פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים קודם כל תראה CPU-Z כשהמחשב במאמץ, ב יכול להיות שיש לך דרופ שאתה שם 1.35 ובפועל מקבל 1.32 שזה לא מספיק לו.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מחבר ראיתי שרק פעם אחת לשנייה המתח היה על 1.36(ב-EVEREST ).[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים אם הבעיה הייתה VDROP המעבד לא היה יציבניסיתי להסביר איך יכול להיות שב AUTO שהוא מקבל מתח של 1.35 (בCPUZ) ויציבוכשהוא מגדיר בביוס 1.35 הוא נופל.
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים מחבר אין צורך בעדכון. הגירסה שיש לי על הלוח היא הגרסה הכי חדשה שיש.עוד רעיונות?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר סליחה שאני מקפיץ אבל אני דרך הפלאפון, אז מה הרעיון בשינוי מתחים אם על המצב האוטומאטי המתחים משתנים אוטומאטי? אני יכול להבין שב-OC גבוה יחסית- כלומר יותר מ-4 יש צורך לקבע מתחים כדי שלא יעברו את הטווח הרצוי, אבל במצב נורמאלי? אם זה ככה אז איך יש כאלה שברגע שעוברים את ה3.5 המחשב קורס ואחרי שינוי מתחים הוא לא? משהו כאן לא מובן לי כל כך אשמח להסבר! תודה :-)
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים במצב AUTO המתחים נשלטים בואפן אוטומטי עד לגבול מסוים (שהוגדר ליצרן) לפעמיים ולרוב הגבול הזה לא מתאים למעבדים שהם בOC..או הגבול הזה פשוט לא מספיק גם במנוחה למעבדים..ולכן אתה חייב מתח קבוע ויציב לכל אורך הדרך..ומכן בא ההגדרה של שינוי מתח ידני..
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים מחבר סבבה.. תודה. אני אמשיך לנסות עוד קצת ואעדכן אתכם אם ימשיכו הקריסות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.