עבור לתוכן

קירור למארז, צריך סה"כ המלצה למאוורר איכותי ושקט ככל הניתן

Featured Replies

פורסם

כמו שכתבתי בכותרת אני צריך בבקשה המלצה למאוורר מארז 120מ"מ שאני מתכוון לשים בחלק העליון של המארז כדי להוציא אוויר חם.

והאם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר שמכניס אויר נגיד מצד שמאל של המארז ממש מול הלוח אם?

פורסם

חיפוש היה מוצא לך המון המלצות..מה שכן ולפני הכל..איזה מארז יש לך בדיוק ? מה המפרט שלך ? איך הסירקולציה כרגע ?

אתה מחפש עוד מאוורר כי ? חסר לך ? רוצה לשפר סירקולציה ?

פורסם
  • מחבר

סליחה.... לא חשבתי על אופציית החיפוש, זה המארז

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=12195

יש לו מאוורר אחד מקדימה ואחד מאחורה. וחוצמיזה הוא אטום. בגלל שאני עכשיו הולך להתקין מעבד 4 ליבות וGTX460 אני מפחד שישאר הרבה חום במארז ומכיוון

שלא תהיה לי אופציה להוסיף אותם אח"כ כי המחשב הולך לבית של ההורים שלי בשביל אח שלי אז החלטתי שאני מעדיף פשוט להשקיע את ה100ש"ח

האלה על איוורור ולישון בשקט.

פורסם

אין לך מקום להתקין מאוורר נוסף..המארז הזה מאוורר מספיק עם שני מאווררי 120מ"מ..

הקפיצה והשידרוג הבא יהיה מארז..שכן מאוורר ישפר את הטמפ' מעט..אבל מה שיגביל אותך בסופו של דבר זה המארז..

בכל מקרה בדוק את המערכת עם המארז הזה..ואז תחליט..חבל ההשקיע סתם..יש אנשים עם מערכות מכובדות במארזים האלו.. ;D

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שמארז הזה לא רע בכלל....(-: ואני יודע גם שאין מקום..... התכוונתי לקדוח חורים בשביל המאווררים הנוספים נוסף המדריך באתר! (תודה אחלה מדריך).

בכל מקרה בלי קשר, אפשר המלצה למאוורר מארז עם זרימת אויר טובה ושקט ככל הניתן? אני לא סומך על מה שהיצרן טוען.... עדיף 80 או 120 מ"מ?

פורסם

לדעתי מיותר..

בכל מקרה הSFLEX של SCYTHE בגרסת ה1200+- RPM יהיו בחירה טובה..

פורסם
  • מחבר

מיותר או לא נחוץ?

זה לא ישפר דרמטית את הזרימת אויר והקירור במארז?

פורסם

דרמטית ? ממש לא...מיותר=לא נחוץ :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים