עבור לתוכן

נמאס לי מספקית האינטרנט - המלצות לאחרת?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים, כרגע אני מחובר לבזק בין לאומי - 10MB ADSL

משלם הרבה כסף וכמו אידיוט גם התחייבתי לשנה.

אין לי בעיה של מהירות הורדה, כמעט תמיד אני אגיע למקסימום שלי, שזה בערך 1400K

מה שכן מציק לי זה הפינגים לשרתים בחו"ל. אני כבר שנים משחק WOW, בשרתים המקוריים, בלילה ובשעות לא הגיוניות הפינג בסדר גמור

200-400, תקין לחלוטין למשחק.

אך איך שמגיע סופ"ש , או אפילו בכל יום באמצע השבוע בסביבות 8-10 בערב, הפינג קופץ ל1500 פלוס

אני מגיע למצבים שאפילו סרטון מסכן ביוטיוב של דקה אחת, לוקח לו 5-10 דקות לטעון.

דיברתי איתם איו ספור פעמים, שום דבר לא עזר... בשורה התחתונה הם טוענים שהם מתחייבים למהירות מקסימאלית בהורדה

שזה הם עושים 90% מהזמן.. אבל פינגים חשוב לי יותר.

רציתי לדעת אם יש לכם איזו המלצה לספקית אחרת, שנותנת פינגים נמוכים לחו"ל, זה מה שבאמת חשוב לי.

אני מתכוון לפתוח חשבון אינטרטנט בנוסף לבזק בין לאומי מכוון שאינ מחוייב אליהם, ולשלם לשתי חברות, העיקר להפסיק את הסבל הזה עם החברה הזאת.

המלצה כלשהי?

נ.ב : שדיברתי עם בזק בין לאומי הם ניסו להפיל את האחריות לפינגים עלי, טענו שיש לי וירוסים או פייר וול... אז המחשב אחרי פירמוט מלא, ללא שום אנטי וירוס או פיירוול... מה גם שאם היתה לי בעיה במחשב, אז הפינגים היו גבוהים כל הזמן... ולא רק בשעות עומס.

כנראה שזה שהם החברה הכי גדולה בארץ פשוט פוגע בהם... בשעות עומס, הם לא מצליחים לספק מהירות גלישה (לגיימרים) כמו שצריך.

תודה,

פורסם

תעשה גיימר אם הפינגים באמת חושבים לך, קרוב לוודאי שיצא לך גם יותר זול מאשר לשלם לספקית אחרת במקביל.

פורסם

כמו שpongo אמר, עדיף לעשות גיימר. גם ייצא יותר זול וגם כנראה יותר טוב.

דרך אגב, לחלק מהספקיות יש כרגע בעיות רציניות (מאז הפאצ' החדש) בהתחברות למשחק בכלל.

יש אנשים שלא מצליחים בכלל להתחבר, ואם הם מצליחים אז יש להם מלא ניתוקים.

פורסם
  • מחבר

אני מודע לבעיות מאז הפא'ץ החדש. אבל אין שום קשר לבעיות שלי יש עם הספקית.

אני יכול להגיד לכם בצורה הכי פשוטה שיש... נכנסתי עם בזק בין לאומי, לפני שעתיים - פינג 700 , התנתקתי, התחברתי לחשבון של חבר ב net vision נראה לי

והופ 420-450, התנתקתי והתחברתי עם 012, 250-300... חזרתי לבזק בין לאומי, 900+..

יותר פשוט מזה לא יכול להיות.

היה לי גיימר בעבר, זה בסה"כ ניתוב לשרתים הפנויים יותר לא? זאת אומרת שהם ינתבו אותי לשרת שיש בו הכי פחות עומס.

השאלה אם יש להם שרתים כאלו ביום שישי בערב?

והשאלה אם אני פשוט אתחבר מחדש לאינטרנט מידי פעם, זה לא יהיה אותו אפקט? כי בכל פעם שאתם מתחברים לאינטרנט הם מנתבים אותכם לספק הפנוי ביותר.

פורסם

אני מגיע למצבים שאפילו סרטון מסכן ביוטיוב של דקה אחת, לוקח לו 5-10 דקות לטעון.

רציתי לדעת אם יש לכם איזו המלצה לספקית אחרת,

המלצה כלשהי?

חמוד ,אני מתחבר ב-WIFI חינמי ואפילו אצלי דברים כאלו כמעט ולא קורים !!!

תסיק את המסקנות לבד .....

דיברתי עם בזק בין לאומי הם ניסו להפיל את האחריות לפינגים עלי, טענו שיש לי וירוסים או פייר וול...

אז המחשב אחרי פירמוט מלא, ללא שום אנטי וירוס או פיירוול...

מה גם שאם היתה לי בעיה במחשב, אז הפינגים היו גבוהים כל הזמן... ולא רק בשעות עומס.

כנראה שזה שהם החברה הכי גדולה בארץ פשוט פוגע בהם... בשעות עומס, הם לא מצליחים לספק מהירות גלישה (לגיימרים) כמו שצריך.

לגלוש באינטרנט ללא אנטי וירוס או פיירוול... משול לטייס קמיקאזה יפני ,

זה פשוט לא יעלה בכלל על הדעת :nono:

עצתי לך ,לרכוש כרטיס WIFI איכותי ולבדוק את מצב הרשתות האלחוטיות באזורך.

יתכן שלא רק שתוכל לגלוש חינם אין כסף אלא אפילו שתהנה מגלישה משופרת.

זה אולי נישמע הזוי אולם כך בדיוק היה במקרה שלי !

אם לא תהיה מבסוט אתה תוכל להחזיר את כרטיס ה-WIFI ולקבל את כספך חזרה בתוך שבועיים.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס WIFI במחשב, ואין לי רשתות (מלבד ראוטרים של שכנים עם חיבור נמוך)

פורסם

אני מודע לבעיות מאז הפא'ץ החדש. אבל אין שום קשר לבעיות שלי יש עם הספקית.

אני יכול להגיד לכם בצורה הכי פשוטה שיש... נכנסתי עם בזק בין לאומי, לפני שעתיים - פינג 700 , התנתקתי, התחברתי לחשבון של חבר ב net vision נראה לי

והופ 420-450, התנתקתי והתחברתי עם 012, 250-300... חזרתי לבזק בין לאומי, 900+..

יותר פשוט מזה לא יכול להיות.

היה לי גיימר בעבר, זה בסה"כ ניתוב לשרתים הפנויים יותר לא? זאת אומרת שהם ינתבו אותי לשרת שיש בו הכי פחות עומס.

השאלה אם יש להם שרתים כאלו ביום שישי בערב?

והשאלה אם אני פשוט אתחבר מחדש לאינטרנט מידי פעם, זה לא יהיה אותו אפקט? כי בכל פעם שאתם מתחברים לאינטרנט הם מנתבים אותכם לספק הפנוי ביותר.

בדקתי עכשיו (12 מגה גיימר) יש לי 200-250 פינג בשרת הכי מלא בערך שיש באירופה (OUTLAND).

שוב, זה יהיה לך יותר זול מלשלם ל2 ספקיות...

תבקש לנסות את הגיימר לאיזה יום, תגיד להם שאתה רוצה לבדוק אם זה משפיע על המשחק שלך לפני שאתה מחליט ותראה בעצמך מה יהיה הפינג.

לdan79:

כל מה שיש לי להגיד זה /facepalm

אתה באמת מצפה שהוא ישחק משחק רשת על WIFI של השכנים?

פורסם

גדול אחי !!!

נתתי פעם שם לשקר הזה ואני חושב להחזיר אותו לחיים ולמכור אותו לגיימרים באיביי

קבלו שם

אנטילאג

אז מה דעתכם זה יעבוד??

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את הגיימר הזה שוב.

אגב, אני ניסיתי להתקין את ה"שקר" הזה או משהו דומה.

מישהו מהשרת טען שזה משנה משהו בהגדרות האינטרנט בווינודס..

וזה באמת הוריד לי את הפינג באיזה 50-70... אבל לא ממש הרגשתי שיפור בפועל.

פורסם

הייתי ב 012 מ 2005 והם באמת בסדר בגלישה והורדות אבל פינגים לשרטים באירופה היו גבוהים מאוד.

למשחקים כמו COD 4 - COD 5 קיבלתי הכי נמוך 120-130.

לחבר שלי היה גיימר ב בזק בינלאומי והוא קיבל 80 באותם שרתים. עברתי ל 014 ולא לקחתי גיימר. בלי גיימר הם כמו 012 אני חושב, למשחקים שאני משחק, אז כנראה אקח גיימר עכשיו.

פורסם

לdan79:

כל מה שיש לי להגיד זה /facepalm

אתה באמת מצפה שהוא ישחק משחק רשת על WIFI של השכנים?

ולמה אתה "שם לי מילים בפה" ?

מי בכלל דיבר על התעלקות על רשתות WIFI של השכנים ????????

לא חסר רשתות WIFI חינמיות של מוסדות ועסקים כמו בתי קפה ,

בתי מלון ,אוניברסיטאות ,ואפילו רשתות עירוניות באיזורי תיירות ותעשייה .

כמובן שאיכות ועוצמת החיבור הם מאוד אינדיוידואליים ותלויים במיקום ובאיכות ציוד הקליטה.

אני למשל משתמש בכרטיס רשת חיצוני איכותי ,יחד עם "קטנה" -

שהיא למעשה קופסת שימורים גדולה שמצאתי

זרוקה והפכתי בכמה דקות עבודה ובכלום כסף ל- "צלחת" קליטה כיוונית

שמגבירה את הסיגנל יותר טוב מכול מוצר אחר שניתן לקנות .

פורסם

אם לשחק משחקי מחשב זה מה שחשוב לך הגיימר של 014 עובד טוב ויש לי חשבון גיימר מאז שהוא קיים. אני יודע שיש חברות אחרות עם חשבון גיימר אבל לא היתה לי אף פעם סיבה טובה לעבור כי המחירים היו די זהים ובשביל 5 -10 שקל אני לא אחליף משהו שעובד.

אני משחק בערך משחק אחד והשרת שלו בקליפורניה במרחק 17 hops וכל דבר קטן יכול להרוס לי את הפינג. אני צריך פחות מ290 כדי לשחק ואני לרוב באיזור ה230-260 שזה די גבולי. אני לא יכול להגיד לך שזה עובד 100% אבל רוב הבעיות שהיו לי הן לרוב לא היו קשורות ל014 והן תוקנו תוך זמן יחסית קצר (כמה ימים חוץ מהבעיות עם תשתית בזק שזה לקח לרוב הרבה זמן אבל לרוב קיבלתי מענה סביר).

עדיין אני רק לקוח "כמעט טוב" של בזק בינלאומי (לקוח טוב זה אחד שמשלם את המקסימום מקבל את המינימום ולא מפסיק לשבח את הספק שלו) בגלל שאני גם מתלונן סדרתי ואני יכול להיגיד לכולם שאם אתם רוצים לשחק משחקי מחשב אתם לא רוצים להיות בחבילה רגילה ב014 . החבילה הרגילה של 014 כנראה בין הגרועות ביותר למשחקים. הם שנים אומרים שהם לא חוסמים או מגבילים כלום ואם זה נכון בחבילה הרגילה אז אי אפשר לשחק משחקים. כשאין שום traffic shaping וכולם פותחים את הברז עד הסוף נוצר עומס גבוה מאוד על הרשת וכולם מחכים בתור בלי קשר למה שהם עושים באינטרנט. רוב האפליקציות מסוגלות לתמודד עם פינג גבוה אבל לא משחקים. עדיין אני לא בטוח איזה ספקית היום טובה למשחקים בחבילה רגילה ועדיף פשוט לעשות גיימר ב014 מאשר להתחיל להתחייב בכל מני ספקיות. אם כבר עוברים בין הספקיות כדאי להכנס לחבילה בלי התחיבות ואז זה בטח יצא כמו חבילת גיימר ב014. עדיין בזמן האחרון הרבה אנשים מנצלים לרעה את חחבילת גימר בעידוד אנשי המחירות של 014. אני מקווה שהtraffic shaping בחבילת גיימר מספיק טוב בשביב להתמודד עם כל המורידים הכבדים שהכניסו לשם אחרת הגיימרים האמיתיים יסבלו.

שמעתי שיש אלטרנטיבה לחבילת גיימר שזה חיבור tag 3 ו4 ללקוחות עסקיים בנטויזיון אבל אם הבנתי נכון זה יותר יקר ולא כל אחד יכול לקבל את החבילה הזאת :nixweiss: . בנתיים אני די מסתדר עם גיימר אז זה לא ממש קריטי.

פורסם

עוד יתרון של 014 שאתה יכול לקבל גיימר בתוספת תשלום לכל מהירות שתרצה (לפחות כך הסבירו לך כאשר התחברתי). אולי עכשיו זה השתנה אבל לפני שנה 5 MB היתה מהירות מקסימלית בגיימר של 012.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים