עבור לתוכן

מעונין לקנות 4890 VAPORX הVAPOR אמור להיות בעיה?

Featured Replies

פורסם

אוקיי הודות לכרישי הפורום :xyxthumbs: הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל.

מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC.

בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה.

ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR לא נורא כ"כ? ואם כן צריך להוסיף אז מה מומלץ?

פורסם

זה לא נכון ש VAPOR-X פולט חום לתוך המארז, למען האמת יש לו חריצי איוורור שמיועדים לתת לחום להשתחרר אל מחוץ למארז.

Sapphire_Radeon_HD_4890_Vapor-X_Anschl_sse.jpg

פורסם

ה-8800 לא סוחב את COD:BO?

פורסם
  • מחבר

חח דימר אין לי מושג...(נראה כשנחזור הביתה)בכל מקרה זה נשמע דיל טוב בסה"כ(למעט העדר הDX11) אבל אם BO ירוץ חלק יש מצב שלא נשדרג.(בעיקר בגלל שהספק כח מקפיץ את עלות הרכישה ל1000 שקל..מעצבן.)

פורסם

LOL

אתה יודע שלא הורדתי עדיין את הניילון מהקופסא של המשחק? :lol:

איזה ספק יש'ך עכשיו שאתה חושב להחליף גם אותו?

אני לא חושב שהתמיכה ב -DX11 כל כך משמעותית.......

פורסם
  • מחבר

450W של איזיקול. ולחשוב שאני קניתי אותו אמרתי לעצמי שאני חושב רחוק ולוקח 450 במקום 400.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים