עבור לתוכן

לא מרוצה מה-5750 חדש, רעיונות?

Featured Replies

פורסם

לפני חודשיים בידיוק רכשתי לי מחשב חדש בתקציב מוגבל וכבר (נראה לי) הגיע שלב השדרגת הראשונית המצויה :kopfpatsch:

התחלתי להתעניין במשחקים חזק יותר ממה שחשבתי שאתעניין, ולאחר כמה משחקים (ישנים יחסית) הגעתי למסכנה שהביצעוים שאני מקבל לא מספקים אותי.

אבקש מכם להעיף מבט על מפרט ולהגיד לי מה בידיוק חסר לי, ומה קריטי להחליף קודם. אין לי כרגע תקציב מוגדר לעניין אך לדעתי אסתפק בהחלפת פריט אחד (מעבד\כ.מסך).

חשוב לציין שהרזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900 במסך 20".

אשמח לשמוע רעיונות והכוונות בעניין לא פשוט זה ::)

נ.ב - עד כמה קשה יהיה למכור את ה 5750 שלי אשר רכשתי לפני חודשיים, וכמה כסף אוכל לקבל עבורו?

פורסם

אם אתה מוכר אותו אתה יכול לבקש כ500+- (חדש עולה 600).

בתוספת 400-500 ש"ח אתה יכול לקנות HD6850 או GTX460 1GB - ההבדל בביצועים אמור להיות די משמעותי...

פורסם
  • מחבר

כמובן שהתקנתי את הדרייבר האחרון, רק לא של NV, אלה יותר בכיוון של ATI ;D

בנוסף, יש לי אפשרות לרכוש חומרה באירופה. איך המחירים שם? כדאי להתעסק או שזה לא שווה לחסוך כמה ג'ובות בגלל האחריות?

פורסם

היי maya1

זה כרטיס של ATI ולא NVIDIA , הכרטיס מקביל ל450GTS +- אמור לתת תוצאות מעולות, כמה FPS אתה מקבל במישחקים שיש לך?

תריץ 3DMARK06 ותן לי תוצאה, לפי דעתי אתה אמור לקבל בין11000 ל 12.500 נקודות .

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להריץ בדיקה ב 3DMARK06 כיון שהוא דורש רזולוציה מינימלית של 1024X1028 (אם אני לא טועה).

לעומת זאת ב3DMARK05 קיבלתי תוצאה של:

3DMark Score 18426 3DMarks

CPU Score 17931 CPUMarks

איך אני יכול למדוד FPS?

פורסם

כמובן שהתקנתי את הדרייבר האחרון, רק לא של NV, אלה יותר בכיוון של ATI ;D

בנוסף, יש לי אפשרות לרכוש חומרה באירופה. איך המחירים שם? כדאי להתעסק או שזה לא שווה לחסוך כמה ג'ובות בגלל האחריות?

אוופס - ערכתי - משום מה חשבתי על NV שכתבתי את ההודעה... :screwy:

ואלגבי קניית הכרטיס באירופה - אני חושב (לפי המחירים שאני מכיר) שזה יכול לחסוך לך מקסימום 20-30% (תלוי בכרטיס ובחנות) אבל בשביל 100-200 ש"ח חסכון - וגם זה במחשבה שלא תשלם מכס.... לא היתי מוותר על שרות ואחריות מקומית נוחה...

פורסם

עם תוכנת FRAPS תוריד מהגוגל.

פורסם

לא מבין מאיפה נולד המנהג הזה שלמכור יד שנייה במחיר קרוב לחדש.

זה מוצרי אלק' ומכירה יד שנייה זה לא Refurbished.

יד שנייה זה לחתוך 40% מהמחיר, גם אחרי יום שימוש.

אבל שמתי לב שהרבה פרייארים מסתובבים פה, אז יש מצב ש- 500 תקבל.

פורסם

אני לא היתי קונה ב80% הנחה כרטיס יד שניה בלי אחריות.

ברגע שהוא תקול או משהו נדפקתה.

לנושא ב600 שקל אתה יכול לרכוש GTS250 יש לי אותו ברזולוציה שלך הוא פשוט דורס משחקים

אני תמיד בוחר ברזולוציה הכי גבוה ובאיכות הכי גבוה ,

הגרפיקה מעולה אין לי טענות בכלל.

לא היה משחק שהאט אותו או משהו כזה.

פורסם

אם אני לא טועה ה5750 מקביל ל250GTS ול9800GTX+ , רק שהוא דייריקס 11 , אני עם ה9800 הפעלתי הכל על מקסימום, גם אתה צריך עם ה5750 להפעיל טוב הכל, לפי דעתי תשאר איתו ולא למכור, לא תקבל עליו יותר מ400ש"ח .

פורסם

לרזולוציה שלך, הייתי נשאר עם הכרטיס שלך ומתפשר קצת בהגדרות לעוד כמה חודשים. לרזולוציה שלך הוא לא הכי חזק, אבל להחליף אותו עכשיו סתם יהיה כאב ראש... אם יש לך כוח לזה, תקנה את ה- 5770. לרזולוציה שלך אתה פשוט לא צריך יותר מזה.

פורסם

אם אני לא טועה ה5750 מקביל ל250GTS ול9800GTX+ , רק שהוא דייריקס 11 , אני עם ה9800 הפעלתי הכל על מקסימום, גם אתה צריך עם ה5750 להפעיל טוב הכל, לפי דעתי תשאר איתו ולא למכור, לא תקבל עליו יותר מ400ש"ח .

אופס היי בטוח שאתה מתכוון לGTS250 בנוגע לDX11,

זה הדבר היחידי שלא ניתמך על ידי הכרטיס,

חוץ מיזה שהטמפרטורה שלו במאמץ נמוכה בהרבה ומי שרוצה כרטיס שקט זה הכרטיס בשבילו.

עוד פלוס זה משחק ברזולוציה גבוה באיכות הכי גבוה בלי מאמץ מצד הכרטיס.

אתה יכול לנסות להחליף לכרטיס באותו הסכום אבל לא יודע אים יסכימו בחנות אים הוא לא תקול ואין לו בעיה ממשית,

אתה יכול להגיד שאתה לא מרוצה מימנו אים הם חברה טובה הם יחליפו לך אותו תנסה להוסיף כסף ולקחת במקום כרטיס אחר

הרי שהם לא זורקים את הכרטיס הם ימכרו אותו למישהו אחר.

פורסם
  • מחבר

זה נחמד שרובכם אומר שאני לא צריך יותר מזה, אבל בפועל אני אומר שאני לא מקבל ביצועים שהייתי רוצה לקבל.

עד עכשיו שחקתי במשחקים הבאים:

קרייסיס - כל ההגדרות על המדיום.

Nfs undercover - חלק גדול על מדיום.

Nfs shift - אותו הדבר

את נמשחקים הפעלתי ברזולוציה הטבעית של המסך, כאשר מופעל אמטיאליאסינג כפול 2.

מה שמטריד אותי זה שאלה משחקים ישנים בני שנתיים שלוש, איזה תוצאה אני אקבל במשחקים חדשים יותר??

אולי יש לי בעיה אחרת המחשב? בימים הקרובים אני אריץ בדיקות fps ואז אעלה אותם פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים