GB of HDD space for disc version (BFBC2)

HD 4870 גם מומלץ. אני משחק BC 2 מהשקתו ויודע שעם מרובעת ליבה הייתי שם הכל עלמקסימום ומקבל יותר FPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים