עבור לתוכן

מחפש עכבר לגימינג... סביבות ה-200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני מעוניין לקנות עכבר גימינג חדש לאחר שהנוכחי (MX518) בתהליכי גסיסה, ואפשר לומר שכבר עשה את שלו.

אני לא מחפש משהו יקר. עכבר גימינג סביר בסביבות ה-200 ש"ח.

העכברים של רייזר די קורצים לי.

תודה וסופ"ש נעים ;)

פורסם

תקציב קצת מוגבל לעכבר גיימינג.

אני במקומך הייתי קונה MX518 חדש ב180 ש"ח.

בקשר לרייזר, בעקרון נכנסים לך בתקציב רק ה- Abyssus והDiamondback (שניהם עולים 200~195 ש"ח בPCGames).

ללוג'יטק יש רק את הMX518 והG5 להציע במחיר הזה...

פורסם
  • מחבר

נו ואיך הAbyssus והDiamondback לעומת ה-MX518?

פורסם

ההAbyssus עדיף על הDiamondback. יש לו חיישן אינפרה אדום 3.5G בדיוק של 3500dpi לעומת 1800DPI בלבד בDiamond.. מה גם שהוא חדש יותר..

אבל אין לי ניסיון עם אף אחד מהם ככה שאני רק יכול להמליץ לך על הMX518. חכה לתגובות נוספות.

פורסם

כך MX 518 ב 159 ש"ח ב KSP או ב IVORY.

על מנת לקחת משהו באיכות של MX 518 (היה לי עכבר הזה ואני יודע עד כמה הוא טוב), אתה צריך לקחת את DEATH ADDER שעולה 280 ש"ח. אם זה יקר לך ואתה לא רוצה לחזור שוב ל MX 518, אז תחשוב על STEEL SERIES KINZU אופטי 3200 DPI עכבר מעולה (לדעתי יותר טוב מ Abyssus וגם קצת יותר זול.

פורסם
  • מחבר

כך MX 518 ב 159 ש"ח ב KSP או ב IVORY.

על מנת לקחת משהו באיכות של MX 518 (היה לי עכבר הזה ואני יודע עד כמה הוא טוב), אתה צריך לקחת את DEATH ADDER שעולה 280 ש"ח. אם זה יקר לך ואתה לא רוצה לחזור שוב ל MX 518, אז תחשוב על STEEL SERIES KINZU אופטי 3200 DPI עכבר מעולה (לדעתי יותר טוב מ Abyssus וגם קצת יותר זול.

הבנתי.. תודה לך. :)

לעת עתה העכבר הפסיק לעשות בעיות אז נראה לי שאני יהיה איתו עוד קצת.. אח"כ נראה אם אני הולך על ה-kinzu או deathadder.

פורסם

MX 518 עדיין טוב. שדרגתי אותו ל G9 אצלי (אני אוהב עכברי LOGITECH). אהבתי בו 2 כפטורים בצד (שחסרים ב ABYSUSS) וגם צורה שלו אידאלית לאחיזה ביד ימין ולא כמו רוב העכברים של RAZER שמעוצבים לאחיזה בשני ידיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים