עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך חזק עד חזק מאד

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חדש בפורום ובאמת שאני האחרון שמתמצא בחלקי מחשב.

אז ככה, לפי המצב של הכרטיס מסך שלי ימיו ספורים, (כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של מכונית ספורט) וגם רואים את זה בהרצת משחקים

( אני משחק הכל טוב ונחמד ופתאום הפרים יורד ל2 למרות שלפני דקה הרצתי את זה על 60 וזה נשאר תקוע ככה)

אז מה אני מחפש?

אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 600-1000 שקל ושיוכל להריץ את המשחקים האחרונים (cod black ops) וכל השאר על קצב יציב וטוב.

עצות?

(סליחה אם משהו לא טוב פשוט הנושא הראשון שלי)

פורסם

הייתי יכול לתת לך המלצה לכרטיס מסך (בתקציב הזה הכי טוב שמוצאים זה 460GTX)

אבל חכה כי זה לא יעזור לך, מה שאתה מתאר זו תקלה והיא עלולה להשאר איתך (אולי אפילו נחסוך לך קניה).

אולי תתן את המפרט שלך וננסה לעזור לך (ספק, לוח אם, כרטיס מסך ומעבד בעיקר מעניין אותנו).

ומפה אפשר להתחיל :)

פורסם

אם תרשום את שאר המפרט שלך - כולל ספק - לוח + מעבד יהיה יותר קל ובטוח להמליץ לך על כרטיס ספציפי..

בטווח המחירים האלה יש לך מספר כרטיסים מצויינים :

א. GTX 460 NV על שלל גרסאותיו דגם ה 1GB היותר חזק שנמכר כיום כבר ב1000-1100 ש"ח (וצפוי לרדת עוד בזמן הקרוב) וגרסת ה 768MB המעט יותר חלשה (כ 15%) בסביבת ה 850 ש"ח - אבל עדיין טובה .

ב. AMD-ATI HD6850 החדש יחסית ומאוד מומלץ באזור ה 950 ש"ח חזק בערך כמו הGTX460 1GB (ואולי טיפה יותר תלוי בגרסא של ה GTX..)

ג. HD 5830 שאפשר למצוא ב800 ש"ח (קניה משתלמת ביחס לביצועים !)

ד. GTS450 (כולל גם מספר גרסאות OC נחמדות) באזור ה 700ש"ח (+- תלוי גרסא / חנות) מומלץ !

ישנם עוד אופציות מעניינות כמו ה HD4890 - כרטיס חזק באזור ה700+- - אבל די זללן חשמל ודי מתחמם (ישנם גרסאות כמו ה VAPOR X של ספיר עם אוורור/קירור משופרים..) * היחידי כאן שלא תומך DX 11 וקצת ישן...

אם תחפש בטח תמצא עוד כרטיס או שניים טובים באזור הזה - לדעתי אלו המומלצים ביותר !

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט:

מעבד:

intel

core2

Quad

CPU

q8200

2.33 GHz

זיכרון: 3.00

Windows 7

32

אם צריך יותר מפורט אני יכול להביא מ everst

פורסם

חסר לי כרטיס מסך וספק (חברה ודגם בבקשה או לפחות כמה וואט).

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אני האחרון שמבין בזה אז אכפת לך להגיד לי בקצרה איך אני בודק?

פורסם

אתה יכול לבדוק ב-EVEREST לכרטיס המסך (מספיק הדגם)

בקשר לספק תאלץ לפתוח את המכסה של המארז ולהסתכל על המדבקה שלו (הספק יותר חשוב לי).

פורסם
  • מחבר

טוב דיברתי עם כמה אנשים ואני הולך על הAMD-ATI HD6850

תודה לכל מי שעזר אבל באמת זה הכרטיס מסך שדופק לי.

פורסם

בהצלחה עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים