עבור לתוכן

בעיית רעש ב-Nocuta D14

Featured Replies

פורסם

התקנתי לאחרונה את הקירור המצויין הזה אבל לפתע אני שומע אותו מרעיש ממש אני לא יודע ממה זה. כל הברגים מחוזקים כמו שצריך, אין אף חוט שנוגע באף מאוורר אם למישהו יש רעיון אני אשמח.

דרך אגב הRPM של הnocuta עומד על 1250 בערך במנוחה ובמאמץ הוא על-1300.

יש סיכוי שהוא עובד על 100% גם במנוחה (הטמפרטורה היא בין 29-35).

פורסם

תוציא מאורר אחד כל פעם ותראה מאיזה מהם מגיע הרעש, ואם הוא עדיין מרעיש גם כשהוא לא במגע עם משהו אחר.

אם התשובה היא לא, אז תרכיב אותו עוד פעם על הקירור (לא צריך לפרק את הקירור בשביל לעשות את כל זה) ואז אולי זה יפתר לבד.

ואם זה לא נפתר אז תראה אם המאוורר נוגע במשהו, ואולי תרכיב אותו קצת אחרת או בצד השני אם אפשר.

פורסם

אף אחד לא נביא..לפי הRPM שציינת המאווררים מסתובבים על MAX RPM..למרות שגם בMAX RPM הם ממש לא רועשים יותר מדי..

בכל מקרה בדוק כל מאוורר בנפרד ותראה מה הגורם לרעש..

פורסם
  • מחבר

למה הם מסתובבים על המקסימום כל הזמן? הם לא אמורים להיות מנוטרים ע"י הלוח ואז לפי זה הrpm בהתאם?

אני אבדוק..

תודה!

פורסם

אם אתה רוצה אותם יותר שקטים אתה יכול להשתמש בכבלים ULNA שהגיעו איתו.

המהירות סיבוב שלהם תרד ל900.

פורסם
  • מחבר

אני שוקל את זה כרגע... אבל עדיין הרעש לא נשמע לי הגיוני... במידה ולא אצליח להוריד את רמת הרעש אנסה את עיניין הכבלים...

פורסם

המאווררים מגיעים עם חיבור פינים..תבדוק מה מוגדר בביוס..שכן במצב PWM לא תהיה שליטה..

בMAX אפשרי לשלוט עליהם ידני..מה שכן אני לא רואה סיבה למה לשחק עם זה..גם בMAX RPM הם שקטים..

פורסם
  • מחבר

כשאני פותח את המארז אני לא שומע כלום! נראה לי זה בגלל המאווררים השניים, אבל גם הF12 של AC שיש לי לא כאלה רועשים. אני אמשיך לבדוק את העניין. חוצמזה, יש למישהו רעיונות איך להוריד את רמת הרעש מהמאווררים?

תודה!

פורסם

או שתשמשת בכל שמסופק עם הקירור או עם SPEED FAN..יש מדריך בסטיקי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים